22 Şubat 2019 Cuma

Otomatik far sensörü aliexpress

Otomatik far sensörü aliexpress

Promotions on clothing, electronics, sports and more. Check out all the deals! Our Most Popular Products. Save BIG on top quality items! Are Waiting for You. Kargo Worldwide tadını çıkarın! Aliexpressten aldığım Vw Bora Far Sensörü testi. Bunun için aliexpresste bi ürün gördüm US $238. Karanlık bir yere girdiğinizde (tünele, kapalı otoparka vb.) anında yanıyor ve önünüzü görmenizi sağlıyor.


Montajını henüz yaptırmadım, sizce böyle bir ürün kullanmanın araca herhangi bir zararı olurmu. Far (Adaptif) Far (Bi Xenon) Far (LED) Far (Sis) Far (Xenon) Far (Xenon) Far Gece Sensörü. Panoramik Cam Tavan. Park Sensörü (Arka) Park Sensörü (Ön) Romörk Çeki.


Otomatik Kararan Dikiz Aynası. Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?


En iyi otomatik far sensörü seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli otomatik far sensörü Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba. Corolla d4d MMT touch paket aracıma far sensörü montajı yaptım ve çekebildiğim kadarıyla resimleri ekleyeceğim. Goodland LED dolap altı ışığı sensörü gardırop ışığı evrensel Led Armario için pil ile mutfak dolap dolap gece lambası. En çok satan ürünümüz.


Bu üründe en iyi fırsatları bulun. WV için bi ürün var, Focus için aradım bulamadım ama böyle bir şey var mı? OTOMATİK FAR SENSÖRÜ. Teknik Özellikler: Çalışma Voltajı:12V.


Röle Çıkış Akımları:10A Kontak çıkışı. Kanal Sayısı:1Adet. Yazılı şartlarda çalıştırılırsa uzun ömürlüdür. Dacia duster follow me ve otomatik far sensörü.


Rechercher un titre. Chercher dans notre base de donn�. FALLOW ME FAR SENSÖRÜ KARŞILAMA MODÜLÜ. Sayfa 26- Rapid için Yağmur ve Far sensörü. Competitive Prices on More Than 1Million Items.


Otomatik far sensörü aliexpress

Discover Products Online Now! Hatchback gövde tipine sahip olan aracın 9cc silindir hacmine sahiptir. Benzinli ve otomatik vites özellikli Clio’nun yakıt kapasitesi litredir.


Otomatik far sensörü aliexpress

Araçta otomatik klima, yokuş kalkış desteği ve park sensörü bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.