1 Şubat 2018 Perşembe

Kaçak yapı ihbar telefonu

Bakanlığa kaçak bina ihbarı yağıyor İhbar yağdı 8kişi sahaya indi İmar Barışı Yasasının ardından Türkiye’nin dört bir yanından Çevre ve Şehircilik Bakanlığına imara. Etki Değerlendirme, Mekansal Planlama, Tabiat Varlıkları, Yapı Denetim, Mesleki Hizmetler, imar konuları gibi bakanlığımızın mevzuat alanına ilişkin tüm konularda çağrı merkezinden bilgi alınabiliyor.


Kaçak yapı ihbar telefonu

Kurum twitter hesabından kaçak yapıların ihbar edilesini istedi. Bakan Kurum, ‘Bakanlık ekiplerimiz kaçak yapılarla ilgili çalışmalarını sürdürürken bu konuda ihbar ve şikayetlerinizi. Söz konusu başvuru bir dilekçe ile yapılabiliyor.


Ruhsatsız olarak bir yapıya. Bir yılda bin 6kaçak bina ancak yıkılabildi.


Kaçak yapı ihbar telefonu

Bir yapının kaçak yapı olamamsı için mutlaka inşaat ruhsatı alarak inşaat çalışmalarıma başlaması ve en son iskan ruhsatı alınarakta oturuma uygun hale getirilmesi gerekiyor. Ek olarak kaçak, ruhsatsız ve vergi ile alakalı ihbar edeceğiniz bir cep telefonu numarası da bulunmuyor. Kaçak inşaat nereye şikayet edilir? Umarız faydası olur.


Değerlendirmeler sonucunda gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kaçak yapı inşa ettikleri belirlenen yerlerin yapı kayıt belgesi iptal ediliyor. Son Güncelleme: 13. Komşumun bacası tütmüyor, bunlar nasıl ısınıyor anlamadım.


Bacası tütmediğine göre kömürle değil, elektrikli soba kullanıyor olabilir. Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık Büro Amirliği ekipleri, Çakmak Caddesinde bulunan bir iş merkezindeki ayrı iş yerinde kaçak cep telefonu satıldığı ihbarını aldı. Müdürlüğümüze yapılan ihbar üzerine, ekiplerimizce inşaatın yerinde tetkiki yapılarak Yapı Tatil Zaptı tutulur.


Tutulan Yapı Tatil Zaptı ile inşaat derhal. Bilgi İhbar Merkezi gün saat hizmet vermektedir.


EVRE ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan kaçak yapılarla mücadele çalışmaları hız kazandı. Ağustos’ta Muğla’da başlayan kaçak yapı tespit ve yıkım sürecinde şimdi sıra İstanbul’da.


Boğaz’daki yalılardan, imar barışı fırsatçılarının yaptığı kaçak yapılara kadar tüm aykırılıklar tek tek tespit edilecek. Manisa’da kaçak telefon operasyonu. Dolaptaki zuladan kaçak cep telefonları çıktı Adana’da bir cep telefonu satışı yapılan iş yerinde, dolabın içindeki gizli bölmede kaçak cep telefonları ele geçirildi.


Türk Lirası tutarında ceza kesilecektir. Sadece konuta göre değil, çevredeki konutlara ve insanların kaçak kattan etkilenme durumlarına bağlı olarak cezanın boyutu artış gösterecektir. KAÇAK (KOKU) İHBARLARI KAÇAK (KOKU) İHBARLARI. Amaç, ihbar adresine en kısa yoldan ve en kısa zamanda ulaşmak ve problemi giderebilmek için müdahale.


Adres : Maltepe Mah. Kategori: Video Haber. Bu videoya aşağıdaki emojilerle tepki v. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın görev geldiği günden bu yana kaçak yapı ve kentsel dönüşümle ilgili yaptığı çalışmalar büyük takdir kazandı. Yıldırım Belediyesi, kaçakla mücadelede drone teknolojisini kullanmasının haricinde, vatandaşlardan gelecek ihbarlar için de Whatsapp ihbar hattı oluşturdu.


Asayiş Güncelleme: - 18:Alanya otogarında kaçak cep telefonu operasyonu. IMEI kopyalanmış cep telefonu ile ilgili olarak yapılacaklar nelerdir?


Kaçak yapı ihbar telefonu

Rızası dışında mobil telefonu elinden çıkan vatandaşların öncelikli olarak BTK bünyesinde kurulan ve gün saat hizmet veren Bilgi ve İhbar Merkezi’ni araması gerektiğine. Gaz kokusu alıp almadığım soruldu, almadığımı söyledim (belki benim duyularım zayıf). Yapı ruhsatı alınmadan ya da ruhsat alınmasına rağmen ruhsat ve eki projelere aykırı olarak inşa edilen yapılar kaçak yapı oluyor. Peki kaçak yapı nereye şikaye.


Bu süre kesinlikle saatin altında olamaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.