21 Aralık 2018 Cuma

Cam plaket baskı

Cam tabak plaket siparişi verirken ultraviyole baskı yapabilen ve ürünleri çiziksiz bir şekilde gönderebilen firmalar tercih edilmelidir. Müşteri memnuniyetini ilke edinen firmamız cam tabak plaket imalatı bittikten sonra her bir ürünü kalite kontrol işlemlerine sokmaktadır. Birinci sınıf kalite üretim sahasına sahip firmamız en cazip cam tabak plaket fiyatları ile hizmet vermektedir.


Tüm bunların yanında reklam ve promosyon ürünlerini de barındıran firmamızda üretmiş olduğumuz plaketlerin Türkiye ve Yurt Dışına gönderimini yapmaktayız. This video is unavailable.


Oyuntulu baskı da uygulanan bu füme rengi kristal plaket, siyah cam plaket veya siyah kristal plaket olarak da anılır.

Arda Serigrafi ve Reklam Malzemeleri. Daha fazla videoya gözat. Poster baskı bugün özellikle eğitim alanında sıkça ihtiyaç duyulan teknolojilerden biri haline dönüşmüştür.


Metal baskı gümüş veya altın rengi alüminyum metal üzerine baskı yapılıp kristal plaket üzerine yapıştırılmaktadır. Lazer kazıma ise lazer makinesi yardımı ile cam üzerine yazıları kumlama şeklinde renksiz olarak kazımaktadır. Ahşap, cam, iznik çinili ve kristal plaket çeşitleriyle müşteri memnuniyetini hedefliyoruz. Kalınlıklara göre fiyatlar değişmektedir.


Plaketler onur Plaketi, Başarı Plaketi,şilt ve Pirinç Plaketi şeklinde takdim edilir. Plaket sektöründe yıldır hizmet veriyoruz.

Plaketleriniz istenilen ölçülerde hazırlanılarak dk gibi kısa bir zamanda teslim edilir. Tarayıcınızda javascrpit devre dışı bırakılmış. Lütfen kontrol ediniz.


Büyük boy standart plaket baskı alanı 15xebadında. Kadife kutu isteğe göre kırmızı veya lacivert. Kristal plaketler promosyon amaçlı ve hediyelik olarak verilen ürünlerdir. Sizlerin isteği üzerine farklı üretimler ve farklı tasarımlar yapılabilir.


Kişiye özel ve kurumsal olarak kristal plaket üretimi yapmaktayız. Firmamız en uygun ve kaliteli kristal plaket imalatı yapmaktadır. Camın işlenmesi ile kristal plaket haline getirilir.


Aynı zamanda resim ve dijital baskı ürünleri uygulanabilir. Cam plaket üretimi örneğimizdir, Fuar katılımcıları için özel tasarladığımız adetli üretim yaptığımız ve kaliteli baskılarla şekillendirdiğimiz bir üründür. TL (KDV hariç) İncele.


KÜÇÜK BOY (9Xcm) ALBÜM PLAKET. Bu plaket gövdesine lazer kazıma ve renkli baskı yapılabilir.


Süblimasyon baskı ürünleri, presleri, kağıt ve boyaları gibi pek çok üründe ekonomik fiyatlar. Akbank plaket ve akbank ödül. Gizlilik Politikası.


Baskı : Metal Üzerine Dijital Baskı Yöntemiyle Yapılmaktadır.

Firmadan En Uygun Fiyata Sublimasyon ve Transfer Baskıya Uygun Cam - Kristal Ürünler. Serfoto Güvencesiyle Hemen Satın Al.


Ne yazık ki piyasada maliyetleri düşürebilmek amacı ile kalitesiz cam çeşitleri kullanılmaktadır. Baskıları Çeşitlerine Göre Süblimasyon Baskı veya U. V Baskı Olmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.