3 Temmuz 2018 Salı

Artistik buz pateni nasıl öğrenilir

Başlangıç muhakkak tecrübeli eğitmenler eşliğinde yapılmalıdır. Bu kurslarda her şeyden önce buz üstünde durma, buzda kayma, nasıl. Grup halinde yapılan buz patenine senkronize kayma deniliyor. Artistik paten tek, çift ya da grup halinde yapılabiliyor.


Teklerde bayanlar ve erkekler progra. Amatör buz pateni nasıl.

Yarışmalarda müzik eşliğinde, yapılacak dansın ya da gösterinin konusuna uygun kostümlerle gerçekleştirilir. Sporun uluslararası yönetim organı International Skating Union kısa adıyla ISU’dur.


Tek ya da çift olarak yapılabildiği gibi grup durumunda yapılmış olan artistik buz pateni zengin görsel içeriğe sahip olan bir spordur. Buzlandırılmış özel pistlerde buz üstünde kaymaya yaraya. Pateni erken öğrenin maçlara katılın AİLECE BEKLİYORUZ. Tüm ailenizle geleblirsiniz HAFTA SONU EĞLENCESİ.


Hemen hemen her gün antrenman yapılmasına ve iyi bir patenci olmak isteyen sporcu adaylarının bıkmadan, yılmadan çalışmasına ihtiyaç vardır. Buz üstünde nasıl kayılır?

Mükemmel ruh hali ve enerji artışı sağlandı. Ayrıca, mağazaların büyük bir paten yelpazesi var. Ama hangileri yeni başlayanlar için uygundur? Paten yapmaya başlamak isteyenler için, paten, eğlence veya hokey patenlerine dikkat etmelisiniz.


Henüz yorum yapılmadı. Bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Evde yapabileceğimiz bel ve karın egzersizleri nelerdir? Bir spor dalı olduğu kadar, bir eğlence ve bir sanat faaliyeti de sayılabilecek artistik paten, dünyadaki en köklü sporlardan biridir.


Devamını oku » Follow M. Cenk Ertaul tarafından saat 14. Bu unsurların bir arada olması nedeniyle son derece estetik ve rafine bir spor dalı olarak kabul edilir. Figür Pateni özellikle son yılda teknik ve artistik planda büyük bir ilerleme gösterdiği için günümüzde bütün dünyada Televizyon naklen yayınları açısından en. Londra’da Glaciarium adıyla açılan özel bir pist yapay olarak.


Okuldan sonra buz pateni pistine gitti ve akşamı ders için harcadı. Aynı zamanda iyi notlar almayı başardı. Güzel kızın harika spor potansiyelini gördü ve bir şampiyon yapmasına karar verdi. Yan yana dönüşler buz dansında yoktur.


Amerikalı balet Jackson Haines artistik figürler kullanmayı denemiştir.

Türkiye’nin olimpik. Basic Novice ve Intermediate Novice. Hollandalı ressam Johannes Brugman’ın.


Spor yapan kişilerin kuru buz ve soğutucu jel gibi ürünleri kabin bagajında bulundurmaları mümkündür. Sporcular kargo bölümünde de ürünlerini taşıyabilirler.


Bu tarz malzemelerin taşınırken sızıntı yapmayacak şekilde korunması gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.