30 Nisan 2018 Pazartesi

Uyap vatandaş evrak görüntüleme sorunu

Uyap vatandaş evrak görüntüleme sorunu. Lütfen evrakı sisteminize kaydederek. Vatandaş portalında dava bilginizi takip edememenizin nedeni, dosyada bulunan nüfus cüzdanı seri no ile merniste bulunan nüfus cüzdanı seri nonuzun eşleşmediğinden kaynaklanmaktadır.


Davanızın olduğu Mahkeme ile görüşerek mernis kaydınızın güncellenmesini talep etmeniz gerekmektedir. Mahkeme tarafından güncelleme yapıldığında, dava bilgilerinizi Vatandaş. Evrak Görüntüleme Hatası) Ne yapmam gerekir? Bu sistem herhalde yıllardır var ama ben yeni öğrendim.


BU isteme ile ilin herhangi birinde var olan bir mahkeme dosyasındaki tüm evrakları görüp, kendinizi buna göre hazırlayabiliyorsunuz. Tabi bunun için iki temel noktayı bilmek gerekiyor. Devlet şifreniz ile doğrulama yapıldıktan sonra sistemimize yönlendirileceksiniz. E-Şifre Aracılığıyla Giriş.


Evrak görüntüleme sorunu da en sık dillendirilen şikayetler arasında yer alıyor. Avukat Portalı üzerinden Mahkemeye gönderilmek istenen evrak uyap editörde hazırlanarak kaydedildikten sonra, araçlar menüsünden dökümanı imzalamalısınız. Daha sonra bulunan dosyanın üzerine bir kere tıklandıktan sonra tamam deriz.


Uyap vatandaş evrak görüntüleme sorunu

Karşımıza daha önceki ekranımız geri döner orada bulunan Sorgula butonu tıklandıktan sonra. Uyap Avukat Portal Giriş Sorunu Çözüm - Duration: 3:03. Mobil İmza 12views.


UYAP Avukat Portal. Bu başlıkları tıklayarak altlarında yer alan bölümlere ulaşabilirsiniz. Dosyadaki evrak başlığını altında yer alan tüm dokümanları bilgisayarınızın ekranında görüntüleyebilirsiniz. Bunun için yukarıda anlatıldığı gibi uyap üzerinden dosyalarınızı sorguladıktan sonra dosya listesinde “Dosya Görüntüle” butonuna tıklayarak dosyanızı görüntüleyebilirsiniz.


Davalarını, duruşma günlerini cep telefonundan öğrenmek isteyen 6bini aşkın kişi. Ben de adliyeye gittim. Telefonu teslim etmek istediğimi söyledim.


Kayıtlara bakıldı ve takipsizlik kararı verildiğini öğrendim. Uğramış olduğum maddi zarar. See related links to what you are looking for.


Uyap vatandaş evrak görüntüleme sorunu

Uyap Vatandaş Portalı Üzerinden Mahkeme Dosya İçeriğini Görüntüleme - Duration: 10:04. RAHMİ Yilmaz 19views. Ama mobil imza hata veriyor. Mağdurum yardımcı olunuz lütfen.


Sistemin amacı vatandaşların kurumlara gitmesine gerek kalmaksızın yargıya daha hızlı ulaşabilmelerini sağlamak, sunulan hizmetlerin kullanımını kolaylaştırmaktır. Uygulamayı sadece mobil imzası bulunan avukatlar kullanabilmektedir.


Arkadaşlar mutlaka bileniniz çoktur ancak bilmeyenler de az değil. Uyap ile ilgili videolar gelecektir. Görüş ve önerilerinizi yorumlarda belirtmeyi belirtin.


Kanalıma abone olup, videoları beğenmeyi unutmayın. Sayın meslektaşlarım. Bildiğimiz gibi icra işlemleri artık uyap üzerinden elektronik imza ile yapılıyor. Bende mevcut olan mobil imza ile evrak imzalayamıyorum.


Uyap vatandaş evrak görüntüleme sorunu

Adalet Bakanlığı ve uyap dan da bilgi alabileceğim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.