28 Kasım 2017 Salı

Superonline zte modem şifre değİştİrme

Kullandığınız modeme göre şifre değiştirme işlemini nasıl yapacağınızı adım adım takip edebilirsiniz. Pek çok kişinin yanlış bilmesi üzerine hatalı şifre girişlerinde modemlere zarar verilmez. Kablosuz ağ şifremi nasıl değiştirebilirim? ZTE ZXHN H267a modem Siz değerli makale okuyucularımızla bu yazımızda ZTE ZXHN H267a modemin kurulum işlemlerini yazılı ve görsel olarak paylaşacağız.


Bunun için tarayıcınızın adres çubuğuna modem IP adresinizi yazmalısınız. Bu ekrana modem şifrenizi yazın. Modemim arızalandı ne yapmalıyım? Ayrıntılar yazımızda.


Bu modemler için kullanmanız gereken ip adresi 192. Tarayıcınıza bu ip adresini yazarak, kullanıcı adı ve şifre yazmanız gereken panele ulaşabilirsiniz.


Ardından kullanıcı adı ve parolanızı girin. WiFi şifrenizi değiştirmek için, İnternet tarayıcınızın üst kısmında bulunan adres çubuğundan 192.


Turkcell superonline kullanıcılarına özel, Hueweı HG6Vmodemin WiFi şifresini değiştirme işleminin nasıl yapıldığını bu makaleden öğrenebilirsiniz. Bunun yanı sıra modemlerin çeşitlerine göre şifreleri olduğu için, modeme ulaşabilen herhangi bir bilgisayar ara yüze giriş yapmaya çalışabilir. Bu da birçok bilginizin ve erişiminizin yavaşlaması, kısıtlanması ve birçok ayarın değiştirilmesi anlamına gelmektedir.


IP numarasını değil 192. IP değerini girmeniz gerekecektir. Nasıl bağlanabilirim. Kablolu veya kablosuz modem şifre değiştirme işleminden söz etmeden önce kısa bir bilgilendirmemiz olacak.


Superonline zte modem şifre değİştİrme

Bağlantı sorununuzu en kısa sürede gidermek için yorumları ve yardım taleplerini devamlı olarak takip etmekteyiz. Süperonline modem şifresi nasıl değiştirilir diye merak edenler olabilir. Güvenlik seviyesini WPA2-PSK yapmak ve şifrenize büyük harf, özel karakterler, sayılar kullanmak şifrenizi güçlü ve kırılamaz hale getirir. Yukarıdaki görüntüler her modemde aynı şekilde değildir.


Her markanın ve modemin kendisine ait, farklı farklı modem arayüzleri bulunmaktadır. Yalnız, yapılacak işlemler ve arayüzler aşağı yukarı aynı şekildedir. Zyxel modem Wifi şifresi değiştirme ? Az önceki adımları tekrar yapıp kaydediğiniiz Ip numarasını tarayıcınızın adres çubuğuna girip Enter tuşuyla sayfayı açıyoruz.


Superonline zte modem şifre değİştİrme

Karşımıza çıkan yere kullanıcı adı kısmına “admin” şifre kısmına “ttnet” yazarak giriş yapabilirsiniz, eğer internet sağlayıcınız TTNET dışında bir firma ise şifre kısmı. Bu işlemin ardından karşınıza kablosuz ağ ayarları çıkacaktır. Bu sekmeyi tıkladığınızda hem ağ adınızı, hem de modem şifrenizi kolay bir şekilde değiştirebilirsiniz.


Bu sayede sizler de güvenli bir şekilde modem ara yüzüne ulaşacak ve şifre değişikliği işleminin yanı sıra modem ayarlarını da yine bu panel üzerinden yapabileceksiniz. Bu şifreyi ezberlemek istemiyorsanız ya da bir yere yazmak istemiyorsanız superonline şifre değiştirme işlemini yapmanız mümkün. Bir başka şifre değiştirme nedeni ise kotanın hızlı bir şekilde bitmesi. PC’de veya telefonda web tarayıcısını açıp, adres çubuğuna 192.


Superonline zte modem şifre değİştİrme

Alttaki resimde numaralı ok ile gösterilmiştir. Superonline şifre değiştirme. Alttaki sayfa açılacak ve kullanıcı adına admin, parolaya superonline yazarak. Parola: superonline olarak giriş yapmanız gereklidir.


Girişleri yaptıktan sonra şifre değiştirme ekranı gelmektedir. Aslında herkesin yaşadığı sorunda buradan kaynaklanmaktadır. Antalya escort bağlantılarının tam olarak yapıldığından emin olunuz.


Ethernet (LAN) kablosu takınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.