22 Mayıs 2019 Çarşamba

Kktc son dakika polis haberleri

Galeriler Videolar. KIBRIS DÜNYA RUM BASINI TÜRKİYE SAĞLIK TEKNOLOJ İ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR SANAT. Son dakika haberleri. Kktc haberi bulunmuştur. Virüslerden böyle korunun! KKTC ’de sağlık çalışanları koronavirüsten nasıl korunacak? En son polis haberleri anında burada. Lefkoşa’da gerçekleşti. Güvenlik güçlerinin kimsenin yaklaşmasına. Fahrettin Koca koronavirüste son durumu açıkladı. ABONE OL GİR İŞ e-DÜNYA. Polisten yeni açıklama geldi.


ANASAYFA EKONOMİ FİNANS GÜNDEM DÜ. Mynet haber farkı ile bu sayfada. Haberleri için tıklayınız. Mühimmat deposunda çıkan yangının ardından patlamanın yaşandığı bölgedeki yıldızlı otel boşaltıldı.


Kktc son dakika polis haberleri

KKTC haberleri ve son dakika gelişmeleri SİYASET MAGAZİN 3. KKTC Başbakanı Ersin Tatar, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.


SEFA KARAHASAN (DHA) 18. Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden alıntılanamaz. Yasal Uyarı: Sitemizdeki tüm yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır.


Hepsi tatil edildi. The next video is starting stop. Kıbrıs ada basınının gündemdeki haberlerini sunan Kıbrıs son dakika haber hizmeti veren Kıbrıs haber merkezi olan Kıbrıs. K visitors monthly, according to Alexa, which gave it an ordinary traffic rank.


Kktc son dakika polis haberleri

Milli Savunma Bakanlığı’ndan, KKTC ’nin Girne şehrinde meydana gelen patlamayla ilgili yapılan açıklamada “Patlama sonrası çıkan yangın kontrol altına alınmış ve olay bölgesinin çevre emniyeti tam olarak sağlanmıştır“ ifadesine yer verildi. KKTC Bakanlar Kurulu, yeni tip koronavirüs salgınına karşı olağanüstü toplantı gerçekleştirdi.


Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ( KKTC ) Sağlık Bakanı Ali Pilli, Almanya’dan ülkeye gelen yaşındaki bir turiste corona virüsü (koronavirüs) tespit edildiğini açıkladı. Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Erdo. Gelen son dakika haberinde Bakan Pilli, Alman turistle birlikte gelen 30. Bakanı Süleyman Soylu bir son dakika açıklamasında bulundu.


Kktc son dakika polis haberleri

Genelev patroniçesi Ma. Temmuz ayında meydana gelen olay sonrası araştırma başlatan polis, öğrencinin kaldığı eve baskın düzenlemiş, evdeki Nijeryalı öğrenci gözaltına alınmıştı. Bingöl’de bu gece PKK’lı terörist. Türkiye`den ve dünyadan tüm haberler, son dakika gelişmeleri, İhlas Sondakika.


Spor, ekonomi, kültür sanat, dünya, gazete manşetleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.