13 Şubat 2018 Salı

Almanya seyahat

Berlin ve Ankara arasında uzun süredir devam eden görüşmelerin sonuç verdiği bildiriliyor. Türkiye listede yok. Bunun yerini birelere yönelik seyahat tavsiyeleri. Vize başvurularındaki pek çok evraktan daha önemli.


Gidilmemesi gereken” ülkeler listesini yayınlayan Robert Koch Enstitüsü, ülkelerin risk bölgesi olarak belirlenmesinde, her 1bin kişide kişilik virüs enfekte sayısını baz aldıklarını açıkladı. Koronavirüs salgını sebebiyle, Mart ayından itibaren dünyanın dört bir tarafındaki ülkeler birer birer sınırlarını kapattı. Almanya rehberi sunuyor. Dışişleri Bakanı Heiko Maas, turistik tüm seyahatlerden kaçınılmasını istedi.


Almanya seyahat

Salı günü Brüksel’de. Halbuki, önümüzdeki haftadan itibaren seyahat izini verilen İtalya, İspanya, Fransa ve İngiltere Avrupa’da koronavirüs vaka ve ölüm sayısının en yüksek olduğu ülkeler. UNESCO Dünya miraslari.


Almanya seyahat

The German National Tourist Board is Green Globe certified. Seyahat planlayıcım Plan your personal route.


Merak uyandıran kentleri ve Kuzey Denizi’nden Alpler’e çok farklı özellikteki doğasıyla pek çok ziyaretçiyi büyülüyor. Taşranın önde gelenleri. Mart’ta getirilen seyahat uyarısı, mevcut haliyle 3. Dışarıda böyle tedbirlerle karşılaşmadıklarını kendileri de. ALMANYA, TÜRKİYE’YE SEYAHAT YASAĞINI KALDIRABİLİR.


Maas, seyahat kısıtlamalarının kaldırılması konusunda AB. Suriye ya da Afganistan gibi can ve mala doğrudan tehdidin söz konusu olduğu savaş bölgeleri için çıkarılmıştı. Zaten uçuşlar başladı, şehre THY uçuyor.


Turistler de yavaş yavaş gelmeye başladı. Son Güncelleme: 06. Başvuru esnasında seyahatinizle uyuşmayan bir sigorta sunmanız başvurunuzun reddine yol açabilir. Bu konuyla bağlantılı bundan sonraki toplantının Temmuz.


Bareiss, "Durum iyi olursa, ki geçen hafta iyiydi, oldukça hızlı bir şekilde açılım için hazırlık. Dünya, önceleri büyük umut vaat eden bu ilacı kullanmaktan vazgeçti. Uzmanlarımız, araştırmalarını bir an önce yayınlanmalıdır ki biz de bu ilaç gerçekten etkili mi değil mi anlayalım.


Konuya ilişkin resmi açıklamanın yakında yapılması bekleniyor. Maas, AB dışındaki ülkelere yeniden sınırsız seyahatı mümkün kılan ortak kriterlere ve koordinasyon. Maas da seyahat kararını gözden geçirecekleri söyledi. Bakan karantina uygulamasının karşılıklı kalkmasını ele alacak.


Yazının devamı için. Güvende ve sağlıklı kalın.


Almanya seyahat

Lütfen ellerinizi sık sık yıkayın, sosyal izolasyon uygulayın ve yaşadığımız sıradışı döneme uyum sağlamanıza yardımcı olacak kaynaklarımıza göz atın. Bu kapsamda seyahat yasağının kalkacağı ülkeler belli oldu. Gidilecek yerde bu sayıdan fazla vaka bulunursa bölgeye seyahat kısıtlaması devam edecek. Burada küsmek olmaz.


Daha fazla diyalog daha fazla angajmana ihtiyacımız var dedik. Bugünkü görüşmeminiz de.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.