22 Ağustos 2018 Çarşamba

Çin büyükelçiliği ankara mail adresi

Ayrıca, Türkiye ve Çin arasındaki diplomatik, sosyal, siyasi ve diğer alanlardaki ilişkileri korumak ve yükseltmekle birlikte, kendi ülkesinin menfaatleri üzerine çalışmalar da yapmaktadır. Dışişleri Bakanlığı Mart tarihinde Çin vatandaşlarının yakın gelecekte yeni tip koronavirüs salgın riski yüksek olan ülkelere ziyaretleri. Uluslararasıseyahatlerde sağlık güvenliğini garanti altına almak, salgının yayılma risk.


Adı : ÇİN HALK CUMHURİYETİ BÜYÜKELÇİLİĞİ. E-posta adresi : nc.

Bu sayfada Çin konsolosluğu ve Çin büyükelçiliği adres ve telefon bilgilerine ulaşabilirsiniz. Bazı ülkelerin sadece konsolosluk, bazılarının ise sadece büyükelçilik bilgileri yer almaktadır. Atatürk Bulvarı Nr.


Büyükelçilik ile iletişim. Adresi, telefon numarası ve internet sitesi. N İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUK DUYURUSU.


Portekiz vatandaşlarının elçilik bünyesinde gerçekleştirecekleri konsolosluk işlemleri için randevu almaları gerekmektedir. E- mail : sloembassy.

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI. Kançılarya: Bakü Sok. Soru bankamızdan ilgili soruya tıklayıp cevapları öğrenebilirsiniz.


Türkiye’deki en yetkili birimi olmakla birlikte Çin ’e gitmek isteyen, ticari veya turistik vize işlemlerini, yeşil kart taleplerini alan ve sonuca bağlayan bir yerdir. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri sabah 10. Azerbaycan vizesi için başvuruda bulunmak veya Azerbaycan konsolosluk işlemleri için müracat yapmak isteyen kişilerin bu tarihlere göre seyahatlerini veya işlemlerini organize etmelerine dikkat.


Euro değeri sabittir ancak sadece Türk Lirası olarak ödenebilir. Faire une recherche. Web sayfamızda gerekli dokümaların listesi ve formları.


HIRVATİSTAN CUMHURİYETİ Dışişleri ve Avrupa İşleri Bakanlığı Trg N. Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) 9metredir. Ankara Hindistan Konsolosluğu vize başvurusu için Hindistan Vize Başvuru Formunun İngilizce olarak doldurulması halinde değerlendirmeyi dikkate almaktadır. Reşit Galip Caddesi, No.


SWIFT kodu: DENITRIS. Ankara ilinin Çankaya ilçesinde bulunan Cinnah Cad. Ankara Gölbaşı mevkinden geçen 1numaralı GÖLBAŞI-TOKİ-KIZILAY-ULUS otobüsü ile ulaşım sağlanabilir.

Başkonsolosluğu Görev Bölgesi İstanbul, Kırklareli, Edirne, Bursa, İzmir, Tekirdağ, Yalova, Manisa, Kocaeli, Çanakkale, Balıkesir illerinde ikamet eden Türk vatandaşları Çin vize işlemleri için Çin İstanbul Başkonsolosluğu’na başvuruda bulunabilirler. Posta adresi Turkish Embassy Bole Kifle Ketema, Kebele 0 House No.


Elçiliğin yer verdiği Xinhua ajansının haberine göre hastadan alınan kan örneği, hamilelik testine benzer bir çubuğun üzerine damlatılıyor. Ugur Mumcu Caddesi No. Kızılay Meydanı yakın ve zaman geçirilebilecek bir yer. La France en Turquie - Ambassade de France à Ankara.


COVID-salgınına karşı alınan tedbirler çerçevesinde, Ulusal Bayramımız münasebetiyle her sene düzenlediğimiz geleneksel resepsiyonu bu yıl tertipleyemeceğiz. Web adresi Opening hours Monday: 07.


Belçika Başkonsolosluğu adresi, telefonu, e- mail adresi, ulaşım haritası, resmi tatil günleri hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.