24 Aralık 2018 Pazartesi

Godiva bitter çikolata 72 kakao (90 gr)

Daha fazla göster Daha az göster. Süpermarket kategorisinde. On çikolata karesinden oluşan tablet sayesinde her gün küçük bir GODIVA parçasını kırabilir veya arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.


Adı: Tablet Dark % Choc. Süt, Fındık ve Buğday. Kakao Kuru Maddesi :% Soya içerir. El yapımı Pralin ve Trüf çeşitleriyle çikolata ustalığını yansıtmaktadır.


Godiva bitter çikolata 72 kakao (90 gr)

See more ideas about Chocolate, Chocolate biscuits, My favorite things. Her paketin içindeki farklı lezzet yolculuğunu keşfedin. Bu çikolata çeşidi sade çikolata severler tarafından tercih edilebilecek bir lezzettir.


Godiva bitter çikolata 72 kakao (90 gr)

Aynı zamanda bitter çikolata ile arası pek de iyi olmayan tüketiciler tarafından tercih edilmemesi çok daha iyi olur. Bitter çikolata tüketemeyen kişilere.


Godiva ’nın, zengin lezzetlere sahip, pürüzsüz çikolataları, olağanüstü bir tutku ve sanatsal yetenekle üretilmiştir. Aroha Çikolata şeflerinin ellerinde katkı ve koruyucu içermeyen sadece içerikli muhteşem bir lezzete dönüştü. Cacao solids min 85%. Katkı ve koruyucu yok.


Godiva bitter çikolata 72 kakao (90 gr)

Türkiyenin İlk Ve Tek Gurme Gıda Marketi. After eight çikolata 2gr. Weinbrand likörlü çikolata 1gr. Lindt % kakao çikolata 1gr. Mabel vişneli, nugalı çikolata 2gr. Toblerone dark 1gr. Mandell Nuss Konfekt cookies 1gr. Malatya Pazarı lüks karışık kuruyemiş 2gr. Taze kavrulmuş Giresun fındığı ile bezenmiş % bitter çikolata. Alerjenler koyu renk ile belirtilmiştir.


Godiva, çikolatadan ilham alan menüsüyle bu sezon Godiva Cheesecake, Speculoos Bisküvili Küre, Sütlü Çikolatalı Küre ve Ruby Çikolatalı Küre gibi özel pasta tarifleriyle farklı bir deneyim imkânı sunuyor. Pürüzsüz Godiva çikolatası katmanının altında bulunan enfes cheesecake, dilediğiniz kadar çikolata ekleyebilmeniz için eritilmiş Godiva çikolatasıyla sunuluyor. Harika bir keyif anı için enfes bir seçim.


Sevdiklerinize ikram etmek ya da kahvenin yanında atıştırmak için evinizde bulundurabileceğiniz eşsiz bir lezzet. Fiyat: ₺2(KDV Dahil) : Telefonla Sipariş. Nestle Damak Gece, kakao oranı yüksek bir çikolatadır.


Ne çok şekerli, çok tatlı ne de çok acı bir bitter tadına sahiptir. Hele ki bitter çikolatalı kek, bitter çikolatalı kurabiye. TL Aroha Sütlü Blok Çikolata. Cellebaut Sütlü Kuvertür Kullanılmaktadır.


Bu sayede acı lezzeti kırılarak hoş bir koku esansı elde edilir. Yağı alınmış kakao tohumlarından ise çikolata yapılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.