29 Ağustos 2018 Çarşamba

En çok kazanan web siteleri

Dolayısıyla ilgi bu kadar büyük olunca insanların da aklına bazı sorular geliyor. Huzurlarınızda yıllık ve anlık gelirleriyle (her saniye) dünyanın en çok kazanan web sitesi. En çok kazanan web siteleri. Adsense’den en çok hangi siteler para kazanıyor?


Evet bunu ben de çok merak ettim ve adsense ile en çok kazanan web sitelerini araştırdım.

Araştırmakla da kalmadım bu siteleri sizlerle paylaşmak için bu yazıyı yazmaya karar verdim. Evet Bizde Videoyu Hazırlarken MSN. Dünyanın en çok kazanan web sitesini sizler için araştırdık.


Sonuçlar ise oldukça ilginç. Bu yazımda sizlere en çok para kazanan siteleri derlemek istedim. Bazılarınız için sinir bozucu olan bu paralar bazılarınız ve benim için ise ilham kaynağı 🙂 Bi düşünsenize bu kazanılan paraların %ini biz kazanıyoruz. Benim hedefim şuan bu şekilde açıkcası.


Oyun, Video, Burçlar, Video, Blog gibi bir çok alanda bir çok kitleye hitap eden, türkiye’nin en eski web siteleri arasında bulunan ve hala en çok tıklanan siteler arasında yer alan bir portal.

En Çok Bildiğimiz Siteler Ne kadar Kazanıyor? Aylık Toplam Ziyaret Edilme Sayısı: 95.


Milyon Sitede Geçirilen Ortalama Süre: 8. Soru çok garip olmuş türkiyenin en çok internet üzerinden para kazanan firmaları evet hepsiburada. Nasıl para kazanıyorlar sorusu biraz garip olmuş. Dünya çapında en çok kullanılan alışveriş sitelerinden biri olan Amazon, saniyede 607.


Dünya genelinde en çok bilinen ve en kaliteli alışveriş sitesi denilebilir. Makyaj Blogu: Bu da kadınlar için en çok tutan internet sitesi fikirleri arasında. Yine bu işten ciddi para kazanan bloggerlar mevcut. Eğer ilgi alanınıza giren bir site fikir ise, en iyi makyaj blogları listemi mutlaka inceleyin derim.


Bazı bloglar ürün tanıtımı için çok uygun, bazıları yüksek ödeme aldıkları anahtar kelimeler kullanıyorlar, bazıları ise her ay milyonlarca ziyaretçi alıyor. Aşağıda en çok kazandıran link kısaltma sitelerine ulaşabilirsiniz. Türkçe’dir ve paranızı alabileceğiniz birçok alternatif ödeme seçeneği vardır. Kazancınız 1TL ulaştığında dilerseniz havale olarak paranızı.


Blog sitem vasıtasıyla bana ulaşıp profesyonel destek isteyen kişi sayısı gün geçtikçe artıyor. Türkiye’de en çok tıklanan 2.

Adsense benzer diğer reklam verenlere göre oldukça cömert bir gelir kaynağıdır. Amerika Birleşik Devletleri menşeili bu şirket e-ticaret alt sektöründe hizmet vermektedir. Jeff Bezos tarafından kurulan şirket bugün alıcı ve satıcıları buluşturan dünyanın en büyük alışveriş sitesiolarak tabir ediliyor.


Zaman zaman bu sıralama değişse de bu iki web sitesi meslektaşlarına ilham verip idol oluşturmaya devam ediyor. En prestijli gazetelerden biri olan Milliyet, internette de en çok ziyaret edilen haber siteleri arasında yer alıyor. Ziyaretçiler sitede ortalama dakika zaman geçiriyor.


Trafiğinin %30’u aramalardan gelen sitenin, ziyaretçi başına sayfa gösterimi olarak gözüküyor ve bu oldukça iyi bir rakam diyebiliriz. Sırada yine bir haber sitesi var. DigitalPoint DigitalPoint sitesi aylık tamı tamına 50.


Yukarıdaki tabloda dünyanın en çok para kazanan blog siteleri verilmiştir. Burada Owner sütununda blog sitesinin sahibinin isimleri yer alıyor.


Daily Income sütununda ise günlük kazançları dolar cinsinden verilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.