14 Şubat 2018 Çarşamba

Paraf kart nedir

Hızlı, Kolay ve Güvenli Alışveriş İçin: "BKM Express". Bankamızın kredi kartıdır. Eğer paraf card sahibiyseniz cumartesi günü tüm restoranlarda yediğiniz yemekler indirimli olur.


Kartlar 3D Secure güvenlik sistemine sahip olup fonlarınızı güvenli bir şekilde yönetebilirsiniz. Ticari kartlar kampanyaya dahil edilmemektedir. Altın ve benzeri ayar ürünler kampanya.

Hangi işlemleri yapabilirim? Bireysel ve ticari kartlarınıza özel tüm kampanyaları görebilir, kampanyalara kolayca katılabilir ve katıldığınız kampanyaları görüntüleyebilirsiniz. Borcun vade tarihinde ödenmemesi halinde ödenmeyen kısmına, vade tarihinden bir sonraki hesap kesim tarihine kadar faiz işletilecektir.


Ayrıca kart üzerinden İstanbul ve Ankara havalimanlarında ücretsiz lounge imkanlarından yararlanabilirsiniz. Bu kredi kartı normal kredi kartı özelliklerine sahip olup mal ve hizmet alımlarına yönelik vadeli ya da taksitli işlem yapılabilmesini sağlar.


Detaylar yazımızda. Halkbank paraf kobi kart nedir, paraf kobi özellikleri nelerdir?


Kart şifreleri internet üzerinde ve diğer işlemlerde alışveriş yapmak ya da para çekmek için kullanılır. Kart şifresi tamamen kart sahibinin kendisini özel olarak belirledi haneli rakamlardan oluşur.

Güvenlik açısından kart şifresinin kimseyle paylaşılmaması çok. Belgeyi veya metni gördüm, okudum anlamına gelir. Sanal kart adından da anlaşılacağı üzere elinizde tutup, gözle göremediğiniz bir kart olmaktadır.


Sanal kart internet üzerinden alışverişlerinizi güvenle yapabildiğiniz bunun yanı sıra telefon üzerinden de rahatlıkla alışverişlerinizi sürdürebildiğiniz bir karttır. Klasik banka kartı anlayışından çıkılarak, siz müşterilerimize alışveriş yaparken puan kazandırdığımız banka kartımızdır.


Dolayısıyla paraf günümden yararlanmak için göndereceğiniz mesajın başına bu kodlardan istediğinizi tırnak işareti koymadak yazıyorsunuz. Yıllık kullanım ücreti var deselerdi ilk başta zaten iptal ettirirdim.


Genellikle devlet evraklarında karşımıza çıkan paraf hakkında vatandaşlar bazı soruların yanıtlarını arıyorlar. Emeklilerde bu oran %30’dur. Debit kart maaş hesabınıza bağlıdır ve ancak içindeki para ile kabil alım gücü vardır.


Kartın web sitesinden kart başvurusu yaparak adresinize gelecek kartı kullanabilirsiniz. Zaten başvuru sırasında hangi özelliklere sahip bir kart istediğiniz size sorulacaktır.


Ek kart harcamaları asıl kartın hesap özetinde yer almaktadır. TL’lik alışveriş yapanlar harcamalarını kredi kartı türü olaran paraf ile yaptıklarında TL yani paraf para kazanıyor.


Böylecek biriktirmiş olduğunuz paraf paraları belirli alanlarda kullanabilirsiniz. Biriktirmiş olduğunuz paraf puan paraları sorgulama. Prepaid kart, bir banka hesabına bağlı olmayan, kredi kartlarındaki gibi bir kredi limiti bulunmayan, kartın üzerine yüklenen tutar kadar harcama yapılabilen özelleştirilmiş chipli ya da chipsiz kartlardır.


Prepaid(Ön ödemeli) kartlar, tıpkı bir banka kartı veya kredi kartı gibi ödeme kartıdır.

Kartın üzerinde Kart Numarası, Son Kullanma Tarihi ve Güvenlik Numarası. Bu kredi kartı ile birlikte, esnaf ve sanatkarlarımızın kredi kartlarına olan bakış açısı bir hayli değişecek gibi görünmektedir. Limit Aşım Ücret Bilgileri Yok.


Bu karta geçici şifre falan aldım kullanmak istiyorum ancak aklıma takılan bazı sorular var. Bu arada ben kartın içine para atıp biriktirmek ve internet üzerinden veya POS makinesi ile alışveriş yapmak için kullanmak istiyorum.


Nedir -Nasıl Yapılır-Açılır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.