31 Temmuz 2019 Çarşamba

Google fotoğrafları galeriye geri yükleme

Fotoğraf ve videoları geri yükleme Sildiğiniz bir öğeyi geri almak istiyorsanız, orada olup olmadığını görmek için çöp kutunuzu kontrol edin. Tüm fotoğraflarınız güvenli bir şekilde yedeklenir, otomatik olarak organize edilir ve etiketlenir. Böylece onları hızlıca bulabilir ve istediğiniz şekilde paylaşabilirsiniz. Sıfırlanmış bir telefona yedeklenmiş bir hesabı geri yüklemek için ekrandaki adımları uygulayın.


Yedeklenen verileri ve ayarları geri yükleme.

Daha fazla yardım için üreticinizin destek sitesine bakın. Silinen fotoğrafları kurtarma ve arşivleri kurtarma ve tüm görüntüleri geri yükleme.


Geri yükleme işlemi tamamlandıktan sonra fotoğraflarınız galeriye kaydedilecektir. Belgelerinizi içeren yedek veriyi seçin. Windows silinen fotoğrafları geri getirme Geri dönüşüm kutusuna göz atın. Bilgisayarlarımızda gezinirken bazen farkında olmadan çeşitli dosyaları silebiliyoruz.


Yani uygulama içerisinde üst taraftaki arama kutusuna örneğin “köpek” yazdığınız takdirde, çektiğiniz köpek fotoğrafları karşınıza gelir. Android Tablet’lerde silinen fotoğrafları geri getirme Android platformunu kullanan bir tabletteki silinen fotoğrafların geri getirilmesi işlemi android akıllı telefonlardaki ile neredeyse aynıdır.

Küçük farklılıkların anlaşılabilmesi için DiskDigger uygulamasının ekranda gösterdiği talimatlara dikkat etmekte yarar vardır. Abone olursanız sevinirim İnstagram:Abdulkadir_besalti. Eğer bu uygulamaya telefonu aldıktan sonra giriş yaparsanız ve cihazınızın senkronize etme özelliğini açarsanız, cihazınıza giren her türlü medya dosyası bu uygulama içerisine de yükleniyor.


Artık bulut depolama sistemleri daha yaygın olsa da güvenlik endişelerinden dolayı, bulut sistemlerini kullanmayarak b. Ama WhatsApp gibi gerekli uygulamaların içeriklerinin kaybolmaması adına oldukça önemli bir özellik. Geri Dönüşüm kutusunu boşaltmadıysanız bilgisayarınızdaki bulunan simgesine tıkladığınızda silinen tüm dosyaları size gösterir. Fotoğraflarınızın geri dönüşüm kutusunda olma ihtimali olabilir.


Veya android için silinmiş fotoğraf kurtarma yapmak için bilmek istiyorum. Hızlı Yükleme hakkında daha fazla bilgi edinin.


Dilerseniz geri getirmek istediğiniz fotoğraflarınızı tek tek seçebilirsiniz. Uygulamanın tarayarak bulduğu tüm fotoğrafları geri getirmek istiyorsanız “Select all” seçeneğini seçebilirsiniz. Bu işlemin ardından ekranınızın alt kısmında kalan “RECOVERY” butonuna dokunun.


Zaman zaman düzenli düzenlemeleri engelleyen mükemmel bir fotoğraf yedekleme hizmetidir. Ayrıca, eski hatıralarınızı kontrol etmek için her zaman zamanda geri dönebilirsiniz. Sorununa çözüm bulmak istiyorsanız haberimizi incelemeniz yeterlidir.


Not: İstikrarlı bir yükleme işlemi olduğundan emin olmak için fotoğrafları senkronize eden harika bir Kablosuz ağınız olmalıdır.

Kaybolan fotoğrafları geri getirmeden önce hard diske, SD karta, dijital fotoğraf makinesine veya diğer aygıtlara asla yeni veriler yazmaya çalışmayın. Silinen veya kaybolan fotoğrafları geri getirmenin kolay bir yolunu bulmak, bir sonraki hareketiniz. Bu sayfada fotoğraf kurtarma hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Rehber - Yeni ROM Kurma - Adım Adım bu konuda ki adımları aynen yaptım.


Resimlerin galeriye geri gelmiş olması lazım. Applock a attığım fotoğrafları silmistim şimdi geri almak istiyorum mumkun mu. Tüm dosyaların aktarılması sadece birkaç saniye sürer. Not: Geri yüklemek istediğiniz fotoğrafı çöp kutunuzda görememeniz, ne yazık ki fotoğrafın geri yüklenemeyeceği anlamına gelir.


Aşağıdaki durumlarda bir fotoğrafı geri yükleyemezsiniz: günden daha uzun bir süre önce silindiyse. Sildikten sonra çöp kutunuzu boşalttıysanız. Gmail ile silinen fotoğrafları geri yükleme.


Ancak bir Android kullanıcısı olarak, kök salmadan silinmiş fotoğrafları geri almayı tercih edebilirsiniz. Senkronize etme işlemi yapıldıktan sonra fotoğraflar telefona geri yüklenmektedir. Android Veri Kurtarma, diğer taraftan, telefondan sildikleriniz de dahil olmak üzere yedeklenmiş tüm fotoğrafları tutar.


Neyse, silinen fotoğrafları geri getirmek için biraz araştırma yaptım. Ancak inanın en iyi yöntemler bile bazen işe yaramadı.


Telefondan silinen fotoğrafları geri getirmenin yolunu arıyorsanız izleyeceğiniz birkaç basit adımla fotoğraflarınızı kurtarabilirsiniz. Ancak yazımıza geçmeden önce telefonunuzu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.