9 Ekim 2017 Pazartesi

Çin turist vizesi

Davetiye: Çin turistik vize başvurusu için davetiye gerekmektedir. Konsolosluğu bu davetiyenin aslını vize başvurusu için kabul etmektedir.


Turist vizesine uygun olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Halk Cumhuriyeti turistik vizede tek kişilik başvuru almamaktadır. Eğer ziyaretiniz sadece yeni yerler görmek üzerine ise grup başvuru yapmanız gerekecektir.


Farklı bir amaç için ziyaret gerçekleştiriyorsanız iş için Ticari ve arkadaş ya da.

Fakat başvurunun gün önceden yapılması daha sağlıklıdır. Bazı fuar dönemlerinde yoğunluk kaynaklı gecikmeler olabildiği gibi her iki ülkedeki resmi tatiller dikkate alınarak vize başvurusu yapmak gereklidir. Vize departmanımız, yolculuğunuzun en güzel ve rahat şekilde geçmesi için. Eğer başvuru belgeleri arasında eksik bir evrak varsa, başvuru belgeleri yanlış bilgi barındırıyorsa, konsolosluk.


Bireysel turistik vize tek veya çift girişli olarak verilir. Vize süresi seyahat edecek olan kişinin seyahat süresi baz alınarak verilir. Turistik Çin vizesi geçerlilik süresi aydır. Vizesi, Türsab Yetkili Vize Acentası, Çine Gitmek İçin Vize Bilgisi, Gerekli Evraklar, Vize İçin gereken belgeler.


Grup e- Vizesi, Çin Turist Vizesi gibi pasaport üzerine yapışkan pul biçiminde değil, ayrı bir belge olarak düzenlenmektedir.

Bu sebeple Çin turistik vizesi için vize başvuruları konsolosluk tarafından yetkilendirilmiş turizm seyahat acentaları yoluyla yapılabilmektedir. Başkonsolosluğuna veya Ankara Çin Büyükelçiliğine yapılmamaktadır. Bordo pasaporta sahip olan Türk vatandaşlarının mutlaka Çin vizesi almak için başvurulara yer vermesi gerekiyor. Nitekim hizmet, hususi ya da diplomatik pasaport sahibi olan vatandaşlara özel günlük vizelerin verilmesi sağlanıyor.


Aynı şekilde eğitim için vize alınması durumund. Belediye Onaylı Davetiye veya Şirket Davetiyesi Temin Edemeyenler İçin Grup Vizesi Uygulaması. Minimum Kişiden oluşan gruplarımıza dahil olarak sizde Çin vizenizi hızlı ve kolay şekilde alabilirsiniz. TURSAB acentası olan ALTIN TURİZM üzerinden vize işlemlerinizi hızlı ve kolay şekilde gerçekleştirebilirsiniz.


Süreç Nasıl: Hizmetimiz, Çin Vize Başvuru Formunun doldurulmasını ve adayların Çin turist vizelerini almak için izlemeleri gereken adımlar için bir Hazırlık Kılavuzu içermektedir. Vize Paneli’ne bizzat gelerek teslim edebileceğiniz gibi kargo ile de Vize Paneli’ne göndermeniz yeterli olacaktır. Grup Turist Vizesi " başvurusunda bulunulabilir.


Akağıdı şeklindeki grup turist vizesinin içinde isimleri geçen turistlerin birlikte Çin ’e giriş yapıp, birlikte Çin ’den çıkış yapmaları. Bir turist için mücadele etmemiz gerekiyor. Bu nedenle, yakında vize ayrıcalıklarını açacağız, vize rejimini serbestleştireceğiz.


Hindistan ve Çin için 6-ay vizesiz giriş imkanı getirececeğiz. Maya Vize servisinin uzman müşteri temsilcileri seyahat türünüze ve mesleki durumunuza göre başvuru evraklarını belirler. Sonrasında vize randevusu istenilen tarihte adınıza alınır, vize başvuru işlemleri başlatılır ve vize süreci başından sonuna kadar takip edilir.


N HALK CUMHURİYETİ VİZESİ.

Tarihi itibariyle PARMAK İZİ uygulaması Başlamıştır. Bölge Ayrımı Olması Sebebiyle arayıp teyit alınız. Hakkında Bölümünden Kısmından Ulaşabilirsiniz. Suffa Tour size En Hızlı Uygun Güvenilir Çin vizesi başvuru hizmetini sunar.


Vizeleri ile ilgili ihtiyacınız olan bütün bilgilere bu sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Peki, Çin vize hangi bilgiler ile doldurulur? VeÇin vize talep dilekçesi yazılırken nelere dikkat edilmelidir? Tek ve Çift girişli vizelerin geçerlilik süresi aydır.


Aylık ve Yıllık vizeler çok girişli olup, herhangi bir giriş sayısı sınırlandırması yoktur. Vize Başvurusu çin ticari vizesi çin turistik vizesi çin öğrenci vizesi çin gurup vizesi Çin vizesi ve çin vize başvurusu işlemleri, çin vizesi için gerekli evraklar, çin konsolosluğu yetkili acentası çin vize ücreti çin vizesi nasıl alınır sorusuna en doğru cevap cinvizesi.


Başvuru yaptığınız tarihten itibaren, en az altı ay süreli olmasına ve üzerinde herhangi bir deformasyon olmamasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Diplomatik vizesi, Hizmet vizesi ve Öğrenci vizesi gibi vizeler vermektedir.


Buna göre, turizm amaçlı olarak Çin ’e seyahat edecek olan kişilerin başvurduğu turistik vize başvuruları kabul edilmeyecek olup, turistik amaçlı sadece grup vize başvuruları kabul edilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.