30 Nisan 2018 Pazartesi

Ek1 belgesi meb 2019

YLSY - REBUS BİLGİ GİRİŞİ İLE. Fotokopinin onay işlemi mezun olunan yükseköğretim kurumu, diğer resmi kurumlar veya noterlik.


Eğitim Öğretim Yılı 1. Yılı Ortaöğretim Kurumlarına Yerleştirmeye Esas 1. MEB Yönetici Görevlendirme Yönetmeliğine göre, yönetici olarak atanacak herkesin ek belgesi büyük önem taşıyor. Müdür, Müdür başyardımcısı veya müdür yardımcısı olarak görevlendirileceklerde öncelikle ekdeğerlendirme formundaki toplam puanın önemi büyük.

AÇIKLAMALAR 1- Para birimi belirtilecektir. Faks ile yapılan teyitlerin banka şubesinin en az iki yetkilisinin imzasını taşıması gereklidir. Takdir belgesi veya üstün başarı belgesi Aylıkla ödül veya ödül belgesi Alanında yüksek lisans 2- R. Tarihli Adaylık Kaldırma Sınavı Sınav Giriş Belgesi. Müdürlüğümüze ulaştırılması gerekmektedir.


Uzaktan eğitim sürecinde öğretmenlerin kendi imkanlarıyl. Ek-ve Ek- değerlendirme formlarına Başarı Belgeleri, Üstün Başarı Belgesi ve fotoğraf eklenecektir.


Formu’nun ( Ek-) ilgili kurum tarafından doldurulup, onaylanması ve aslının veli tarafından okul müdürlüğüne teslim edilmesi gerekir. Sosyal Etkinlik Bilgilendirme Formu’nun geçerli olabilmesi için ilgili kurum kuruluşça formda istenilen bilgilerin eksiksiz doldurulması gerekmektedir.

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONELİNE BAŞARI, ÜSTÜN BAŞARI BELGESİ. VE ÖDÜL VERİLMESİNE DAİR YÖNERGE. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Genelge ekleri için TIKLAYINIZ.


Açık öğretim lisesi veya üniversitesine kayıtlı olanlar öğrenci belgesi almalıdır. E-DEVLET üzerinden barkodlu olarak alınır. STÜN BAûARI BELGESİ ile değerlendirilip değerlendirilmediği İlçe Değerlendirme Komisyonu tarafından incelenecektir. Almış olduğu Üstün Başarı Belgesi nedeniyle değerlendirmeye alındığı yıl içerisinde Kınama cezasından daha ağır bir disiplin cezası almamış olmak.


Ek yönetici değerlendirme formunun A bölümünün 3. Kısmı olan ‘’Ödüller’’ başlığında teşekkür belgesi ile takdir belgesi için puan, takdir belgesi ve üstün başarı belgesi için ise puan verilmektedir. Burada da Takdir ve Teşekkür belgelerinin kaymakam ve Vali’den alınması şartı bulunmaktadır.


Meb ’den yapılan son duyuruya göre askerliğini asker öğretmen olarak yapmak isteyen adaylar bağlı olduğu milli eğitim kurumlarından alacakları askerlik ek-a belgelerini, yükümlülerin ilgili askerlik şubelerine vermeleri gerektiği belirtilmiştir. Kadrolu öğretmenseniz il veya ilçe milli eğitim müdürlüğünüzden ek-a belgesi düzenleyip asker alma esnasında şubenize.


TANIMLAR VE KISALTMALAR liselerinin Anadolu teknik programlarına DİKKAT: 1. Aşağıda durumumla ilgili bilgiler tarafımca doldurulmuş ve istenen belgeler ekte sunulmuştur. Yolluk, Yevmiye vs.


Gereğini arz ederim. Fotoğraflı Sınava Giriş Belgesi e-Okul üzerinden alınacaktır.

ANKARA ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARASI. KUR’AN-I KERİM ve HADİS-İ ŞERİF IŞIĞINDA İLİM ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI. Proje Adı : Proje Alanı. Başvuru Yapılan İlçe.


Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği) MADDE (3) Çalışmalara katılan öğrencilere Sosyal Etkinlik Katılım Belgesi ( EK-),çalışmalarda üstün gayret gösteren öğrencilere Sosyal Etkinlik Başarı Belgesi (EK-2), katkı sağlayan öğretmen, veli, üniversite, kurum ve kuruluşlara ise eğitim kurumu müdürü tarafından Sosyal Etkinlik Teşekkür Belgesi (EK-3) verilir. Eklenme Tarihi: 12.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.