27 Kasım 2017 Pazartesi

İtalya vizesi ücreti

Uzun bir süredir prosedürde yer alan 60€ olan schengen vize harçlarının artacak olması geçtiğimiz yıldan beridir Türkiye. Kısa süreli yani İtalya Schengen. Tüm belgeleri eksiksiz temin ederek tarafımıza ulaştırmanız gerekmektedir. Eksiksiz gelen dosyalarda işlemler daha hızlı yapılır.


Sayın Başvuru Sahipleri, lütfen unutmayın ki, vize ücreti miktarı, başvuru sahibinin vatandaşlığına ve başvuru sahibinin yaşına göre değişir.

Konsolosluk temin etmiş. Schengen vize ücreti avrodan avroya (yerel para birimindeki karşılığına) yükselecektir. Dolandırma amaçlı iş tekliflerine karşı uyarı. Anlaşmalı sigorta şirketlerinden kesilen 30.


Hemen öğrenmek için. Bazı başvuru sahipleri harçtan. Schengen ülkelerinden farklı olarak (pek çoğu için rezervasyon yeterli olmaktadır) seyahatinizin (konaklama hizmeti, uçak biletleri veya tur) satın alındığını görmek isteyebilir.


Bu nedenle vize başvurusundan önce bu işlemleri yapmanız.

Vize ücreti ne kadar? Güney Kore Güney Sudan Guyana Hindistan Hırvatistan Hollanda İngiltere Irak İran İrlanda İspanya İsrail İsveç İsviçre İtalya İzlanda Japonya Kamboçya Kamerun Kanada Karadağ montenegro Katar Kazakistan Keny. Talep edilen ücret, ülkede kaç gün. Avrupa’nın güneyinde yer alan İtalya ’ya çeşitli amaçlarla seyahat etmek isteyen pasaport sahibi Türkiye vatandaşları, ilgili konsolosluktan İtalya vizesi almak durumundadır.


Kanada vizesi ücreti 🇨🇦 Kanada vize başvurusu da konsolosluk ve büyükelçiliklerde yapılabiliyor. VFS ile başvuru ücreti Euro’dur. Kişi, vize ücretini yatırmadığı sürece tüm başvuru süreci askıya alınmakta, evrakları kabul edilmemektedir.


Bunun için önce başvuru yapacağınız sürecin başından paranızı yatırmanız önerilmektedir. Başkonsolosluğu’ndan vize talebinde bulunmak isteyen ve konsolosluk sorumluluk bölgesinde ikamet eden TC uyruklu ve yabancı uyruklu şahıslar, vize taleplerini kabul etmekle yetkilendirilmiş özel bir şirket olan IDATA İstanbul şirketinin sunduğu hizmetlerden faydalanabilir. TALYA VİZE FORMU İSTANBU.


Formlar siyah tükenmez kalemle ve büyük harflerle doldurulup evraklarla beraber tarafımıza gönderilmelidir. C tipi gün ve altı eğitim vizesi alacak kişiler dışındaki herkes başvuru yaptıktan sonra İtalya vizesi ücreti ödemek zorundadır.


Schengen üye ülkeleri tarafından alınan karar doğrultusunda, vize ücretlerine de zam getirilmiştir. Data Hizmet Bedeli: TL. Yani toplamda 2TL ödeme yapmanız gerekiyor.


Tam liste için tıklayın.

Yapılacak vize başvurusunun cinsine, başvuru sahibinin yaşına ya da tercih ettiği hizmet paketine göre değişiklik gösterebilir. Aşağıda İtalya vizesi için hazırlanmış farklı hizmet paketinin fiyatları bulunmaktadır.


Bu paketleri inceleyerek. Yurt dışı seyahat istatistiklerine göre, Türkler, ilk turistik seyahat deneyimlerinde Avrupa’yı ve özellikle de İtalya ’yı tercih ediyorlarmış.


DATA ücreti : 1TL, İtalya vize başvuru merkezi VFS Global ücreti : 1TL, (Ankara, Gaziantep, İzmir, Antalya’dan yapılacak başvurular için) 0-yaş çocuklar için İtalya vize. Aracı kurum hizmet bedeli adı altında ücret talep etme hakkına sahiptir. Ne Zaman Başvurmalıyım?


Birinci dönem Eylül-Ekim aylarında başlar ve Ocak-Şubat gibi son bulurken, ikinci dönem ise Şubat ve Temmuz ayları. Hiçbir vize reddinde olmadığı gibi İtalya vize reddi durumunda da vize ücreti iade edilemez.


Bu ücretlere ek olarak başvuru hizmeti alınan konsolosluk tarafından outsource edilmiş vize başvuru merkezi servis ve hizmet bedelleri de bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.