13 Mart 2018 Salı

Amerika vize bilgi formu

Başvuru formunun belirtilen şartlara uygun olarak doldurulduğuna emin olunması veya bir vize uzmanından danışmanlık hizmet hizmeti alınması başvurunun olumlu olarak. Vize başvurusu için de arayabilirsiniz.


Bu durumda karşınıza çıkabilecek sorunlardan bir tanesi de hangi vize tipine başvuru yapılacağıdır. Bizler, ABD ’nin, ülkemize her daim bilinirlik kazandırmış vazgeçilmez bir değeri olan açıklık ilkesine dair taahhüdünün arkasındayız. ABD ’ye seyahatinizi memnuniyetle karşılıyor ve teşvik ediyoruz.


Müşteri temsilcilerimizden çalışma ve kişisel durumunuza göre güncel evrak listesi almak için iletişim sayfamızdan talep oluşturmanız gerekmektedir. ABD Göçmenlik ve Vatandaşlık Yasası coğu göçmen olmayan vize kategorisi için başvuru yapanların ülkelerine güçlü sosyal, ailevi ve ekonomik bağlarının olmasını gerekli kılmaktadır.


Amerika vize bilgi formu

Bu nedenle, yukarıda belirtilenlere ilaveten, vize görüşmesi yapan konsoloslar başvuru sahiplerinden seyahat amaçlarını ve ülkelerindeki durumlarını gösteren destekleyici başka. Eğer öğrenci ve değişim programı veya geçici çalışma vizesi için başvuruda bulunacaksanız gerekli olan diğer online ek formları da doldurmanız. Online ortamda doldurulan form Schengen vize başvuru formuna oranla daha fazla bilgi beyanından oluşur.


Aksi takdirde vize başvuruları yapılamayacaktır. Tabi bu formu doldurmadan bazı bilgileri de yanınızda bulundurmanız gerekiyor. Bu fotoğrafı istenen özelliklerde çektirip sonrasında da taratarak bilgisayarınıza yüklemeniz şart çünkü DS 160.


D Vizesine ilişkin bilgi ve randevu sitesindesiniz. Upload Your Photo : Resim Yükle butonunu tıklayarak bir sonraki sayfanın açılmasını sağlayınız. Açılan yeni sayfada ‘Gözat’ butonunu tıklayarak açılan pencereden dijital fotoğrafınızın olduğu yeri bularak fotoğrafınızı tıklayıp ardından AÇ butonunu tıklayınız. Amerika DS 1formu bir nevi vize başvuru formudur.


Amerika vize bilgi formu

Elektronik ortamda doldurulması gereken DS-1formunun doldurulmasının ardından tüm bilgiler Amerikan konsolosluğuna aktarılır. SEVIS ücretini ödemek zorunda değildir. Ds1formunda sorulan sorular genel olarak pasaport- kimlik bilgileri,yerleşim yeri ve iş yeri adresleri, aile (anne-baba-eş-çocuk) bilgileri,seyahat sebebi,Amerikada konaklayacağımız yer yada bizi davet eden kişi-kurumlar ile ilgi bilgiler,daha önce.


VEREN İÇİN 1- Yeni Ve Eski Pasaportlarınız. Formlar Menüsünden İndirebilirsiniz.


Burada seyahat amacının, seyahate dair konaklama, seyahat edilen şehir gibi bilgilerin doğru şekilde aktarılması gerekmektedir. Otel rezervasyonu veya aile veya arkadaş ziyareti için gidiliyorsa. Vize Başvuru Belgeleri ‘Devlet Memur ve Kamu Personelleri. Kullanıcılar için bilgi amaçlı olarak sunulmuştur.


L-Vizesi L-Vizesine Başvuru Gereklilikleri. Vize formları Kısa dönem ve Uzun dönem olarak ye ayrılmakta olup Aile birleşimi, çalışma izni, erasmus ve Öğrenci vizeleri gibi başvurularda ay üstü seyahatler için D formu doldurulmalıdır. Vize formları daktilo, Bilgisayar ortamında doldurulabileceği gibi Elle’ de doldurulabilmektedir.


Amerika vize bilgi formu

Ayrıca bazı schengen ülkelerinde online form dönemide başlamıştır. DS-1başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Göçmen olmayan bireylerin vize başvurusunda. Bu tip vize başvurusunda bulunacak olan bütün bireylerin randevu.


Başvuru Takibi) hizmet sağlayıcı;Kırsan Turizm Otomotiv Sanayi Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi. Bundan sonra kirsanvize.


Formdaki soruları tamamladığınızda elektronik ortamda boyutlara uygun fotoğrafı formun içine yüklemeniz istenecektir. Fotoğrafçıdan e-mail. Formu doldururken, tüm soruları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.