30 Mart 2018 Cuma

Android ikinci kullanıcı

Ebette akla şu gelebilir, neden ikinci bir kullanıcı ekleyelim? Günümüzde her ne kadar riskli olsa bile çoğu anne ve babanın çocuklarının eline telefon. Tüm kullanıcıların cihazda kişisel, özel ana ekranlar, hesaplar, uygulamalar, ayarlar ve benzeri durumlar için kendi alanı olur.


Lollipop sürüm güncellemesi ile gelen ikinci kullanıcı ya da misafir modları tıpkı Windows bilgisayarlarda olduğu gibi çalışır. Android işletim sistemine 5. Cihazda oluşturduğunuz ikinci kullanıcı her türlü yetkiye sahip gerçek bir kullanıcı iken misafir kullanıcı cihazı bir takım kısıtlamalar.


Telefonunuza kullanıcı ekleyebilir, kullanıcı silebilir, eklediğiniz bir kullanıcının kullanıcı adını değiştirebilirsiniz. Play Store’dan Parallel Space uygulamasını hızlı bir şekilde indirebilirsiniz. Bu uygulama sayesinde Play Store, telefonunuza ikinci bir Whatsapp indirmenize izin verecektir.


Yine çocuğunuz telefonunuzun ayarlarını değiştiremez, bozamaz. Bu oluşturduğunuz hesapta size ait hiçbir bilgi (rehber, fotoğraflar, ekran görüntüleri, uygulamalar vb.) yer almamaktadır. Gerçekten de iyi bir özellik değil mi? Bu özellik neden sizin cihazınızda da olmasın?


Yakın zamanda eklenen yeni bir özellik ise çoklu kullanıcı ortamıdır. Daha düşük bir sürümünüz de olsa, bu kılavuz çoklu. Kullanıcılara güç ve üstün verimlilik sağlar. Sitemizden indirmiş olduğunuz dosyalara öncelikle virüs kontrolü yapmanız gerekmektedir.


Android ikinci kullanıcı

Bir Araç Çubuğu Ekleme. Toolbar, Eylem çubuğunun yerine geçecek – bir etkinlik içinde birden çok kez kullanılabileceği için, ekranda her yerde yerleştirme için özelleştirilebilir ve ekranın yalnızca kısmi genişliğini kapsayacak şekilde yapılandırılabilir. Marshmallow sürümünü kullanan Asus ve farklı markalı telefonlarda ikinci kullanıcı (multi-user) ROOT olmadan mümkün mü?


Oluşturduğumuz uygulamalarda. Cep Telefonu ilanları fiyat aralığı girerek kolayca bulabilirsiniz. Video içerisinde login ekranımızda kullanıcı. Bunun için mesajlaşma uygulamasının ikonuna uzun süre basılı tutmalı ve açılan ekrandan “ ikinci uygulamayı indir” seçeneğini seçmelisiniz.


Dual Messenger’ın mini logosuyla geliyor. Ayarlardan da hangi uygulamaların kopyalanacağını seçebilirsiniz. Böylelikle uygulamaları karıştırma gibi bir problem de olmuyor.


Android ikinci kullanıcı

Konum belirleme,telefon ozelliklerine erisime izin verme gibi bazi izinler kulllanicilari uygulamayi indirmemelerini sagliyo. Aslinda uygulamamda konum verisine erisme gibi herhangi bir sey kullanilmamakda. Ben bu izinleri nasil kaldirabilirim. Araba ihaleleri ile ikinci el otomobil alıp satmanızı sağlayan ikinciyeni.


Motor güvencesiyle kurulan ikinciyeni. Berkbot return you to the display of the program on your computer.


Richard Gere, ikinci kez baba oldu Richard Gere, yıl aradan sonra ikinci kez baba olmanın heyecanını yaşıyor. Onun gardrobundakileri incele ve Ozgokcek ile iletişime geç. Huawei İkinci el cep telefonu fiyatları ve modellerin 11. Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba, Bu yazıda Son kullanıcı sözleşmesinden bahsedeceğim.


Otokaca güncel ikinci el araç fiyat bilgilerini gösterir. SUV veya ticari araçlar için ortalama fiyat, km, piyasa değeri raporları hazırlar.


Android ikinci kullanıcı

Paylaşılan klasörlerin izinleri Bu izinler klasörler için geçerlidir ve yönetici olarak atanmıştır bu gruba aittir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.