25 Ocak 2018 Perşembe

İngilizce öğreten siteler ücretsiz

Gramer kurallarıyla uğraşıp, kelime ezberlemekle zaman kaybetmeyin. Doğal bir şekilde İngilizce öğreten sitelerle hız kazanın.


BBC tarafından hazırlanan BBC Learning English sitesini almazsak olmaz. Neredeyse yıllık bir geçmişe sahip sitede genel ve iş İngilizce ’sinden bilgi yarışmalarına, İngilizce haberlerden öğretmenler için hazırlanmış bir bölüme kadar oldukça geniş bir arşive ulaşmak mümkün. Web sitesi veya uygulama: Web sitesi ve mobil uygulama Ücret: İlk ders ücretsiz, ayda $– $USD.


Babbel, aşağıdaki Duolingo ile bir açıdan benzer olarak, yeni kelimeleri ve dilbilgisini interaktif küçük sınavlarla tekrar etmeni sağlar. Bu yazımızda kaynak niteliğinde web sitelerini sizlerle paylaşacağız. EnglishClub, sayısız eğitim seçeneğine sahiptir.


Web sitesinde her seviyede testleri ve kısa quizleri çözebilir, kelime ve dil bilgisi çalışmaları yapabilir, diğer öğrencilerle ve öğretmenlerle İngilizce pratiklere katılabilir, oyunlar oynayarak öğrenmenizi daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Bunu aşarak İngilizce öğrenmeyi bir kâbus haline gelmekten çıkarmak ise yine aslında bizim elimizde.


Teknoloji sayesinde yabancı dil öğrenmek her geçen gün kolaylaşıyor. Bunun en güzel örneklerini ise mobil uygulamalar ve akıllı. Kullanıcılar dersler eşliğinde geliştikleri gibi web sitelerini ve dokümanları da çevirmeye yardımcı olurlar. Türkçe bilenler için yalnızca İngilizce ve Almanca eğitim seçeneği bulunmaktadır.


ESL öğretmenleri tarafından eğlenerek İngilizce öğrenmek isteyenler için hazırlanmış inanılmaz kanalını senin için derledik. Infographic videos. Faydalı Siteler - Duration. Yabancı Dil Öğrenebileceğiniz Siteler, Uygulamalar ve Kanalları.


İngilizce öğreten siteler ücretsiz

En İyi Ücretsiz Mobil Uygulamalar. Düzenle Merhaba arkadaşlar ben programlama dilleri ile uğraşıyorum. Bu dil öğrenme uygulamasının iki sürümü var: ücretli ve ücretsiz.


Sonuç olarak, ücretsiz sürümle bir noktaya kadar öğrenebileceğinizi ve daha sonra almak isteyip istemediğinize karar verebileceğinizi söyleyebiliriz. Yarının derslerine hazırlanın ve gelecek kariyeriniz ve kariyer gelişiminiz için plan yapın.


Uzman seminerleri takip edin. MyTutor, onaylı İngilizce öğretmenlerimizle dakikalık birebir çevrimiçi İngilizce dersler sunan kişisel bir eğitim hizmetidir.


English Score- ücretsiz İngilizce testine girin Dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca kişiye katılın ve İngilizce yeteneğinizi test etmek ve puanınızı geliştirmek için sadece dakika süren EnglishScore testine girin. Yabancı dilde iletişim kurmak ve ana dilini konuşanlardan ders almak için siteler. Bu yöntemle, dünyanın dört bir yanında bulunan ve ana dili İngilizce olan bireylerle Skype üzerinden pratik yapabilirsiniz.


İngilizce öğreten siteler ücretsiz

Kendiniz denemeye ne dersiniz? Tek yapmanız gereken bir siteye ücretsiz olarak üye olmak. Busuu dil öğreniminde dünyanın en büyük sosyal iletişim ağıdır.


Bilgisayarınızdan, tabletinizden veya cep telefonunuzdan dünyanın her tarafındaki anadilini konuşan kişiler ile ücretsiz olarak bağlantıya geçin. Free Code Camp aslında bir online topluluk ve kodlama öğreten ücretsiz bir platformdur. Takıldığınız yerde online topluluğa sorular sorabilir, kar amacı.


Eğer ders sana fazlasıyla kolay gelirse, canın sıkılır. Eğer çok zor gelirse, öğrenemezsin. Bu yüzden İngilizce seviyeni bil ve bu konuda kendine dürüst ol!


İngilizce öğreten siteler ücretsiz

Yabancı dil öğrenmeye nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, üstelik yabancı öğretmenlerden ücretsiz dil kursu alıp yabancı dilinizi kuvvetlendirmek istiyorsanız tavsiye ettiğimiz uygulama ve siteler tam size göre. Sadece konuşma değil. Programım konuşma üzerine olduğu için kısa zaman içinde konuşmaya başlayacaksınız.


Online dil eğitinini almak için beni arayabilirsiniz. Deneme dersini ücretsiz alarak kısa zamanda ingilizce konuşmaya başlayabilirsiniz.


Online İngilizce özel ders alın Ücretsiz online İngilizce özel ders almak için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Ana Sayfa ingilizce öğreten siteler ücretsiz. Dünya, küreselleşmeyle beraber neredeyse bir. Sitedeki seviye tespit sınavını cevapladıktan sonra sınıf ortamında gibi İngilizce ders videolarını seyredebilirsiniz.


Dil Öğrenme Podcastleri Dil öğrenme podcastleri öğrendiğiniz dilde dinleme ve anlama becerinizi geliştirmek için en güzel yöntemlerden biridir. Podcastler genelde yalnızca sesli kaynaktan oluşuyor fakat bazılarında metin dosyası da bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.