31 Ekim 2017 Salı

Windows 10 kısıtlı kullanıcı oluşturma

Hesap erişim kısıtlama. Bilgisayara iki farklı oturum açma. E-posta adresinizi girin ve son’a tıklayın. Windowsta iki farklı giriş yapma.


Bu yazımızda ise bir kullanıcıya ‘Yönetici (Administrator)’ yetkisi vermek için yapılması gereken işlem adımlarını paylaşıyor olacağız. Microsoft hesabı olmayan bir kullanıcı ekleyin" kısmını seçelim. Kütüphaneler, üniversiteler ve diğer kamu kuruluşlarındaki bilgisayarlarda Kısıtlı Mod sistem yöneticisi tarafından etkinleştirilmiş olabilir.


Bu yazımızda kısa bir şekilde yeni bir kullanıcı hesabını nasıl oluşturabileceğiniz konusunda -kısaca- bilgi vermeye çalışacağım. Açılan pencerede “Yerel Kullanıcıları ve Gruplar.


Daha önce oturum açmış olan kullanıcıyı imzalatmaz, ancak hesabını kilitler, sizi Oturum Açma ekranına getirir ve farklı bir kullanıcı hesabı ile oturum açmanızı sağlar. Bazen bilgisayarın fazla kurcalanmadan birine emanet etmek için en mantıklı yol yeni bir kullanıcı veya konuk hesabı oluşturmaktır.


Bu durumda, herhangi bir kullanıcı hesabını kolayca oluşturmanıza, düzenlememize veya değiştirmenize ve silmenize olanak veren bir seçenek vardır. Resimli Anlatım Misafirler Kayıt Olmadan "IMG" Göremezler. Aşağıdaki adımlarını takip ederek sizde yeni bir kullanıcı açabilirsiniz.


Netpwiz yazın, Tamam butonuna tıklayın. Toplam sayfa) FrontierFree. Kullanıcı hesapları sekmesinde “ Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir. Güvenli şifre oluştura ve ileri seviye şifreleme yöntemleri için sitemizde diğer makalelerimize göz.


Bu yalnızca yeni bir kullanıcı hesabı için mümkündür. Kullanıcı hesabınıza şifre koyarak bir başkasının girmesini engelleyebilir ve kullanıcı dosyalarınızı güvene alarak silinme gibi ihtimallerin önüne geçebilirsiniz. Kısayolu çift tıkladığınızda geçiş yapmak istediğiniz kullanıcı hesabını seçebileceğiniz kullanıcı değiştirici ekranına yönlendirilirsiniz.


Eğer kullanıcı hesabınız hiç açılmıyorsa, önce administrator hesabı oluşturup daha sonra oluşturduğunuz admin hesabından giriş yaparak yukarıdaki kodları çalıştırmanız gerekir. Cmd ile yönetici hesabı oluşturma ve silmede uygulanacak işlemler bu kadardır.


Soru ve görüşlerinizi yorum kısmından bildirebilirsiniz. Bu sebepten dolayı bilgisayarınıza bir şifre belirleyin. Klavyeniz Size Nasıl İhanet Edebilir?


Xiaomi akıllı telefonlarından daha fazlasını görmeyeceksiniz. ISO dosyamızı indiriyoruz. Bunun için internet üzerinden gerekli indirme işlemini yapabilirsiniz.


Bunu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Dataram programını indirdikten sonra, aşağıdaki adımları sırasıyla takip ediniz. Kısıtlı kullanıcı da sadece tarihe bakılmak isteniyor. SQL Server Management Studio ile Kullnıcı Oluşturma, Rol ve İzin Ataması Yapma.


Windows 10 kısıtlı kullanıcı oluşturma

Başlamadan önce USB flaş diskinizi PC veya laptopunuza takın. Reddit gives you the best of the internet in one place. Bu hata, kayıt defterini onaran ve kararlılığı geri yüklemek için sistem ayarlarını düzenleyen özel bir yazılımla giderilebilir.


Windows 10 kısıtlı kullanıcı oluşturma

Bunu onaylarsanız, diğer kullanıcılar hala giriş yapmış durumdadır. Tüm cihazlarda çeşitli yerel kullanıcı hesapları kullanıyorum, Microsoft: Başlat menüsünde "Kapat" seçeneğini tıklarsanız, PC kapanır.


Windows 10 kısıtlı kullanıcı oluşturma

Yukarıdaki resimden sonuçları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.