24 Temmuz 2017 Pazartesi

Anneme yeşil pasaport alabilir miyim

Memurların yeşil pasaport alma hakkında sahip yakınları içinde bakmakla yükümlü olduğu anne ve babasının olup olmadığı memurlar arasında. YEŞİL PASAPORT ALABİLİR MİYİM ? HRACAT YAPIYOR MUSUNUZ? Yeşil pasaport alma hakkınızı öğrenmek için hızlı testimize katılabilirsiniz. Anneme de pasaport çıkarmak istedik kırmızı pasaport geldi.


Anneme yeşil pasaport alabilir miyim

Daha doğrusu değiştirebiliyormuyuz. Merhabalar Rahime Hanım, Rica ederi. Anneme yeşil pasaport alabilir miyim sorusu kişilerin kendilerinden sonra en sık sordukları sorulardan bir tanesidir.


Aileden kimlere yeşil pasaport verilir konusu en çok kafa karışıklığı yaşatabiliyor. Yalnızca yaşını doldurmaya yıldan az kalan ve yaşını doldurduğunda yeşil pasaport alma hakkını kaybedecek olanlara, yaşını. Peki babamda ya da annemde yeşil pasaport var.


Ben nasıl faydalanırım ? Okumanızı tavsiye ederim. ETİKETLER: anneme yeşil pasaport alabilir miyim, yeşil pasaport avantajları, yeşil pasaport memur, yeşil pasaport öğrenci, yeşil pasaport süresi, yeşil pasaport talep formu Hakan ÇERKEZ İsmim Hakan, kamuvakti. Arkadaşlar annenin kırmızı pasaport u var Ancak yeşil almak istiyoruz yaşında dedem astsubay emeklisiydi.


Peki anne ve babama da yeşil pasaport alabilir miyim benim üstümden? Ama babam ve annem lenfoma hastası. Babam ssk emeklisi ve annem de ona tabi.


Onlara da yeşil pasaport alabilirsem çok sevineceğim. Yardımcı olursanız sevinirim. Avrupa’da ülkede vizeye gerek duymadan özgürce seyahat ettim. Kurum olarak nereden onay almam gerekiyor?


Anneme yeşil pasaport alabilir miyim

Pasaport Kanununun ek 4. Kadrom te olsa alabilir miyim ? Babamdan dolayı yeşil pasaport alabilir miyim ? Anlaşma aylık, gelme gitme var. Türkiye’de nüfusta bekar görünüyorum, ama yurt dışı Viyana’da evli. Bakanlar Kurulu ile son takvim yılı itibarıyla yıllık ortalama ihracatı 5Bin Doların üzerinde olan ihracatçı firma temsilcilerine yeşil pasaport verilmekte. Bordo pasaport sahipleri harç ücretinden sorumlu olurken yeşil pasaport için aynı durum geçerli olmaz.


Anneme yeşil pasaport alabilir miyim

Bu şartlarda yeşil pasaport alabilir miyim ? Ancak yeşil pasaport sahibinin ödemekle yükümlü olduğu tutar yalnızca defter bedelidir. Teşekkür eder, saygılar sunarım. Olumlu Oyla Olumsuz Oyla. Yönetici Admin cevapladı sene önce.


Hususi( yeşil ) pasaportlara ilişkin üncü mad. Ancak (anne baba eş çocuk haricinde) ki kişilere yeşil pasaport verilmiyor idi. Bunların hiç biri de bende yok.


Erkek kardeşime talepte bulunsam olurmu? Bazı kurumlarda örn. Bu konuda sizden ricam bilgi alabilirmiyim. Ve bunun için ek bir belge de ibraz edilmesi gerekmez,zaten prosedürü öyledir.


Aldıgın,harc ücretinden muafiyet belgesi,lacivert pasaportta geçerlidir. Ornegin Sudan ve etiyopya icin vze mi komsu ulkelerden veya kara sinir kapilarindan alabilir miyim ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.