26 Nisan 2019 Cuma

Duvar kağıdı

Duvar kağıdı

Haber listemize ücretsiz kayıt olarak kampanyalar ve en güncel haberlerden ilk siz haberdar olun. Vinil duvar kağıdı, en yaygın olarak kullanılan, asması ve temizlemesi en kolay duvar kağıdı çeşididir. Evlerde kullanabileceğiniz iki yaygın vinil duvar kağıdı türü vardır.


Sıvı vinil duvar kağıtları %1vinil malzeme üzerine basılmıştır ve genellikle lüks bir dokusal etki vermek için kabartılmıştır. One direction duvar kağıdı, One direction, Romantik romanlar hakkında daha fazla fikir görün.


Merhaba değerli izleyicilerimiz. Bu videomuzda sizlere duvar kağıdı tutkalı nasıl hazırlanır, diğer adıyla duvar kağıdı yapıştırıcısı toz tutkal nasıl hazır. D efekti veren yüzlerce birbirinden güzel duvar kağıdı modelleri. Evinizin havasını değiştirecek 3D boyutlu duvar kağıtları size modayı ulaştıracak.


Haftanın Fırsatları. Duvar kağıdı çeşitleri ile duvarlarınızı renklendirin! Yorumlara Yapamadığınız veya Anlamadığınız şeyleri yazın. Ücreti olmadan Kanalıma. Kids World koleksiyonumuzda bulunan duvar kağıdı tasarımları ile çocuklarınızın yaşam alanlarında neşeli ve eğlenceli bir ortam bulacağı alanları yaratabilirsiniz.


Duvar kağıdı

Daloğlu, duvar dekorasyonu ve parke alanında yılı aşkın süredir ülkemnizde trend belirleyicisidir. Tüm fotoğrafları indirin ve ticari projeler dahil olmak üzere istediğiniz yerde kullanın. Rulo 2MAlan Kaplar. Taş desenli duvar kağıdı ve manzara duvar kağıdı, genelde bu yöntemle oluşturulur ve bu sayede kağıt üzerinde iki boyutlu görünen taşlar, üç boyutlu etkisinde algılanır.


Bodrum halkı ve misafirlerine profesyonel olarak hizmet vermenin memnuniyetini duymaktayız. RUL ₺19KDV Dahil ₺23KDV Dahil Favorilere Ekle Sepete Ekle.


Duvar Kağıdının yırtılan kısmı kolayca tamir edilebilir. Ayrıca, duvar kağıdı, sesi geciktiren malzemeler (özellikle tekstil atıkları) kullanarak ses emici fonksiyonlar gerçekleştirebilir.


Kağıtların Dijital baskı makinaları ile işlenmesi sonucunda elde edilen " duvar kağıtları" son derece kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerdir. Kafe, restorant, depo, büro ve ev dekorasyonlamada kullanabileceğiniz duvar kağıtlarının yapışkanlı, parlak ve matt modelleri mevcuttur. Duka duvar kağıtları ile modunuz değişecek. Yüzlerce desen çeşitleri ile duka duvar kağıtları kolay silinebilir,kolay sökülür ve hijyeniktir.


Aynı zamanda kolaylıkla yıkanabilen bu ürünler, alev almaz ve antibakteriyel özellikleri ile de ön plana çıkmaktadır. Bu duvar kağıtları günümüzde pek çok mekanın dekorasyonunda bulundukları ortamlara prestij katmaktadırlar. Kullanımı kolay duvar kağıdı oluşturucu ile tasarım yapmamak için bir sebebiniz yok. Huzur ve güven içerisinde çalışabileceğiniz, konusunda uzman duvar kağıdı ustaları arıyorsanız doğru adrestesiniz.


Duvar kağıdı

Salondan çocuk odasına pek çok alanda kullanabileceğiniz çizgili duvar kağıtları kategorimizde! OCUKLARIN HAYAL DÜNYASI. RÜNLER Detaylı Bilgi. FOTO GALERİ Detaylı Bilgi.


FİYAT LİSTESİ Detaylı Bilgi. SIK SORULANLAR Detaylı Bilgi. SON REFERANSLARIMIZ. Metrekare yer kaplar.


Usta kolay gelsin ben oturduğum evde kiracıyım salonunda yatak odamda ve çocuk odasında bir tek duvarda duvar kağıtları var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.