24 Ekim 2018 Çarşamba

Bulgaristan konsolosluğu

Belirlenen vize türüne ait tamamlanması gereken evrak ve belgelerin tam ve eksiksiz olması vize başvurularında en önemli konuların başında gelmektedir. Vize başvuru merkezlerine ödenen hizmet bedelleri ile kargo-kurye hizmeti gibi ödemeler vize harç bedeline dahil değildir ve Vize Hizmet Merkezine nakit olarak ödenmelidir.


Ahmet Adnan Saygun Caddesi, Numara:4 2. Bulgaristan Konsolosluğu Randevu. Covid-süresince ulaşım kanallarının çoğu tamamen durmuş durumda.


Уведомяваме гражданите, че считано от 18.

Консулската служба в Генералното консулство в Истанбул поетапно възстановява нормалния си работен режим, при отчитане на обстановката по линия на разпространение на. Dolayısıyla işlemlerinizi tamamlayabilmeniz için randevuya.


Edirne Konsolosluğu vatandaşlık ve vize işlemleri için başvurunun yoğun olduğu temsilcilikten biridir. Bursa Konsolosluğu ise her bölgeden başvuru kabul etmektedir. Yol tarifi ile ilgili aşağıdaki haritadan yararlanabilirsiniz.


Kocaeli, Sakarya ve çevresi. Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve ilçeleri. Konsolosluk yetkilileri, vize başvurularınıza olumlu ya da olumsuz cevap verir.


Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur.

Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu. Bulunduğunuz yere en yakın İETT otobüs durağını bularak o duraktan. Başkonsolosluğu sadece İstanbul’dan yapılan başvuruları kabul etmiyor.


Unsubscribe from Ercan Öztürk? BULGARİSTAN KONSOLOSLUĞU. Başka Vizelerde Kullanılmamış Olmalı,Rötüşsuz,Arka Fonu Beyaz Renkte Olmalıdır. Fulya Mah, Öztürk Sk.


Vize randevusu sırasında teslim edilecek olan dosyanın gerektiği şekilde teslim edilmesi başvurunun geri çevrilmesinin önüne geçecektir. D Vize başvuruları ile iş günü arasında sonuçlanabiliyor.


Bazen de bu süre konsolosluktaki yoğunluk veya resmi tatiller nedeniyle uzayabiliyor. Dünya ülkelerine, tüm sınır kapılarında geçerlidir.


Eğer kendi işinizi yapmayı planlıyorsanız, oturum izni almanız gerekir ve bunun için başvuruda bulunabilirsiniz. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and. Given the COVID-pandemic, call ahead to verify hours, and remember to practice social distancing.


No tips and reviews.to leave a tip here. Write a short note about what you like what to order, or. Sizin adınıza tüm işlemleri özenli bir şekilde evraksızvize.

Beşiktaş Ulus Mahallesi adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. No:3 Beşiktaş, İstanbul, Türkiye: Fotoğraflar, adresler, ☎️ numaraları, çalışma.


DOĞUM TARĠHĠNĠZ (yıl - ay - gün) 5. ADINIZ Дата на заявлението: 4. ULUSAL BĠREY NUMARANIZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.