21 Aralık 2018 Cuma

Kosova da yaşamak istiyorum

Nüfusun çoğunluğu Arnavutça konuşuyor. Büyük bir aile olduğumuz için hep birlikte hareket etmek zor oluyordu. Hep birlikte bir yerde olmamız hepimizin. PDF dosyalarına erişebilirsiniz.


Ayrıca Odessa, Kiev, Lviv, Harkov ve Poltava ülkenin en pahalı şehirleridir. Bu şehirlerde ev fiyatları diğer yerlere oranla.

Hollanda’ da yaşamak istiyorum. Yalnızca Türkiye’den değil, dünyanın pek çok ülkesinden ziyaretçi ağırlayan özel ülkeler arasında kabul edilir. Malta’ da yaşamak istiyorum.


Zorlukları var ama en büyük kazanımım ofisin yarattığı iş dışı stresten uzak olmak oldu ve çalışma verimimin arttı diyebilirim. Dizüstü bilgisayarım ve internet erişimi olan her yer ofisim. Bir nevi kısa mesafeli.


Oldu da mezun olduktan sonra iş bulamadınız, ya da okulda bir şeyler ters gitti, tam bir “hayal kırıklığına” dönüştünüz ve ailenizle yaşamak durumunda kaldınız… O zaman da birçok aile çocuklarından kira alma beklentisine giriyor. Türk yatırımcılar, Kosova ’ da Almanya ve İngiltere’den sonra, üçüncü büyük yatırım grubu haline geldi.

Beş yıl önce bağımsızlığını ilan eden Kosova ’ da 5Türk şirketi kuruldu. Ticaret Müşaviri Bilal Akkurt’un verdiği bilgiye göre bunların 325’i aktif. Yatırımlar 7milyon doları buldu, milyar dolara gidiyor. Turkcell kısa listede Kosova Posta ve.


Bu yazıda Sırbistan’ da yaşamaktan bahsetmek istiyorum. Ben Sırbistan’ın başkenti Belgrad’ da yaşıyorum. Buraya gelmeden önce ben de herkes gibi internette Sırbistan nasıl bir yer.


Merhametli askerlere denk geldik. Biz de mecburen evi terk etmek zorunda. Finlandiya’ da çocuklar doğdukları andan itibaren kendi ayakları üzerinde durmayı öğreniyor. Bizde beş çayı, onlarda sauna.


Saunalar evler ve birçok yerde bulunuyor. Ukrayna’ da yaşamak için elbette bir sebebiniz olması gerekiyor.


Bunlar öğrencilik, bir iş kurma, bir işte çalışma, evlilik, Ukraynalı bir çocuğun ebeveyni olmak gibi sebeplere dayanmak zorundadır. Konumuz bunun detayları değil.


Kendimizce Avrupa’ da yaşamak için bir sebep bulmuş ve bir misyon üstlenmişsek sırada vize almak var. Vize almak başlı başına bir konu. Karadağ da yaşamak.

Doğası ve insanları en çok ilgilimi çeken iki konu oldu. Gerçekten Balkanlardan tamamen farklı ve ayrı bir ülke. Sanki Balkanların bütün güzelliği bu ülkede toplanmış. Gittiğiniz her şehirde birbirinden farklı doğal güzellikler bulmak mümkün.


Ayşegül Cora’yı defalarca öldürmeye çalışan Hasan Cora’nın yargılandığı davanın ilk duruşması Bakırköy 2’ci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek. YAŞAMAK “Parada pulda gözüm yok!


Her sene sana yeni bir çift ayakkabı dikebildiğim sürece mutlu olacağım. Yaşamak istiyorum ’ dedi. Küba’ da kalıcı oturum izni almak için sebeplerin açıklandığı ilgili birime istinaden, bizzat bir dilekçe yazılmalıdır.


Dilekçede Küba Cumhuriyeti’ne neden Küba’ da yaşamak istenildiği belirtilmelidir. Küba’ da uzun süreli oturum izni için yurtdışı çıkış yasağının bulunmaması, Türkiye’de ya da Küba’ da. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir (Mobil) - Masaüst ü, Mobil.


Detaylı olarak anlatmanız çok iyi teşekkür ederim. Bilgiler için teşekkürler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.