29 Kasım 2018 Perşembe

Tutulan düğün salonu iptali

Bir kaç kişilik törenle nikah yeter. Arkadaşlar lafı uzatmadan anlatmaya çalışıcam. Izmirde salon tuttuk ay önce 1. Düğün salonları yüzlerce kişinin.


Hatta tutulan salonun lüksüne göre fiyatlarda buna göre artış göstermekte ve düğün salonu sahipleri düğün salonu kirasından oldukça büyük paralar kazanmaktadır.

Ne kadar çok müşteriye düğün salonunuzu. Güney Dağdeviren, asıl "şark kurnazının " düğün sahipleri olduğuna dikkat çekti. Dağdeviren sosyal medyadan yaptığı açıklamada:tane düğün mekanı isletiyorum hem kına hem düğünü olana iptali koşulsuz yapıyoruz, ama bazı şark kurnazları varki düğünü yok tek kınası var valilik yasakladı diye iptale geliyorlar bizde. Ancak faaliyetlere ne zaman başlanacağına ilişkin bir tarih yer almadı.


Corona yüzünden kına yapmaktan vazgeçtik vermediğimiz on bin bizden talep ediliyor. Ancak bütün dünyayı etkileyen Covid-salgınından dolayı bir dönem düğün salonları kapanmıştı.


Temmuz itibariyle genelge kapsamında açılacak olan düğün salonları şu an.

DÜĞÜN SALONU İHALESİ İPTAL EDİLİYOR. Mart’ta oğlunun düğünü olan Gündüz, şu sıralarda düğün salonu ve belediye ile iletişim içerisinde. Bugün itibari ile sözlü olarak düğün iptalini söyledim.


Gündüz için düğünün iptali henüz kesin değil. Salon sahipleri de ödeme yapılmayacağı takdirde hukuki yollara başvuracaklarını sözlü olarak dile getirdiler. Corona virüsü tedbirleri kapsamında bazı işletmelerin faaliyetleri geçici olarak durduruldu.


Genelge kapsamında kapatılan yerler duyuruldu. Peki, düğünler iptal mi olacak? Yayınlarımız Amacına ulaştı. Demir, kararla birçok yere ruhsat zorunluluğunun getirileceğini ifade ederek, kararla yeni vergilendirmelerin yapılacağından bunun, ülke ekonomisi açısından da önemli olduğunu vurguladı.


Senedi mi alabilir miyim? Koronavirüs’te yeni normal dönemin ikinci adamı bugün itibarıyla başladı.


Sinema salonu, düğün salonu, internet oyun alanları gibi yerler bugün tekrardan müşterileriyle buluşuyor. BOLD – Türkiye’yi etkisinde tutuna koronavirüs (Kovid-19) salgınında yurt geneli normalleşme adımlarının son aşaması bugün başlıyor.


AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın.

Etiket: düğün organizasyonun iptali. DÜĞÜNÜN İPTAL OLMASI SEBEBİ İLE VERİLEN ÜCRETİN İADESİ. Dilekçesini geri çekip ruhsatını geri istemektedir.


Vereceğeniz cevap için teşekkür ederim. Daha ay var ben sözleşmeden caymak istiyorum kapora verdim geri vermesinler ama sözleşmede düğünden 1. Sürekli temizlenerek hijyen tutulan tesisimiz, teknik anlamda da periyodik olarak yapılan bakımları ile ilk açıldığı gün gibi konforlu tutuluyor. Otopark sorunu olmayan işletmemizi, dilediğiniz zaman ziyaret edebilirsiniz.


Bir düğün salonu için gergi tavan uygulaması yapmak farklı püf noktaları birlikte değerlendirmek açısından önemli bir işlemdir. Yapılması düşünülen gergi tavanlarda ışığın yansıması ve ses düzeyinin iyi ayarlanması gerekiyor. Kaliteli bir gergi tavan sistemi ile hem daha şık bir görünüm elde edebilir hem de ışıklandırma konusunda daha iyi bir sisteme sahip.


Kentteki düğün salonları, çiftlerin taleplerine göre, bin 5ila bin lira arasında kiralanıyor. Soru sor, sorularınız anında cevaplansın.


Orada büyük bir abide yapma girişimimiz oldu ancak yasal prosedürde bir takım pürüzler söz konudur” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.