26 Mart 2019 Salı

Ülker bitter kuvertür çikolata 2

Bu ürünün kargo ağırlığı : Desi. Arkadaşına Tavsiye Et. Kargo fiyatlandırmaları kargo şubelerinin olduğu ilçe ve beldeler içi. Sepette %İndirim 8TL.


Bilgilerini Kullanma Hakkında İnternet sitemizde ve online satış k. Süpermarket kategorisinde. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Satıcı: baki doğan.


Saklama Koşulları ve İçerik Detayları. Net Ağırlık :, 5kg Pastacılık ve çikolata yapımı il. Altınmarka Saf Kakao 1kg. Kg en iyi fiyatla Gidager.


Ülker bitter kuvertür çikolata 2

Kuvertür Çikolata fiyat avantajını yakala! Memnuniyetinizi ayrıcalıklı kılan hizmet anlayışımızla tanışın! Toplu alımlar için iletişime geçiniz. TL indirimli en iyi fiyat ile elitparti.


Ülker bitter kuvertür çikolata 2

KG % Kakao Oranı. Farklı reçetelerle oluşturduğu geniş. Eğer sizde iyi bir kuvertür çikolata arıyorsanız, en iyi eritmelik kuvertür çikolata çeşitlerinin bulunduğu bu kategorimizden kuvertür ile konfiseri çeşitlerimize göz atarak hızlı sipariş ve satın al seçeneği ile işlemlerinizi. Bitter Çikolata gr %Kakao, adet.


Sanal market güvenli, ucuz ve hızlı alışveriş! Callebaut 8kuvertür çikolata ürününü kullanarak eşsiz truffle lezzetleri, çikolata sosları, brownie, kek ve pastalar. Mükemmel yapısı, kolay eritilebilmesi ve homojenliği sayesinde kazıma, rende ve kaplama için kullanım kolaylığı sağlar. Parlak rengi ve muhteşem tadı ile ürünlerinize lezzet katar.


Benmari Usulü eriterek pasta, cakepops, cupcake,kurabiye,ekler vb ürünleri kaplamada veya krema ile karıştırarak ganaj elde etmede kullanabilirsiniz. Beyaz Konfiseri Blok, 5Kg.


Fildişi Küvertür, 5kg. Kurumsal Dünyanın tüm çocukları için çalışıyoruz. Pakmaya bitter kuvertür çikolata, tüm çikolatalı krema ve sosların yapımı için ideal üründür.


Bıtter %Kakao Kare g70. Kg 5TL ile en iyi fiyata pastakeyf. Kredi kartına taksit veya Kapıda Ödeme seçeneği ile satın alın! Kaplamalarda, kaplama soslarının hazırlanmasında ve çikolata ürünlerinin hazırlanmasında kullanılmaktadır.


Paket halinde satılmaktadır. EKSPER Dağıtım Pazarlama ve Tic. Sitemizde bulunan içeriklerin yasal hakları firmamıza aittir. Tekrar °C civarı sıcaklığa düşürerek istenilen kalıba dökülür ve dekoratif çikolatalar elde edilir.


Ülker bitter kuvertür çikolata 2

Son Aylık Fiyat Değişimi. KgÇikolatalı tatlıların yapımında sık kullanılan kakao türevidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.