9 Şubat 2018 Cuma

Bilgisayardaki fotoğrafları google fotoğraflar

Tüm fotoğraflarınız güvenli bir şekilde yedeklenir, otomatik olarak organize edilir ve etiketlenir. Böylece onları hızlıca bulabilir ve istediğiniz şekilde paylaşabilirsiniz. Bir fotoğrafı belirli bir albüme sürüklerseniz fotoğraf o albüme yüklenir. Güvenle yedeklenen fotoğraflar tek bir dokunuşla cihazınızın depolama alanından kaldırılabilir.


Arşivlenmiş fotoğrafları bulun Bir ekran görüntüsünü. Peki, tüm bu hatıra dolu fotoğrafları bir kerede bilgisayarınıza (ya da telefonunuza) nasıl indiriyorsunuz? Konum bilgisini göstermeyi seçerek diğer kullanıcılara fotoğraflarınızın nerede çekildiğini gösterebilirsiniz.


Bilgisayardaki fotoğrafları google fotoğraflar

Resimler klasörüne aşağıdaki şekilde daha fazla kaynak klasör ekleyebilirsiniz. Birçok kişi fotoğrafları geçiş cihazlarını yedeklemek ve aktarmak için kullanır. Aslında, daha fazla özellik sunar.


Ayarı açın veya kapatın. Bilgisayarınızda depolanan tüm fotoğrafları yerleştirdikten sonra, bunları daha belirli bir klasöre benzer Resimler’e taşıyabilir veya umuyoruz ki kaybolan ve tekrar unutulmayacakları bir harici depolama cihazında yedekleyebilirsiniz. Dünyadaki en iyi fotoğraf ürünü - The Verge. Bakmaya doyamayacağınız, parlamasız fotoğraflar Artık bir resmin fotoğrafını çekmekle yetinmek zorunda değilsiniz.


Uygulama içerisinde silinen fotoğrafları kurtarma veya geri getirme, fotoğraf birleştirme, fotoğraf gizleme gibi birçok kullanışlı ve az bilinen özellik bulunuyor. Otomatik yedekleme işlevini artık kendin elinle açmalısın. Detayları öğrenmek ve yedeklemeyi yeniden açmak için hemen oku! Peki, fotoğraflarınızın ve videolarınızın güvenli bir şekilde yedeklendiğinden nasıl emin olabilirsiniz?


Autoplay When autoplay is enable a suggested video will automatically play next. Durumun incelemesi gerçekleştirildiğinde ise aslında çözümün hiçte o kadar zor olmadığını anladık.


Bilgisayardaki fotoğrafları google fotoğraflar

Beraber yapılacak parametre ayarları netice verdiğinde siz de windows işletim sistemli bilgisayarınızdan gönül rahatlığı ile fotoğrafları indirip onlara bakabilirsiniz. Bu yüzden de akıllı telefonlarda bulunan fotoğraflar ve videolar nasıl güvenli bir şekilde yedeklenebilir sorusu gündeme gelmeye başladı. Biz de bu soruya yanıt getireceğimiz bir yazı hazırlamak istedik. Press question mark to see available shortcut keys.


Yani bu aradaki irtibatı kullanıcı olarak yine siz sağlıyorsunuz. Basit gibi görünebilir. Tarayıcınızı kullanarak masaüstünüzdeki bir klasör konumuna da indirebilirsiniz.


Bilgisayardaki fotoğrafları google fotoğraflar

Fotoğraflar şimdi bilgisayarınızdaki masaüstünüze indirilmeye başlanacak. Eğer gün sonra hala çöp kutusunda kalırlarsa, o zaman tamamen siliniyorlar. Etiketleme gerekmez. Hızlı Yükleme hakkında daha fazla bilgi edinin.


Ayrıca, hızlı bir şekilde fotoğraf çekebilmeniz için, bu fotoğrafları kişinin gerçek adı veya takma adıyla da etiketleyebilirsiniz. Benzer şekilde bir taraftan fotoğrafı sildiğinizde diğer taraftan da otomatik olarak söz konusu içerik kaldırılıyordu. Ayrıca cihazınızdaki yedeklenmiş olan fotoğrafları ve videoları silerek yer açmak için bir seçenek de bulunmaktadır.


Bir Albüm sayımı ve bir Fotoğraf sayısı görmelisiniz. Android cihazınızı düzenli olarak yedeklemek için bir seçenek. Programı indirip kurduğunuzu varsayarak devam ediyorum anlatıma. Programın kurulumu çok basit her gelene Next her soruya Yes mantığı ile anında kuruluyor.


Sol üstte bulunan menü simgesine ve sonrasında ‘Yer aç’ seçeneğine dokunun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.