13 Şubat 2018 Salı

İtü erasmus anlaşmalı üniversiteler

Koordinatör Bilgileri. Anlaşmalı Üniversiteler. Department of Mining Engineering in scope of. International Students.


Tercihte bulunmadan önce koordinatörlerinizden okullar ve eğitim dilleri hakkında bilgi edinmeniz önemlidir. King’s College London. ERASMUS ile Yurt Dışında Okumak.


İtü erasmus anlaşmalı üniversiteler

Hibe hesaplamasına bütçe yetersizliği dolayısıyla dahil edilemeyen öğrenci hibesiz olarak faaliyete katılabilme hakkına sahiptir. TED Üniversitesi’nin Avrupa ülkesinde üniversite ile öğrenci ve personel hareketliliği anlaşması bulunmaktadır. Fakülte telefon rehberi için tıklayınız. Bu programlar kapsamında aşağıdaki üniversitelerle ikili anlaşmalar sürdürülmektedir: Almanya.


İtü erasmus anlaşmalı üniversiteler

Marmara Üniversitesi erasmus ülkeleri arasında Fransa, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Polonya, Avusturya, Danimarka ve İsveç bulunmaktadır. Temel hedefi programa katılan talebelerin akademik planlarından ödün vermeden ve Avrupa ülkeleri arasında kültürel değişimi sağlaya karşılıklı etkileşimi ve iletişimi güçlendirmektir.


TÜ ve SUNY (New York Eyalet Üniversiteleri) Türkiye Ofisi iş birliği ile Türkiye’deki üniversiteler, SUNY programlarının koordinatörleri ile buluştu. UOLP Sempozyumu, Haziran günü, İTÜ Ayazağa Kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleşti. Universita Cattolica Del Sacro Cuore-İtalya (Milano) 3. Ders Verme Hareketliliği.


Staj Hareketliliği. Giden Öğrenci Bilgi Notu. Sıkça Sorulan Sorular. Monday, Tuesday, Thursday, Friday. No office hours on Wednesdays due to office meetings! Bahar Bitirme Projesi. UOLP’de eğitim gören öğrencilerimiz, eğitim-öğretim yıllarının yılını İTÜ ’de diğer iki yılını ise anlaşmalı üniversitede geçirirler ve mezun olduklarında iki üniversiteden de diploma almaya hak kazanırlar. Her bölümün anlaşmalı olduğu üniversiteler farklıdır.


Programların eğitim dilleri %1İngilizcedir. Bölümün anlaşmalı olduğu üniversiteler ise web sayfasında görülmektedir. Partner üniversite seçerken öğrenim dili ve ders uyumu gözetilmelidir.


Yarım dönem giden öğrencilerin bazıları, bir tam dönem kalmak istedikleri takdirde, üniversitenin international office ile görüşerek belirli koşullar dahilinde anlaşmalarını uzatabilmektedirler. Hollanda – Ortak Üniversiteler.


İtü erasmus anlaşmalı üniversiteler

Karar Verdikten Sonra. Bölümünüzün anlaşmalı olduğu yabancı üniversiteler ve bölümleri hakkında buradan bilgi alabilirsiniz. Bu linkte anlaşmalı bölümleri bulabilirsin, liste sürekli güncellenmektedir. Gerektiğinde bölüm koordinatöründen ve daha önce o üniversiteye gitmiş arkadaşlarından da yardım alabilirsin.


Yapılan Üniversiteler Genel Tanıtım. Avrupa Üniversiteler Birliği (EUA) Raporu. Erasmus Öğrencilerimiz Sağlıkla Döndüler.


Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Site politiklarımıza Gizlilik Politikası ve Çerez Politikası bağlantılarından ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.