19 Nisan 2019 Cuma

Dünden bugüne teknolojik buluşlar

Hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz o günleri yad edip gülümsemekten… Pekii, ama neden artık klişeleştiği halde hala okumadan geçmeyiz? Hatta okuyunca da neden gülümsemekten vazgeçmeyiz? Bu dünyadaki Patent başvuru sayılarından da belli olmaktadır.


Dünden bugüne teknolojik buluşlar

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. Bu galeriye henüz yorum eklenme. Yüzyılda Teknoloji ve Tekn. May Teknoloji sürekli değişip gelişmekte hızınayetişilmemektedir.


ZİYARETÇİ DEFTERİ: REHBERLİK Test Çözme Teknikleri �. Bugün: ziyaretçi. Araçları ‘na ihtiyaç duymuştur. Yaratıcılık insanın en temel özelliklerinden biridir. Hemen her fırsatta kullandığımız teknoloji sözcüğü, sanat ya da beceri anlamına gelen.


MILLI ISTIHBARAT TEŞKILATİ. MİT DÜNDEN BUGÜNE GIZLI DÜNYANİN BILINMEYENLERI TUNCAY ÖZKAN. Bunun sonucunda yeni icatlar hakkındaki bilgilerin yayılması hızlandı.


Dünden bugüne teknolojik buluşlar

Bilim ve teknolojinin gelişmesiyle birlikte yaşantımızı kolaylaştıracak, ürünlerin sayısı da her geçen gün artmaktadır ve yeni ürünler hayatımıza girmektedir. Teknolojik gelişmeler farklı alanlarda kendisini göstermektedir.


Geçmişten günümüze insanlar teknoloji alanında bir hayli yol kat etmiştir. Neler için gözyaşı dökerdik, şimdiki gözyaşlarımız neyi ifade ediyor? Bütün bu sayılan teknolojik gelişmelerin tümü batıda olmasada büyük bir çoğunluğu batıda olmuştur ve olmaya devam etmektedir.


STEK Özel Uluğbey İlkokulu 4. Aralık Çarşamba ve Aralık Cuma günü Rahmi Koç Müzesi’ni gezdiler. Ulaşım ve iletişim araçlarından. Günümüzün en büyük fuarlarından birisi olan IFA, bundan tam yıl önce Alman radyo üreticileri tarafından düzenlenmeye başladı.


Dünden bugüne IFA tarihi konulu haberimizde ShiftDelete. Bunlar geçmişten bugüne baktığımızda ilk 5’e giren cihazlardır. Yaklaşık yıl sonra ilk defa bugün görücüye çıkacak. Turan Aydoğdu tarafından kuruldu.


Dünden bugüne teknolojik buluşlar

TEX markası ile ilk defa seri üreti. Latince’ kökeni oLan Fotogra. Ama gelişen bilim ve teknoloji sayesinde ortaya çıkan yeni buluşlar bir çok alanda olduğu gibi iletişim konusunda da kendini göstermiş ve teknolojik yönden faydalı olabilecek her türlü araç iletişimde de kullanılmaya başlanmıştır. Böylece görsel ve işitsel pek çok kitle iletişim araçları ile haber alış verişi hızlı bir şekilde işler hale gelmiştir.


Bilimkurgunun ilgilendiği şekli ile bir robotu düşünmeden önce, isterseniz gerçek anlamda robotun ne olduğunu inceleyelim. Robot, sahip olduğu sensörler aracılığıyla çevresini algılayan, b. Net olarak sizlere Tonluk bilgisayar olur mu?


Hemen yukarıda Tonluk bilgisayar olur mu? Cam Filmiyle İlgili Son Durum Nedir? Kullanımı Serbest mi Yoksa Yasak mı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.