2 Temmuz 2018 Pazartesi

Avusturya aile birleşimi gerekli evraklar 2020

Ayrıca Adil yeterlilik belgesi de istenen şartlardandır. Gerekli Evraklar Nelerdir: Avustralya aile birleşimi vizesi amacıyla varsa çocuklara ve evveldeki evliliklere dair evraklar da hazırlanmalıdır. Başvurunuz esnasında temin edeceğiniz evrakların eksiksiz olmasına dikkat etmenizde fayda olacaktır.


Ayrıca evraklar orijnalleri ile istenmektedir ve apostilli şekilde, Almanca tercüme yaptırılarak beyan edilmesi önem arz etmektedir. Belçika aile birleşimi için standart kimlik ve seyahat bilgilerini gösterir belgeler haricinde, Belçika’da yaşayan eşin de bilgileri sunulmalıdır.


Kimlik bilgileri, maaş bordrosu ve ikametgah adresi eşe dair sunulması gereken bilgilerdir.

Eğer varsa başvuranın önceki. Almanya Aile Birleşimi Vizesine başvuru yaparken Almanya Federal Cumhuriyeti yetkililerince belirlenen evraklar ibraz edilmelidir. Başvuru yapacağınız duruma göre gerekli evraklar değişkenlik göstermektedir.


Bu evraklarda dikkat edilmesi gereken en önemli şey, evrakların güncel tarihli ve ıslak imzalı olmasıdır. Bazı durumlarda Almanya Konsolosluğu yetkilileri sizden ibraz. Bu yazımızda da bununla ilgili detaylı bilgileri bulabileceğiniz gibi ücretler ile ilgili bilgilere de ulaşabilirsiniz. Başvuru formunun el ile yazılmış büyük harflerle veya daktilo ile yazılmış, eksiksiz, gerçeğe uygun doldurulmuş ve müracaatçı tarafından imzalanmış olması gerekmektedir.


Avusturya Aile Birleşimi Temel Kriterleri. Fotoğraf: adet biyometrik özellikleri taşıyan fotoğraf.

Uluslararası Doğum Kayıt Örneği Formül A, Uluslararası Evlenme Kayıt Örneği Formül B, Vukuatlı nüfus kayıt örneği,, Yerleşim yeri (İkametgâh) belgesi, Boşanma var ise kesinleşme tarihli boşanma kararı, önceki eş vefat etti ise, Uluslararası Ölüm Kayıt Örneği. Finlandinya Aile Birleşimi Vizesi.


Pasaportun veriliş tarihi yılı aşmamalı. Vize Kategorisi Vize Ücreti (Euro) AILE BİRLEŞİMİ : 0: Lütfen Dikkat: Geçerli vize ücreti sadece Euro kuru ile nakit olarak kabul e. Hindistan Aile Birleşimi Vizesi.


Suudi Arabistan Aile Birleşimi Vizesi. Tam liste için tıklayın. Romanya ekonomik ve kültürel açıdan oldukça gelişmiş ülkedir.


Orta ve Doğu Avrupa arasında yer alan konumu sebebiyle bir geçiş noktası olan Romanya, farklı kültürlere ev sahipliği yapmıştır. Avrupa Birliği üyesi olan Romanya rahat geçimi sayesinde birçok yabancı turistin uğrak yeri.


Türkiye de yaşayan kişinin Hollanda da yaşayan eş veya çocuğu ile birlikte yaşam sürebilmesi için öncelikle Hollanda da yaşayan kişinin Göç ofisi olan END kurumuna yapılan daha sonra değerlendirmesi sonucu olumlu olduğu takdirde Türkiye Konsolosluklardan yapılan vize başvurusudur. Bu süreçte biraz zorlu bir süreç!


Yani kolay kolay ülkeden vize almak pek mümkün olmuyor! Gerek sizlerin, gerek ise karşı tarafın. Güncel vize ücretlerini yatırmak ve vize başvuruları yapmak üzere yetkili vize başvuru merkezleri mevcut. Aile birleşimi vizesi icin giriş cikiş istenmekte giriş cikişi fransada bulunan almanya konsuloslugunda başvuru yapmak mümkünmü teşekürler.


Aile göçü aynı zamanda Aile Birleşimi olarak da adlandırılır. Aile birleşimi için başvuranlar genelde Norveç’te yaşayan bir kişinin, eşi, akrabası veya Norveç vatandaşı ile olan ortak çocuklarla yapılır.


Diğer başvuru yapabilecek aile üyeleri, Norveç’te çocuğu olan ebeveynler, Norveç’te biriyle evlenecek kişiler (nişanlılar), evlatlık çocuk ve kan bağı.

Malta Vizesi İçin Gerekli Evraklar. Başvuru sahibi gerekli koşulları sağladığı müddetçe d vize prosedürlerini tamamlayarak ilgili ülkeden oturum izni alma hakkı kazanır. Bulgaristan uzun süreli d vize başvuruları Bulgar diplomatik temsilciliklerine şahsen yapılmaktadır.


Fransa Aile Birleşimi Vizesi Gerekli Evraklar. Fransız Eş Veya Akrabanın Hazırlaması Gereken Evraklar. Tüm bu sorularınızın cevaplarını aşağıda detaylı olarak bulabilirsiniz.


Avustralya vizesi almak adına Türk vatandaşlarının gerekli koşullara uygun olarak hareket etmeleri gereklidir. Bunun için vizeyi alacağınız sebebe yönelik talep edilen belgelerin dosya halinde ilgili merkezlere sunulması.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.