20 Ağustos 2018 Pazartesi

Axess kredi kartı

Detaylı Bilgi İçin Tıklayın. Harcadıkça chip-para. Hesap Özeti Açıklamaları. Axess Kredi Kartı Sözleşmesi.


Kredi Kartı İşsizlik Sigortası ile işsizlik, hastalık, geçici iş göremezlik gibi istenmeyen durumlarda kredi kartı borcunuzu 12. TL ‘ye kadar güvenceye alabilirsiniz.


Chip- paralarınızı dilediğiniz yer ve zamanda kullanabilirsiniz. Kredi kartımın limitini nasıl artırabilirim? TL, chip- paraya eşittir.


Akbank Kart Başvurusu nasıl yapılır sorusuna bu makalede cevap arayacağız. Bu makalede axess kredi kartı hakkında bazı bilgiler verdik. Tüm detaylar aşağıda.


Kart üzerine tıklayıp kredi kartının faiz oranı, nakit avans ücretleri gibi detaylarını görebilirsiniz. Başvuruların yapılmasının ardından gelişen sürecin her zaman kolaylıkla takip edilmesi de önemlidir. Bunun için online olarak desteklerin alınması da her zaman mümkün olmaktadır.


Axess kredi kartı

Yaptığınız her alış veriş için sizlerin yerine para biriktiren kartınız sayesinde zamanı gelince ekstra olarak bu paralarınızı kullanmanızı sağlar. Akbank’ın kredi kartlarını intenet üzerinden alışverişe açtırmak için Sms onayı, Akbank direkt işlemleri ve Müşteri numaraları ile işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.


Ayrıca hangi ülkede olduğunuz fark etmeksizin nakit çekim özelliği ile de her zaman hizmetinizdedir. Chip-para özelliği ile hem harcarken kazanır hem de ödemelerden korkmadan taksit imkanından faydalanırsınız. Akbank kredi kartı limit arttırma yapmak isteyenlere özel olarak, bu sayfayı sizlere sunduk.


Garanti Bonus’dan ile neredeyse aynı oranda tüketicilerin tercih ettiği bir diğer kredi kartı’da Akbank’a ait olan axess’dir. Herhangi bir nedenden dolayı bu bankaya ait olan kredi kartınızda şayet size taahhüt edilen zamanda gelmediyse sorgulama işlemini yine İnternet üzerinden yapabilirsiniz.


Akbank’ ın yeni uygulaması ile aynı bankadan birden fazla kredi kartı almanız durumunda limit durumunuz hesaplanmaktadır. Müşteri limitinin visa için bin TL, master ile bin TL olduğunu farz edelim. Her bankadaki işleyiş Akbank üzerinde de geçerli olduğu için kart kullanıcıları, istedikleri zaman kredi kartlarını kapatabilmektedir. Son yıllarda giderek artan kredi kartı kullanımına rağmen, kredi kartı kullanma konusunda mağdur olan kişilerin kart iptali için.


Bu ürün sayesinde kredi kartı borçlarınızı takistlendirebilirsiniz. Gol Platinum, Kampüs Modu, Temassız, Ek Kart, Sanal Kart, Kobi ve Business gibi seçenekler ile sunulmaktadır. POS cihazı aracılığıyla, bu makinelere sahip tüm işyerlerinden kolaylıkla ve güvenle alışveriş yapabilir, faturalarınızı ödeyebilirsiniz. Adana ve Ankara’da bu hizmetlerden yararlanabilirsiniz.


Akbank, öğrenciler için her detayı düşünmüş görünüyor. Chip paralarınızı istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.


Her kredi kartında olmayan bu özellik size, geçerli olan mağazalarda alışveriş yapma imkânı tanıyor. Daha fazlası yazımızda… Gündelik ihtiyaçlarımızı giderirken olası durumlarda.


Alttaki bağlantıya tıklayıp sayfadaki formu doldurup anında onaylı kredi kartına başvurun. TC kimlik numaranız, cep telefonu numaranız ve aylık gelir bilgileriniz başvuru aşamasında gereklidir. Formun ilgili sayfasında başvurmak istediğiniz kredi kartı türü sorulacaktır. Sorularının yanıtını yazımızda hazırladık.


Son günlerde artan kredi kartı kullanımı da bankalar arası rekabeti de arttırmıştır. En iyi kredi kartı araştırması yapan en iyi kredi kartı anketi doldurarak aidatsız kredi kartı hakkında bilgilere erişmek isteyenlere bilgi sunmanın yanında kart aidatı ödemenin avantajından.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.