22 Şubat 2018 Perşembe

Almanya iltica kabul etti

Başvuruların arttığı belirtiliyor. Benzer kararların devamının gelmesi bekleniyor. Yeni Zelanda, Rojhılatlı Kürt yazar ve mülteci Behrouz Boochani’nin iltica başvurusunu kabul etti. Avustralya’nın Manus Adası’ndaki göçmen kampında altı yıl boyunca tutulan.


Zira, hem Cumhurbaşkanı Erdoğan hem de Savunma Bakanı Fikri Işık daha önce yaptıkları açıklamalarda, ilticaların kabul edilmemesi ve askerlerin iade edilmesini istemişti. Ali Ghezavi ismindeki çocuk, ailesi ile birlikte yıldır evinden uzak yaşıyordu. Herhangi bir normalleşme olmayınca da iltica taleplerinin kabul edilmesine karar verdi. LTİCA BAŞVURUSU ARTIYOR.


Almanya iltica taleplerini neden kabul etti ? Alman Bakanlar Kurulu, İltica Yasasını Sertleştiren Tasarıyı Kabul Etti Alman Federal Bakanlar Kurulu, Kasım ayından bugüne tartışma konusu olan İkinci İltica Paketi’ni kabul etti. Haber güncelleme tarihi 20. WDR, NDR ve Süddeutsche Zeitung gazetelerinin İçişleri Bakanlığı bilgilerinın de kaynak olduğu ortak habere göre, darbeci hainlerin bazıları ve ailelerinin iltica talebine olumlu yanıt geldi.


Almanya iltica kabul etti

Artışta, Alman Dışişleri Bakanlığı’nın Türkiye ile raporunun etkili olduğu belirtiliyor. NATO üssünde görevli FETÖ cü 1askerin iltica talebini kabul etti ! Hatta onlara ev verip maaş bağlamayı da ihmal etmedi!


Almanya iltica kabul etti

Geçen yıl yaklaşık bin 7sığınmacı İsveç’ten geri kabul edildi. Hollanda, bin 2ile İsviçre, bin 1sığınmacı ile Danimarka ve 7sığınmacı ile Belçika takip etti.


Sürecin Nisan referandumundan sonra hızlandığı da iddia ediliyor. Temmuz darbe girişiminden sonra darbecilerle bağlantılı. Escucha y descarga los episodios de COSMO Köln Radyosu - Beiträge gratis. Seit über Jahren ist Köln Radyosu die erste Adresse für türkisches Radio in Deutschland: Aktuelle Berichte aus Deutschland und der Türkei, mit.


Programa: COSMO Köln Radyosu - Beiträge. Canal: COSMO Köln Radyosu - Beiträge. Su ana kadar 1devlet bu uluslararası anlaşmaya katıldı.


Almanya iltica kabul etti

Devletler, bu anlaşmayla sığınmacılara ve mültecilere belirli standartlara göre davranmayı taahhüt eder. Sayenizde bir bilgi daha öğrendim. Bu yazıda öğrendim ki sözleşme gereği almak zorundalar. Sadece iki başvuru kabul aldı.


Kabul edilen başvuruların sayısı da arttı. Fetullahçı terör örgütü üyelerinin Avrupa ülkelerine kaçışı sürüyor. Türkiye’den iltica kabul eden ülkeler listesine göz gezdirdiğinizde yaşam koşulları ideal, iş fırsatları bulunan ülkeler dikkatinizi çekecektir. Türkiye sınırlarında yaşamak istemeyenler için iltica kabulü yapan pek çok ülke bulunmaktadır.


Türk vatandaşının iltica taleplerini onayladı. Sunar, iltica başvurusu yapan terör örgütü üyelerinin bilgi ve belgelerini, mesleki erişim hakkı bulunan yargı sistemi ya da yasadışı bağlantıları sayesinde elde etti. Dublin Yönetmeliği nedeniyle iltica prosedürünüzden bir başka AB ülkesinin sorumlu olması nedeniyle, “ kabul edilemez" olarak reddedilebilir.


BAMF, hikayenizde çelişkiler olduğunu düşünürse ve ülkenizden ayrılma sebeplerinizin ekonomik nedenlere dayandığına inanırsa, iltica başvurunuzu "açıkça temelsiz" olarak reddedebilir. Oluşturulan komisyonlar, başvuruları değerlendiriliyor.


Koalisyonu oluşturan partilerin liderleri geçen hafta, suç işlemekten hüküm giymiş yabancıların sınır dışı edilmesini kolaylaştıracak yasa değişikliğini kabul etmişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.