4 Aralık 2018 Salı

Bulgaristan göçmenleri soy ağacı

Bulgaristan göçmenleri soy ağacı

Soyadı kanunda bize verilen soyisim (Yalamaoğlu). Ancak büyüklerimizin dediğine göre (Yalmanoğlu) olan soy ismimiz yanlış yazılmış,öğlede devam etmiş.


Daha sonra bizler soy isimlerimizi değiştirdik. Kendilerine nasıl ulaşabilirim. Yardımlarınızı rica ederim,saygılarımla. Göçmenleri için bulgar vatandaşlığı sorgulama.


Türk ve Müslüman nüfusu ise 750. Vatandaşlık işlemleri bilgi için arayınız. Denklik ve isim belgesi alma. Aynı sayfadan soy ağacı bilginizi görüntüleyin.


Sonunda hayalimiz gerçek oldu. Numaram var yukarıda bana yardımcı olabilir misiniz cep numaramdan veya mail yoluyla ulaşarak ? Geçtiğimiz haftalarda kullanıma açılan "soy ağacı sorgulama sistemi" yoğun bir şekilde kullanılmaya devam ediliyor. Birçok kişi tarafından elde edilen bilgiler goy goy malzemesi olarak kullanılsa da bazı yurttaşlar kökenlerinin bildiklerinden farklı olduğunu gördü.


Bu belge göçmen olarak gelmiş kişilerin hangi isim ve soy ismini aldığını gösterir. Bu hizmeti kullanarak, alt-üst soy bilgilerinizi görüntüleyebilirsiniz.


Henüz kimliğinizi doğrulamadınız. Bu hizmetten faydalanmak için, aşağıdaki kimlik doğrulama yöntemlerinden sizin için uygun olan bir tanesini kullanarak sisteme giriş yapmış olmanız gerekmektedir. Soy Ağacı Hazırlama Çalışmaları.


Daha ayrıntılı bilgi için yazılı telefon numaramız dan randevu alınız. Zeynep Işıl Hamziç Boşnak Medya MAKEDONYALI GÖÇMENLERİ BİRLEŞTİRME DERNEĞİ Sevgili vatandaşlar E-Devlet soyağacı sorgulamasında göçmen olduğunu öğrenenler, AB üyesi veya aday ülkelerden çifte vatandaşlık almak için harekete geçmiş durumda özellikle kökeni Makedonya olanların Makedonya Cumhuriyeti vatandaşlığına kabul edilme başvuru hakklarının olduğunu ancak Makedonya Cumhuriyeti’nin yasaları gereği hiç kimsenin vatandaşlık hakkı elde.


TÜRKLERİN SOY AĞACI. Yatırım yoluyla vatandaşlık kazanma Ülkeye belirli bir miktarda (bu oran güncel olarak değişebilmekte ancak şu an için 5bin devlet tahvil bonosu satın almak) yatırım yapılarak da vatandaşlık hakkı kazanılabilir. Atalarınız hangi kıtadan cıktı, Hangi ülkelerde gerçek akrabağlarınız bulunuyor, Atalarınızın geldiği ülkeleri, şehirleri veya adaları öğrenmek için keşif yolculuğuna başlayın.


Tırgovişte (Eski Cuma) lı olanların buluşma noktası. E Devlet soyağacı sorgulama hizmeti aracılığıyla AB ülkelerine çifte vatandaşlık başvurusu için olanak ortaya çıktı. Zamanında farklı ülkelerde göz ederek gelen akranları.


Bulgaristan göçmenleri soy ağacı

Bulgarca: Търговище. Bu adaletsizlikler hangi kanuna göre, hangi mantığa göredir diye sorulduğunda, yanıt yok. Bu yanıtsızlıklar içimizde düğümleniyor. Beğenmediğimiz, ödeme sistemi de tüm göçmenleri kapsamıyor.


Geçtiğimiz günlerde başlayan soy ağacı hizmeti son 2yıl içinde göç olaylarını açığa çıkardı. Soy ağacına bakarken buna dikkat edin! Yaşanan göç olayları sonrası vatandaşlar çifte vatandaşlık arayışına kapıldı.


Devlet sorgulamasında göçmen olduğunu öğrenenler, AB üyesi ülkelerden çifte vatandaşlık almak için harekete geçti. Adalet, Dışişleri ya da İçişleri Bakanlıkları veya konsolosluklara başvuracak. Milyonlarca vatandaş, geçtiğimiz günlerde e. Bir dilbilimciye göre, Arap­ça kökenli olan bu kelime günümüz­de "akraba" terimiyle eşdeğerdir.


Bulgaristan göçmenleri soy ağacı

Bunun için Arapça ağaç anlamına gelen şecere kelimesi de kullanılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.