22 Şubat 2019 Cuma

Sebze teknİk şartnamesİ

Haftada gün et yemeği verilecektir. Kurumların, maddeye ve insana zarar vermeyen kaliteli temizlik malzemeleri alabilmesi için doğru teknik şartname hazırlanması çok önemlidir. Bu sitenin amacı kamu kurumlarının sağlıklı ve kaliteli temizlik malzemesi alabilmeleri için doğru teknik şartname hazırlamalarına yardımcı olmaktır.


TEKNİK ŞARTNAME PROJENİN TANIMI Tariş Üzüm irliği Genel Müdürlüğü irimleri ile irliğe bağlı işletme ve kooperatifin ortak kullanımı için alınacak olan, maksimum kullanıcılı windows tabanlı ERP programı için, merkezi sunucu alt yapısı oluşturulacaktır. KOLONYA ŞARTNAMESİ Kullanım sonrası güzel koku ve ferahlık vermelidir. Dermatolojik olarak test edilip onaylanmış olmalıdır.


Sağlık Bakanlığı İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumuna Kozmetik bildiriminin yapılması ve bu belgenin ihale dosyasında sunulması zorunludur. Güvenlik bilgi Formu ve hazırlayana ait TSE’den ya da.


Sebze teknİk şartnamesİ

KAĞIT PEÇETE STANDART ŞARTNAMESİ Beyaz renkli %1selülozdan üretilmiş olmalıdır. Yumuşak dokulu olmalı, cildi rahatsız edecek şekilde sert olmamalıdır. Boyutları 22×2olmalıdır.


Sebze teknİk şartnamesİ

Tek katlı olmalıdır. Katlama şekili ¼ olmalıdır. Her kutuda paket bulunmalı, paketler 1adetlik olmalıdır.


Koli ağırlığı minimum 3. YAŞ SEBZE VE MEYVE TEKNİK ŞARTNAMESİ 9. Tadı ve kokusu kendine özgü olmalı, kötü koku olmamalıdır. HALE TEKNİK ŞARTNAMESİ.


N KONUSU: Kartal Belediyesi çalışanlarına Yemek Temini ve Servisi İşi. DARİ VE TEKNİK ŞARTNAME. Sebze ve Meyve Alım Merkezi. Pişirilecek yemek, renk, kıvam, koku ve tat bakımından istenilen niteliklerde olacaktır.


Salata ve soğuk yemeklerde zeytinyağı, pilav ve makarnalarda ayçiçeği yağı veya margarin. Akçakale Öğretmenevi ve ASO müdürlüğünün okullara taşıma kapsamında verilecek yemek için ihtiyaç belirlenen yaş sebze ve meyve ihtiyacının karşılanması için yaş sebze ve meyve alımı işi olup alınacak ürünlerin özellikleri aşağıda belirtilmiştir. Toprağı ekim ve dikime hazırlama, ağaç, sebze.


REAKSİYON VE HAREKET ZAMANLAMA SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Cihaz zihinsel gelişimi izlemek için karmaşık reaksiyon zaman testlerinde kullanılacak yapıda olacaktır. Cihazda asgari aşağıdaki testler bulunacaktır. Serpmeden sonra saat beklenir.


Sertlememi sıva aırı güne, yağmur, don ve rüzgâr etkisine maruz bırakılmaz. Eserde, bu nitelikte düzenlenmiş, inşaat hukuku alanında kullanılan toplam 5adet sözleşme okuyucularımıza sunulmaktadır.


Eserde aynı isimle yer alan sözleşmeler, içerik olarak birbirinden farklıdır. Eserin giriş kısmında sözleşme hazırlarken dikkat edilmesi gerekli altın öğütler kısaca belirtilmiştir.


Kendinden Yapışkanlı Etiket üretiminin yanı sıra, Barkod Yazıcı, Okuyucu ve El Terminallerinde dünya markalarının partnerliğini de üstlenmiştir. YEMEK TEKNİK ŞARTNAMESİ 1-Günlük yemek listesi çeşit “çorba - etli yemek - pilav (makarna, salata, cacık) -tatlı” olarak hazırlanacaktır.


Verilecek öğün öğle yemeği aşağıdaki şekilde belirlenecektir : a- Çorba :Hazır paket çorba kesinlikle kullanılmayacaktır. YUMURTA TEKNİK ŞARTNAMESİ : Yumurtanın şekli muntazam olmalı girintili çıkıntılı olmamalıdır. Kabukta çatlak, pislik ve kan lekesi bulunmamalıdır.


Yumurtalar yıkanmamış olmalı, üzerindeki parlak cilalı kısım kaybolmamalı. Hava boşluğu yüksekliği en çok 5mm’yi geçmemelidir.


Sebze teknİk şartnamesİ

PİPET POMPASI ( teknik şartnamesi aşağıdadır) adet.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.