20 Haziran 2019 Perşembe

Paraf esnaf kart 25 000 tl

Paraf esnaf kart 25 000 tl

Bu kampanya kapsamında sizlere en fazla nakit 25. TL kredi veriliyor ve aynı şekilde en fazla 25. TL limiti olan Paraf Kobi kartı veriliyor. Taksitlerinizin geri ödemelerini aylık olarak eşit ödemeler şeklinde yapacaklar ve yıllık toplam %faiz.


Limitleri düzgüsel kartlardan yüksek olmakla beraber bin, bin TL ’ den başlamaktadır. Esnaf Destek Paketi. Halkbankasından yapılan son dakika açıklamasına göre Korona nedeniyle alınan tedbirler kapsamında ayrım yapmaksızın tüm esnafa 25. TL nakit kredi ve bin lira ticari kart desteği verilecek.


Taksitli Nakit Avans asgari 2TL ile azami 15. Bununla, esnaf, mal ve hizmet alımlarında taksitli ve vadeli işlem yapabilecek. LETME KREDİSİ %Ürem Oranı 25. TL genel limit tanımlaması yapıldı.


Halk Bankası esnaflar için ticari kredi kartı vermektedir. Yapı Kredi işletme sahiplerine uygun limitler ile ticari kart.


Parafast İsimsiz Kart, müşterilerimize Şubelerimizden anında sunulmak amacıyla hazırlanmış bir Banka Kartıdır. Paraf Business, firma adına harcama yapan kişiler için geliştirilmiş özel bir kredi kartıdır. Ay Ödemesiz Dönem Aylık Faiz İle.


Bu kart ile bin liraya kadar limitli işletmenizin ihtiyaçları için alışveriş yapabilirsiniz. Aya Kadar Ödemesiz Dönem. Kullanılan paraf esnaf kartlarda ay taksit ödemesiz dönem bulunmaktadır. Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında esnafa özel iki yeni ürün Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli işletme kredisinden esnaf ve sanatkâr odalarına kayıtlı esnaf ve sanatkârlar yararlanabilecektir.


Her bir döneme ait erteleme bakiye ve erteleme faiz tutarları dönem içi borç detayında görüntülenebilecek olup ilgili tutarlar ay sonra taksit tarihi geldiğinde yansıyacaktır. TL İşletme kredisi desteği ile 25. Halkbank işbirliği ile esnaflara kullandırılacak olan 25.


Paraf esnaf kart 25 000 tl

Albayrak yaptığı açıklama da sadece vergi levhası ve oda kayıt belgesi ile şubeye gitmeden bile yapılabilecek başvurular için. Kredi kartından kullanacağınız limit için ilk ay ödemesiz dönem avantajı bulunmaktadır.


Paraf esnaf kartı için tanımlanan limitte 25. TL % : ay: 75TL : 27. Kullandığınız tutarı aya kadar vadelendirebilirsiniz. TL tutarında limit tahsis edildiğini kaydetti.


Paraf esnaf kart 25 000 tl

Gelen talepler doğrultusunda esnafın Mart, Nisan ve Mayıs aylarına ait kredi ödemelerinde faizsiz ay. Bu kredinin birçok avantajı bulunuyor. TL ’ye kadar kredi imkanı sunuyor. Bu kredi kapsamında esnaf ve sanatkarlar, mal ve hizmet alımlarını taksitli bir şekilde yapabilecekler.


Vadeli işlem gerçekleştirebilecekler. Tüm çek ve senet işlemlerini kart üzerinden yapma imkanına sahip olacaklar. TL arası peşin harcamalar ücretsiz, faizsiz taksite bölünecektir.


Başvuru formunun ardından gerekli değerlendirmeler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.