21 Aralık 2018 Cuma

Cpanel ile ekonomik linux hosting nedir

En uygun ve ekonomik fiyata sunduğumuz paketlerde ödüllü kontrol paneli cPanel ve Plesk Panel ile dilediğiniz her şeyi zahmetsizce yönetebilir, teknik ayrıntılarla uğraşmadan çözümler üretebilirsiniz. Panel, Linux tabanlı hosting sunucularda çalışan lisanslı site yönetim aracıdır.


Tarayıcı üzerinden yönetilen bu panele, web site adınızla veya hosting sağlayıcınızın size tanımladığı kullanıcı adı şifre gibi bilgilerle erişim sağlayabilir, sitelerinizi yönetebilirsiniz. UYGUN FİYATLI LİNUX HOSTİNG PAKETLERİ. PHP ve MYSQL tabanlı yazılımlarınız için özel olarak optimize edilmiş alt yapısı ile linux hosting paketleri tam size göre.


Taşıma, Ömür Boyu Ücretsiz SSL ve jet hızında açılan performansı ile tam bir bütçe dostu. Windows ve Linux Temel Özellikleri başlıklı blog yazısına göz atılabilir.


Firmamızın sağladığı hosting hizmeti ve paketleri için lütfen tıklayınız. Domain (Alan Adı) Nedir ? Eğer domain (alan adı) olmamış olsaydı internet üzerinde. Linux işletim sistemi alt yapısı ile kurulmuş bir web sitesi barındırma işlemidir.


Web Sitesi Güvenliği. Yıllardır sayfanız için emek veriyorsunuz ve şu an prestijli bir konuma geldi. Wordpress dahil tüm PHP uygulamalar ile %1uyumlu.


Hosting hesabınız ile ilgili tüm işlemleri cPanel üzerinden yapabilirsiniz. Panel kontrol paneli Natro’nun tüm Linux web hosting paketlerinde ücretsiz olarak sunulmaktadır. Kullanıcı ile herhangi bir etkileşime girmeden, hem web uygulamalarını hem de yazılım paketlerini güncel tutabildiği için cPanel çok sevilse de son dönemdeki fiyat artışı gözleri daha makul bir seçenek olan DirectAdmin’e çevirmiştir.


Plesk ile Windows Hosting : Bu hesaplar, Plesk kullanır ve yalnızca Windows ile kullanılabilir. Panel ile tüm linux web barındırma yönetiminizi kolaylıkla sağlayabilirsiniz. Windows hosting paketlerimiz Plesk Panel ile sunulmaktadır. Ekonomik SSD Hosting.


Cpanel ile ekonomik linux hosting nedir

Cloud Linux ile her. MVC desteği mevcuttur. Bir an için bilgisayarınızda masaüstünüzün ve menülerinizin olmadığını düşünün.


Cpanel hosting nedir ? Kurulum ve güncellemeleri kolay ve otomatiktir. Panel içeriğinde görsel ve yönlendirme ile işlem içeriklerine çok rahat ulaşabilmektesiniz. Bir çok ücretsiz uygulamayı yükleyebilmektesiniz. Linux üzerinde cPanel alt yapısı ve LiteSpeed hızlandırması ile en uygun fiyata en hızlı hosting paketleri sizlerle.


Cpanel ile ekonomik linux hosting nedir

E-Ticaret Hosting. WordPress, cPanel, Opencart, Windows. Hemen başlamak için linux cpanel hosting paketi satın alabilirsiniz.


Neden domain adım ile hosting hizmetime bağlanamıyorum ? Linux Hosting kontrol panelinizi kullanarak hosting hesabınızla ilgili tüm. Bunun başlıca sebebi kullanıcılar fiyat kıyaslaması yaparak bazen birinin diğerinden uygun fiyatlı olması sebebiyle yanılgıya düşebiliyorlar. Linux web sunucuları özellikle PHP, MySQL, Python, Ruby ve Perl kullanmayı düşünecekler için ilk tercih olmalıdır.


Cpanel ile ekonomik linux hosting nedir

Hosting ve tüm hosting çeşitleri hakkında bilgi, duyurular ve kampanyalar ile ilgili tüm detayları blogumuzda bulabilirsiniz. Linux ekonomik paketler kurumsal web siteleri barındırma amaçlı yada internet dünyasında basit web siteleri için ekonomik çözümler üretmek amacıyla oluşturulmuş paketlerdir. Panel olarak cPanel Türkçe kurulu bu paketlerde html, flash vb basit uygulamaları rahatlıkla çalıştırabilirsiniz.


Windows sistemlerde ise genel itibari ile Plesk panel kullanılır. Hosting hizmeti için bir çok paket ve değişik parametre ve fiziksel sınırlar mevcuttur. Bu seçimi yapmadan önce sitenizi ve kullandığı yazılım teknolojisini analiz edin.


Ayrıca kullanım amacınızı belirleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.