26 Aralık 2017 Salı

İtalyan konsolosluğu eğitim birimi

Başkonsolosluğu Beyoğlu’na bağlı bulunan Tophane semtinde bulunurken İstiklal Caddesi üzerinde iseniz İtalyan İstanbul Başkonsolosluğuna kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Site içerisindeki yazılı ve görsel materyaller doğru olmayabilir. Bilgilerden doğabilecek yanlışlıklardan sahibi sorumlu tutulamaz.


Güncel olmayan bilgiler rastlandığı takdirde Knight stratejik partners sitesine bildirmeniz rica olunur. Eğitim ” vize talebinde gerekli olan belge listesi (günü aşan kurslar) Diğer vize türleri için, visti.


Konsolosluğun açık olduğu saatler.

MARCINELLE FELAKETİNİN 64. YILDÖNÜMÜ ANISINA BAKAN DI MAIO’NUN MESAJI Değerli Vatandaşlar, Belçika’daki Marcinelle trajedisinin 64. Lisesi iki ulusal eğitim sistemine dahil olan bir okul: yabancı dille eğitim veren bir okul olarak Türk, bir devlet okulu sıfatıyla da İtalyan.


Bunun sonucunda Türk öğrenciler İtalyan eğitim sisitemi bünyesinde İtalyan öğrencilere denk olmakta ve bu bağlamda İtalyan lise diplomasını da yasal bir diploma olarak elde edebilmektedirler. Study in Italy ’’ eğitim portalındaki sunucu hatasından kaynaklı teknik aksaklıklardan dolayı son başvuru tarihinin Haziran ( İtalya saati ile) saat 14:‘a kadar uzatılmasına karar verilmiştir. Oda Faaliyet Belgesi.


Ticaret Sicil Gazetesi. Türkiye’deki İtalyan konsolosluğu üzerinden pre-application, denklik ve vize süreçlerini yürütmektedir.


Okul başvurusuyla beraber başlayan pre-application ve denklik süreçleri de öğrencilerin vize süreçlerine dahildir.

Vize konusunda danışmanlarımız yönlendirme yapmaktadır. Savunma Bakanlığı Sertifika Otoritesi, Leonardo’nun yeni eğitim jeti için “İlk Sertifikasyon” u verdi. M-3programında katedilen basamakta İtalyan Hava Kuvvetleri Uçuş Test Merkezi’nin 10. Uçak Bakım Birimi ’nin kritik desteğiyle iki yüz ayrı sortiyle kaydedilen yoğun faaliyetler etkili oldu.


Bseviyesinde dil yeterliliği istemektedir. CILS Sertifikası almanın faydaları nelerdir. AB üyesi ülkelerden öğrenciler, doğrudan İtalya’daki Üniversiteye giriş sınavına başvurabilirler. An icon used to represent a menu that can be toggled by interacting with this icon.


Kültür Merkezi Perugia Üniversitesi resmi diploması olan CELI’yi verebilen tek resmi kuruluştur. Eylül ayında İtalyan Eğitim, Üniversite ve Araştırma Bakanlığı tarafından düzenlenmektedir.


Beyoğlu Tomtom Mahallesi adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Vize başvuru merkezi konsolosluk adına konsolosluk vize harcı bedelini tahsil etmektedir. Başvurular ve parmak izi verme işlemi vize.


Bu öğrenciler İtalyanca tıp sınavına girmektedirler. Birkaç üniversite haricinde dil belgesi zorunluluğu bulunmamaktadır. Ancak öğrencilerimize uluslararası geçerliliği olan TOEFL, IELTS gibi sınavlardan en az B2.


Bu alanlar Klasik Lise (Liceo Classico), Fen Lisesi (Liceo Scientifico), Güzel Sanatlar Lisesi (Liceo Artistico) bu alanlara örnek verilebilir. Büyükelçiliğin hatlarının yoğunluğu uzun bekleme sürelerine sebep olabilir.


Kültür Merkezi’de İtalyanca dil eğitimde tecrübeli, uzman eğitmenler eşliğinde İtalyanca’nın tüm inceliklerine hakim olacaksınız.

Avrupa Eğitim Konseyi dil kriterlerine uygun olarak hazırlanan İtalyan dil kursu ile kariyerinizde önemli bir adım atacak ve kendinizi geliştireceksiniz. Bunun dışında herhangi bir şekilde konsolosluk hizmeti alınamamaktadır. Schengen Vizesi, günden uzun sürecek olan ziyaretleriniz için İtalya Ulusal Vizesi başvurusunda bulunabilirsiniz.


Avro € olarak kısaltılmıştır ve uluslararası kodu EUR’dur. Bankası tarafından basılmaktadır.


Bu açıdan İtalya’da bir yüksek öğretim kurumuna başvurularınızı yapmadan önce gerekli şartları ve uygunluğunuzu önceden kontrol etmenizde fayda var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.