28 Haziran 2019 Cuma

Gerçek suriye haberleri

Bildiğinizden daha fazlası… Bildiğinizden daha fazlası… 12. En son suriye haberleri anında burada. Oynanan oyun başka. Hackerlar ABD başkanlarıyla dalga geçtiler!


Bilgisayar korsanları Twitter’da birçok yüksek takipçisi olan ismin ve markanın hesabını hackleyerek bu hesapları Bitcoin sahtekarlığı için k. IŞİD’in kurduğu bir ağı tepit ederek çökertti. Ahmed Yasin’in eşi Halime Yasin vefat etti.


Saldırıların ayrıntıları ve bu tanımlanamayan nesnelerin. Suriye Ordusu haberi bulunmuştur. Reklam Künye İletişim. Her Güne Ayet Hadis - 12. This video is unavailable. Aynı durum Hatay, Gaziantep. Haber hakkında author tarafından yazılan gönderiler. Sınırdaki çatışma haberi bir miktar dalgalanma yarattı ancak ciddi bir tepki yok” dedi. SURİYE ’nin İdlib kentinde Esad rejiminin düzenl. Gerçek Gündem Sitesi Son Dakika. Benim Takip Ettiklerim.


Gerçek suriye haberleri

Mustafa Talha Gönüllü. Zirve sonrasında yapılan açıklama kısa tutuldu. Anlık gündemden uzak kalmamak için takip etmeye devam edin. Astronottan karantina.


Gerçek suriye haberleri

Bölgeye ulaşan konvoylarda güdümlü tanksavar füzeleri, tanklar, zırhlı araçlar, mühimmat ve lojistik malzemelerle yüklü yüzlerce tır yer aldı. Devrim Muhafızları Ordusu subaylarının komuta ettiği terörist gruplar ve Esed. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Güvenlik Toplantısı gerçekleştirildi.


Fatimiyyun Tugayı’nın yeni. Alaa Tebbab, kadına uygulanan. Türkmen kardeşlerimizin birlik ve beraberliğini bir kez daha ortaya koyacaktır. Bora Bayraktar ve Yrd.


Veysel Kurt konuşmacı olarak katıldı. ABONE OL GİR İŞ e-DÜNYA. ANASAYFA EKONOMİ FİNANS GÜ.


Gerçek suriye haberleri

Rusya Savunma Bakanlığı ise İdlib’de “ateşkes” için tüm önlemlerin alındığını, kendi savaş uçaklarının saldırıya katılmadığını duyurdu. Türkiye, “misliyle yanıt” verme kararı aldı. Bütün hakları saklıdır.


Kaynak gösterilerek haberlerimiz yayınlanabilir. ABD Başkanı Donald Trump, Fox televizyonun. Galeriler Videolar Yazarlar. Kocaeli ° parçalı bulutlu.


GÜNDEM ÖZEL HABER SPOR EKONOMİ EĞİTİM SAĞLIK TEKNOLOJİ EMLAK RÖPORTAJ KADIN YAŞAM. Kaydol: Kayıtlar (Atom).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.