5 Şubat 2018 Pazartesi

Bi çay bayilik

Para Kazandıran İş Fikirleri. Gürkan DEMİRCAN ile irtibata geçebilirsiniz. Fakat çay sektöründe bayilik sistemine, kahveye göre biraz daha geç geçilmiştir.


Tatlı ve kahve sektöründe hizmet vermekte olan Neşve çay kahve evi bayilik vermeye devam ediyor. DEMLİK Franchise Veriyor Türk insanının milli içeceği haline gelen demleme çay ve. TAKEAWAY Çay Simit bayiliği için aranan şartlar ve destekler ile birlikte TAKEAWAY Çay Simit bayilik başvurusu için iletişim bilgileri.


Bi çay bayilik

MKANSIZA İNAN” MOTTO KARTI 2. RAINBOW” CUPCAKE KALIPLARI 5. AY SAATİ” FİNCAN SETİ 3. ALICE” ÇAY KARTLARI ç 6. LOVE IS LIFE” İNCİ ÇAY KAŞIĞI 7. Bu ay partner markamız olan Yellow Label Siyah. Müşterilerine tantuni lezzetini sunmak isteyip bayilik veren firma arayışındaki girişimcilerin değerlendirebileceği firma.


Bana Bi Çay Yeşil Bahçe Çay isimli ürünün fiyatını öğrenebilir, inceleyebilir veya hemen sipariş verebilirsiniz. Yiyecek ve içecek gibi gıda sektöründe hizmet evren bu firmanın tek temennisi diğer firmalarda da olduğu gibi işinde yükselmek ve %1müşteri memnuniyeti sağlamaktır.


Antalya, Ankara gibi büyük şehirlerde kurulmuş ve diğer yerlere de bayilik vermeyi kabul etmektedir. Bunlardan birisi çay birisi ise kahve. Marka Konsept olarak sizleri Çay ’ın üretimiyle karşılayan harika bir marka ile tanıştırmak istiyoruz.


FAST HAZIR ÇAY VE KAHVE. Yetkili Firma: ADS AJANS REKLAM VE GIDA SAN. Fast Hazır Çay ve Kahve Ailesi Olarak Geliştirdiğimiz Sağlıklı, Pratik ve Ekonomik Ürünlerimiz ile Kendinize Ayırdığınız Zamanı Arttırarak, Hayatınızı Daha Keyifli Hale Getirme Gayreti İçerisindeyiz.


Sermayesiz giyim mağazası, ücretsiz bayilik ile cafe açabilir ya. Merkez Ofisimiz: EVLİYA ÇELEBİ MAH. Firmadan bayilik almak isterseniz aşağıdaki adreslerden iletişime geçebilirsiniz.


Türkiye’de yalnızca Doğu Karadeniz’de yetişir. Bahçelerden yılda kez çay toplanır. Kışın kar altında duran bitki ayın ardından gençleşmiş ve ruhu yenilenmiş şekilde yeniden yeşerir ve tazecik yapraklarını insan oğluna hediye eder. Nisan’da vermeye başlar.


Bi çay bayilik

Mayıs ayında yılın ilk ürünü henüz. Neler demektir çay … Karadeniz’in Fatsa’dan başlayıp Sarp sınır kapısına kadar uzanan bölgesinde yetişen çayımız, dünyada üzerine kar yağan tek çay, saflık doğallığıyla dünyanın en nadide çayıdır. Yıllık bin ton yaşçay üretim.


Tavşankanı bir çay için demlenme süresini, en kaliteli lezzet için demin ve suyun içilebilir olduğu süreleri saniyesi saniyesine takip ediyoruz. Duyarlı, İnsan Sağlığına Zarar Vermeyen Sadece Sıcak Su Ekleyerek Birkaç Saniyede Hazırlayarak İçebileceğiniz Hızlı ve Ekonomik Ürünlerdir.


Bi çay bayilik

Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için kayıt olun. Sosyal Medyada Bizi Takip Edin. Bu uygulamaya erişebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i aktive etmelisiniz.


Doğuş Çay Kendi işini Kurmak isteyenlere fırsat tanıyor. Bayilikler ile işinizi kurun. Rize’de her yıl bin aileden çay alımı yapan Doğuş Çay, kendi işinin patronu dağıtımcılar yaratıyor.


Günde noktaya gidecek gençler bin TL kazanacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.