10 Ekim 2018 Çarşamba

Franchise veren kahve zincirleri

Birçoğu ülkemizde de faaliyet gösteren en başarılı kahve franchise (kahve bayilik) zincirlerine gelin birlikte göz atalım. Yaklaşık kurulum maliyeti 1. Gloria Jean’s, Starbucks gibi dünya devlerinin açtığı yolda arayı hızla kapatan yerli kahve zincirleri şubeleşme yarışı başlattı. Haberin tarihi: 18.


Bu firmalar genel olarak bu konuda bir ilk olan Starbucks konseptini bünyelerinde barındırıyorlar. Franchising veren cafeler (isim hakkı veren cafeler ) sizlere “gümüş tabakta hazır kazanç sunmaz”. Sektör temsilcileri bir kahve zincirine yatırım yapmanın maliyetinin 2bin lira ile 4bin lira arasında değiştiğini belirterek, “Bugün kahve zincirine yatırım yapan bir girişimci harcadığı parayı ortalama ayda geri döndürebiliyor.


Bilinen bir markanın şubesi olmanın yanı sıra, sizlere bu bayilik hizmeti sunan markalar kendi konseptlerini kullanma ve malzemelerden hazırlanmış olan ürünleri de kendi. Bütün yiyecekleri, kahve hammaddesi ve kahve reçetelerini tek bir merkezden gönderir. Yiyecek ve içeceklerde tek bir standart uygulamaya çalışmakta ve tartışmasız bir kaliteyi sürdürme konusunda ısrarlıdır.


Franchise veren kahve zincirleri

Bunlardan en önemlisi, işyerinizi açacağınız lokasyona göre marka tercihinizi de doğru yapmaktır. Ancak en çok şubeyi açmayı planlayan markalar yine yerli kahve zincirleri oluyor.


TL franchise giriş bedeli talep eden marka yıl sonuna kadar 2yeni restoran açmayı planlıyor. Viyana’ya özgü yemek ve pastaların da bulunduğu Coffeeshop Company’lerde ise cironun yüzde 60’ını kahveden sağlıyoruz. Türk pazarındaki yabancı kahve zincirleri genellikle ABD menşeili.


Gelin hep birlikte cafe bayilik veren firmaları inceleyelim. Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de birçok girişimci kendi işini kurmanın peşindedir. Böylece kahve kısa sürede sarayın favori ve itibarlı içecekleri arasına girmiş. Ev tüketimi oranının yüzde düzeyinde olduğu tahmin ediliyor.


Son yıllarda peş peşe açılan kahve zincirleri de tüketimin önemli noktalarından biri olmaya başladı. Franchise veren kahve firmalarını sizin için araştırdık.


Reklam ücreti ödemeden yatırımcılara ulaşabilir ve bayi ağlarını büyütebilir. ANKARA - YAŞAMKENT BODRUM İZMİR - TORBALI İZMİR - HATAY İZMİR - BORNOVA İZMİR - GAZİEMİR İZMİR - KORDON İZMİR - BUCA ÖĞRETMENLER SOKAĞI ESKİŞEHİR - ODUNPAZARI ESKİŞEHİR - BÜYÜKDERE KÜTAHYA KARS - KAĞIZMAN İZMİR - PASAPORT BARTIN BOLU SAKARYA AYDIN - DİDİM İZMİR - TİRE VAN İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR İNGİLTERE - LONDRA İTALYA - ROMA İZMİR - KONAK AFYONKARAHİSAR ANKARA - POLATLI BAE - DUBAİ SİİRT PARK AVM TÜM TÜRKİYE.


Franchise veren kahve zincirleri

Etiket: kahve zincirleri. Dünyanın en çok tüketilen ikinci içeceği hiç kuşkusuz. Bu oran yaklaşık yüzde civarındadır. Bu iki kahve çekirdeği arasındaki farklılıklara değinecek olursak Robusta kahve çekirdeğinin üretimi, Arabica kahve çekirdeğinin üretimine göre daha kolaydır.


Bu markaların franchise giriş bedelleri bin dolar ile bin dolar arasında değişiyor. Ancak yıl sonuna kadar gelecek franchise başvuruları için bu rakam bin dolara düşürülmüş. Cambaz, 1metrekarelik bir Pizza Max şubesinin anahtar teslimi yatırım maliyetinin 130. Türkiye’de bayilik veren 10’a yakın yerli ve yabancı kahve zinciri var.


ArthurMiller Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı. Biri yeni işiniz olabilir inceleyin. Perakendenin en hızlı büyüyen sektörü şüphesiz kahve zincirleri. Bayilik ve Franchising.


Franchise veren kahve zincirleri

Bunun 53’ü, yani yaklaşık yüzde 85’i Türk menşeli markalar. Toplamda bin 5mağaza arasında Türk menşeli markaların oranı yüzde 56. Kahve, çikolata, hamur işleri, lezzetli pasta dilimleri derken ürün seçeneğini her geçen gün arttırarak misafirlerine lezzetli yiyecek ve içecek deneyimleri sunan Kahve Dünyası, arkadaşlarınızla buluşup bir fincan kahve içerken sohbet edebileceğiniz, lezzetli kahveleri deneyimleyebileceğiniz bir kahve dükkanı olması yönüyle, sektöre adım atmak isteyenler için de iyi.


LUVOCO mekanları ve görselleri için tıklayın. Türkiye pazarına giren CoffeShop Company, kahve kafe alanında yatırım yapmak isteyen girişimcilere franchise veriyor.


FM Kahve olarak kuruluş amacımız ‘’Mükemmel Kalite Mükemmel Hizmet’’ anlayışıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.