30 Nisan 2018 Pazartesi

Bursa hayvan barınağı gönüllü

Hayvan Barınağı, Hayvan Severlere özel bilgi paylaşımı sitesi. Burada gönüllü veteriner hekim ve gönüllü isçiler sayesinde 3köpeğe barınma imkanı sunulmakta ve tedavileri yapılmaktadır.


Petshop Forum İstanbul. Yedikule hayvan barınağı gönüllü cocukları. Petland Evcil Dostlar Antalya. Güven Veteriner Kliniği.

Köpeklerimiz terk edilen hayvanlardan oluşuyor. Bir kere bu travmayı yaşamış bir hayvana tekrar böyle büyük bir acı yaşatmak istemediğimiz için, sizi tanımamız ve sohbet edip emin olmamız gerekiyor.


Lütfen petshoplar yerine barınakları tercih edelim hem bir canlıyı kafes içinden kurtarmanın hazzını yaşamış olursunuz hem de hayvan ticareti yaparak masum canları hiçe sayan tüccarların ekmeğine yağ sürmemiş olursunuz. Sabah gelen yabancı gönüllülerimiz ve Türk gönüllülerimizle birlikte bakım, beslenme, temizlik ve sağlık hizmetlerini burada sunmaktayız. Onlar da sabah vakitlerinde köpeklerimizi biraz olsun.


Bu barınakta fotoğraf çekmek yasaktır. Bu engeli kaldırmak için barınağa ve. Ancak bu kadar hayvanın ihtiyacının gönüllü olarak karşılanması kolay değil.

Büyükşehir Belediyesi olarak buraya da gerekli tüm desteği sağlaşacağız. Geçen dönem Türkiye’ye örnek olacak bir barınağı Bursa ’ya kazandırdık.


Burası da çalışmalar tamamlandığında örnek bir barınak haline gelecek” dedi. Milas’a bağlı Güllük mahallesindeki hayvan barınağı, gönüllü hayvan severler tarafından bakıma alındı. Sahiplenme sistemimiz bir çocuk esirgeme.


Aralarında yabancı turistlerinde bulunduğu. Yol masrafı Karşılanmayacaktır. HAYVAN BARINAĞI YAPIMINDA BİLGİSİ OLAN GÖNÜLLÜ ARKADAŞLAR ARIYORUZ. Konaklama Karşılanmayacaktır.


Yemek Karşılanmayacaktır. Faaliyet, ilan detaylarına uygun zamanda, yerde ve şartlarda gerçekleştirildi. Gönüllü iş tanımı net biçimde tanımlandı ve uygu. Faaliyet süresince kurum yetkilileri gerekli desteği ve bilgilendirmeyi sağladı.


Gurpinar Kisirlastirma ve Rehabilitasyon Merkezi Tele. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur.


Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı. Adres: Şile Yolu Ağva Girişi 50mt, Şile.

KAYNAK: News via Nate 1. Ne zaman hayvan barınağı fotoğraflarını görsem evcil hayvanlarını terk eden bu kadar çok insan olması beni şok. Toplam kişinin görev yaptığı merkezin gönüllü yöneticiliğini Mimar Meral Olcay yapmaktadır. Kent Mezarlığı yanı 5. Nilüfer Belediyesi Hayvan Hst. Konuya benzer diğer yazılar.


Bakım ve Barındırma Mrk. Düzce Belediyesi Köpek Barınağı. Niğde Belediyesi Geçici Hayvan barınağı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.