29 Haziran 2018 Cuma

Korona düğün

Bu düğüne yetişebilmek için çok çabaladım. Yaklaşık dakika gibi bir zamanda elbiselerimi ald. Her şeyi konuşabilirdik ama şu sıralar. KORONA SONRASI DÜĞÜN KAVGASI - TEMAS YOK!


KALİTELİ DÜĞÜN EĞLENCE SPOR VİDEOLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYINIZ.

Korona virüsünün belirtileri nelerdir? Year Old Boy Humiliates Simon Cowell - Duration: 5:37. LosGranosTV Recommended for you.


Isparta’da polis ekipleri, nişan ve düğün gibi eğlencelerin yapıldığı mekanları denetleyerek, korona virüs tedbirlerine uyulması konusunda hem işletme sahipl. Yazıyı görenlerin baştan şaşırdığı sonra gülümsediği görüldü.


Virüsü davet eden düğünlere bekleriz! Salonlarda masalar ve sandalyeler sosyal mesafe kuralı göz önüne alınarak yerleştirilirken. Osman ve Serpil Demirkol çifti dünya evine girdi.

Test sonuçlarının pozitif çıkması üzerine. Valilikten yeni korona kararı!


Tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye’yi de etkisi altına alan yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında düğün salonlarının kapatılması vatandaşın altın almamasına neden oldu. Mardin’de kuyumcular çarşısında.


Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Düğün ve nişan törenleri. Kontiolahden kunta. At sırtında çerçicilikle geçen bir ömür.


ATO Başkanı Menevşe: "Tüketici güven endeksindeki artış pozitif seyrin habercisi" 1. Kurban Bayramı’nı da geride bıraktık ve düğün salonlarının takvimi tamamen doldu. Yeni bir korona dalgası ile. Temmuz ayında düğün sezonunun açılacak olmasıyla birlikte, Bursa’nın doğa harikası Suuçtu şelalesi şimdiden dış mekan çekimi yapmak isteyen çiftler tarafından ziyaret edilmeye başlandı. Bu da temsili kontrollü düğün.


Welcome to Reddit, the front page of the internet. Wuhan kentinde ortaya çıkarak dünyayı etkisi altına alan koronavirüs tüm sektörleri etkiledi. Kültür sanat etkinlikleri iptal edildi, kuaför salonları kapatıldı ve düğün, nişan gibi toplu davetlere ara verildi.


Ordu’da düğün, mevlid ve cenaze törenlerine ‘korona’ düzenlemeleri Ordu’da düğün, nişan gibi etkinliklerin saati geçmeyecek nitelikte yapılmasına, mevlid gibi dini törenlerin yapılmamasına, cenaze törenlerinin de az kişiyle yapılmasına karar verildi.

Diyarbakır’da korona virüs can aldı, 2vaka ile mücadele sürüyor Diyarbakır Valisi Minür Karaloğlu, il pandemi kurulu toplantısı sonrası kentte korona virüs vaka sayısı ve alınacak tedbirleri açıkladı. Karaloğlu, “Diyarbakır’da toplam 2vaka var, bunlardan hasta yoğun bakımda ve 6. Son Güncelleme: 16.


Gülistan eyaletinde düzenlenen iki düğün törenine katılan toplam 2kişide korona virüs tespit edildi ve kişi hayatını kaybetti. Ateşler ölçüldü, maskeler takıldı, halaylar metre aralıklarla çekildi. Genelgede, içerisinde bulunulan kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş.


Deniz Gök Onedio Üyesi. Boğazı’ndaki teknelere korona denetimi.


Samsun İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, halkın toplu olarak bulunabileceği değerlendirilen düğün, taziye, mevlit, asker uğurlama törenleri ve olası diğer faaliyetlerde alınacak ek tedbirlere ilişkin kararlarını açıkladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.