20 Haziran 2019 Perşembe

Google koyu tema yapma pc

Profil resminizi seçin. arka temayı siyah yapma android-IOS - Duration: 2:48. Eğlen ve Öğren 37views. Teknoloji Adam 20views.


GOOGLE ARKAPLAN DEĞİŞTİRME ! Koyu tema Android ve sonraki sürümlerde kullanılabilir.

CHROME WEB MAĞZASI OLMADAN ! Karanlık tema dışında, yeni sekme sayfamızın birçok harika özelliği var: - Yeni sekme sayfası için koyu arka plan fotoğraflarını ayarlayın - Arka plan fotoğraflarının otomatik döndürülmesini açın - En sevdiğiniz web sitelerine tek. Siyah tema için buraya tıklayın.


Chrome teması indirme ve ekleme. Sağ üstde noktaya tıklayıp Ayarlar‘a tıklayın. Temalar‘ı tıklayın.


Uzun süreli bilgisayar kullanan yada göz sağlığına dikkat eden kullanıcılar genellikle karanlık siyah temaları bilgisayarına uygulamayı severler. Bizde uxtheme dll dosyasını patch yapmadan nasıl karanlık.

Android için sohbet bölümünden tema kısmına tıklayarak koyu temayı seçmeniz yeterli. KOYU TEMA yazısına tıkladıktan sonra karşınıza yukarıdaki resimdeki gibi bir pencere çıkacaktır. WindowsWindows 8. Uzun zamandır beklenen koyu mo uygulamayı masaüstü ile benzer hale getiriyor.


Bu da genel kullanıcı deneyimini artıran detaylar arasında yer alıyor. Yakın bir zamanda gittikçe popülerliği artan karanlık temalara bir yeni uygulama daha eklendi. Tarayıcınızı kişiselleştirmenize yardımcı olan özel tarayıcı dış görünümleri. Kuşkusuz siyah ve camgöbeği kombinasyonu sadece güzel ve oldukça çekici.


Dünya çapında popüler VideoShow, tüm dünyadaki en güçlü film düzenleyici ve slayt gösterisi yapma uygulamalarından bir tanesidir. Android tarafına daha sonra gelmesi garip karşılanan özellik, iOS tarafında beğenilmiş görünüyor.


Hepsi bir arada Telefonlarında videolar yapmak için iyi bir araca ihtiyacı olanlar kişilere hepsi bir arada bir video. Android kullanıcılarının henüz tanışamadığı bu özellik ise kısa süre önce itibariyle kullanıma sunulmaya başlandı. Bu özellik, uygulama üzerinde bulunan ayarlar seçeneğinden aktif ediliyor. Düşük ışıklı ortamlarda kullanım için ideal olan bu arayüzle tema, neredeyse siyaha yakın bir hale geliyor.


Bu ileti veya öneriler size yardımcı olduysa “Yanıt olarak işaretle” butonuna tıklayınız. Türkiye’nin en iyi trading platformu Osmanlı Aktif Trader artık mobilde.


Osmanlı Yatırım’da hesabınız olmasa bile demo hesap oluşturup piyasaları takip edebilirsiniz.

Kategoriler İnternet Yorum Yazı dolaşımı. App does not have built-in music library and uses old school playlist-based approach to music playback 2. App may works incorrectly on devices based on M. SafeInCloud Şifre Yöneticisi kullanıcı adlarınızı, şifrelerinizi ve diğer özel bilgileri güvenli ve şifreli bir veritabanında saklamanıza izin verir. Verilerinizi kendi bulut hesabınız üzerinden başka bir telefon, tablet, Mac veya bilgisayar ile eşitleyebilirsiniz.


Tüm Pro özellikleri iki hafta boyunca ücretsizdir, daha sonra uygulama içi tek bir satın almayla tüm. Varsayılan uygulama modu koyu ve açık olarak iki seçenek var. Buradaki renk seçimi ayarlar menüsünün arka planını değiştir.


Ancak en önemli farklarından biri de hız ve performans olsa gerek. Böylelikle, gözünüze güzel gelen renk tonunu (açık ve koyu ) olarak belirleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.