29 Mart 2019 Cuma

Dlink modem şifre değİştİrme

D-Link Wifi Şifre Değiştirme. Hem bilgisayar hem telefon kullanarak modeminizin Wifi şifresini değiştirebileceğinizi biliyor muydunuz? Bu videomuzda bunun nasıl yapılacağından bahsettik.


Kablosuz şifre değiştirme işlemi nasıl yapılır. Makaledeki adımları takip ederek TP-Link kablosuz modeminizin şifresini rahatlıkla değiştirebilirsiniz. Modem WiFi Şifresi Değiştirme. TB-Link kablosuz modem.


TP-Link modem şifre değiştirme işlemini yapmadan önce modeminizin bağlantılarının tam ve doğru olduğundan emin olunuz. ENTER tuşuna basınız. Varsayılan kullanıcı adı: admin Şifre : admin olarak giriniz. Karşınıza şifre değişim ekranı gelecektir.


Dlink modem şifre değİştİrme

Uygula Tuşuna basın. Nusret Doğru 129views. Genel de giriş bilgileri 192. SSID yani kablosuz ağ ismini yazınız ve doğrulama türü yani şifreleme bilgisi olarak Wpapsk seçiniz ister otomatik wifi şifre oluşturursunuz.


Tp Link modem şifresiniz değiştirme işlemi gayet basit olup aşağıdaki yol ve yöntemlerin uygulanmasıyla kısa bir süre içerisinde değiştirebilirsiniz. TP Link marka modemin şifre değiştirme işlemi için ilk olarak 192. Burada Wifi şifre değiştirme işlemini gerçekleştirebilir yada dilerseniz modeminizin kablosuz ağ özelliğini kapatıp açabilirsiniz.


Zyxel modem Wifi şifresi değiştirme ? Az önceki adımları tekrar yapıp kaydediğiniiz Ip numarasını tarayıcınızın adres çubuğuna girip Enter tuşuyla sayfayı açıyoruz. Karşımıza çıkan yere kullanıcı adı kısmına “admin” şifre kısmına “ttnet” yazarak giriş yapabilirsiniz, eğer internet sağlayıcınız TTNET dışında bir firma ise şifre kısmı. Yukarıdaki ekranlara modeminizin kablolu ayarlarını yapılandırdınız.


Her bir modem markası için kullanılacak ip adresi ve buna bağlı olarak ara yüze giriş yapmanızı sağlayacak kullanıcı adı ve şifre de farklılık göstermektedir. Bu işlemi yaptıktan sonra modem ile bağlantı kopacaktır ve arayüz sayfası açılmayacaktır. WiFi şifre değiştirme için modem yönetim arayüzüne giriş yapmanız gerekmektedir.


Dlink modem şifre değİştİrme

Türkiye’de en çok kullanılan IP adreslerinden bazıları: 192. Reklamlar İnternet ağlarının sahibinden habersiz bir şekilde illegal yollarla kullanımı çok sık görülmeye başlandı.


Dlink modem şifre değİştİrme

D-link router bir istisna değildir, ancak bu oldukça problemlidir. Sayfa içerisinde Temel ayarlarda kablosuz ağ adını değiştirmek için ilgili seçenek mevcut bu şekilde kablosuz ağ adını istediğiniz bir isimle değiştirebilirsiniz.


Resetlemek için buttona uzun basmak gerekebilir (5-sn.) modem açık ve siz buttona basılı tutun modem ışıkları bu esnada sönüp yanabilir. Bilgisayar korsanları kablosuz ağları uzun bir süredir hacklemiş durumdalar. Ancak kablosuz modeminizin yönetici şifresini hiçbir zaman varsayılan değerinden değiştirmediyseniz.


Süperonline modem şifresi nasıl değiştirilir diye merak edenler olabilir. Bunun için öncelikle yapmanız gereken mevcut tarayıcınız üzerinden URL bölümüne 192. Kullanıcı adınız: admin şifre : admin deneyiniz.


TTNET modem ise, şifre bölümüne ttnet deneyiniz. Kullancı Adı: admin Şifre : turktelekom veya ttnet. Eğer bir wireless modemimiz varsa ve bizden başkasının modemimiz üzerinden internete girmesini istemiyorsak modeme şifre koymamız isabet olacaktır.


Aşağıda belirtilen yöntemle dilerseniz modeme şifre koyma, dilerseniz modem şifresi değiştirme, dilerseniz de modem şifresi öğrenme işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Bu alandan kanal ayarlarınızı kontrol sağlayabilirsiniz.


Bazı modemlerde direk kablosuz ağ adı ya da SSID bilgi. Gelen ara yüze şifre ve kullanıcı adının kullanılarak girilmesi gerekmektedir. Daha sonra karşınıza şife ile ilgili işlemler yapabileceğiniz ya da değiştirme seçeneğinin yazdığı bir ara yüz gelecektir.


Burayı seçip daha sonra karşınıza çıkıp ekrandan yeni şifre oluşturma olanağına kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Bilgisayar ve modem arasındaki kablolu ya da kablosuz şekilde bağlantı kurduğunuzdan emin olun.


Eğer Başka Modellerin şifresini değiştirmek için İnternet ortamından veya resmi web sitesinden yararlanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.