31 Temmuz 2019 Çarşamba

İspanyol erkekleri

Sadece kendi dil ve kültür gibi, latince isimler de benzersiz ve çekici olarak kulağa yansıyor. Bu nedenle siz değerli takipçilerimiz için hem ispanya kız isimleri hemde ispanya erkek isimleri derledik.


Elbette hepsi bu kadar yakışıklı olmasa da, genel özellik olarak esmer ve sıcakkanlı olduklarını söyleyebiliriz. Tip ve huy bakımından, yakışıklı ve kaliteli Türk erkeklerimize benzediğini söyleyebiliriz.


Ama bu bencem farklarını ortaya koymak için yazıldı.

Başlarlar ben İspanyol değilim Katalanım,Valencianım bla bla bla. Bu kadar sevecen insanlar ne yazık ki kendi ülkelerinde bir olamamışlar. Bu yüzden konuşurken dikkat edin : ) 9. Akşamları herkes sokakt. Bunun dörtte biri erkek olsa 11.


Kadınların da sürekli merakını çeken bir konu var bu konu ile ilgili. Konumuz ise İspanyol erkekleri.


Genel bir kural olarak daveti yapan kişinin hesabı ödeyeceği kuralı burada da geçerlidir.

Bir davet aldı iseniz, daha sonraki tarihlerde karşılık vermeniz beklenir. Bazen koyu yeşil ve mavi gözlere de sahip olan İspanyol erkekleri, bronz tenlerini sergilemekten kaçınmazlar. Bizce İspanyol erkekleri daha üst sıraları hak ediyor.


Hani kapıya çarpsa özür dileyecek düzeyde kibar insanlar vardır. Fransız erkeklerinin birçoğu öyledir. Yeni araştırmalar, İber yarımadasındaki tüm yerel erkeklerin üstün teknolojiye sahip düşman işgalciler tarafından öldür. Dünyanın birçok yerinden ünlü isimler listeye girdi.


Beyaz tenleri ve fit vücutlarını olağan üstü dilleriyle bütü. Sergio, İspanyol asıllı.


Yaşına göre modellik hayatında oldukça başarılı yerlere gelen yakışıklı, sosyal medyada adından epey söz ettiriyor. Bu listede ne Brad Pitt, ne de Bradley Cooper var!


Havalı saçları, umursamaz gülümsemeleri ve kaslı vücutlarıyla "Gezegenin En Yakışıklı Erkekleri "ni ülke ülke mercek altına alıyoruz. Kim ne derse desin İspanyol erkekleri genel anlamda karizmatik doğuyor.


Kendisiyle ilgili diğer bir minnoş gerçek ise yaşında olduğu :) Sektöre girişinden kısa bir süre sonra dünya. Hayatı deniz kum güneş üçlüsüyle geçen İspanyol erkekleri, konuşmaları, bakışları ve gülümsemeleriyle kadın ruhuna da hitap ediyor. Fuerteventura sahillerinde birlikte denize girmek, Kanarya Adaları’nda flamenko yapmak… Hepsi birbirinden romantik, rüyaları süsleyecek etkinlikler.


Erkekleri kimi zaman şirin, kimi zaman seksi, kimi zaman çılgın veya uyumlu davranışlarınızla siz de büyüleyebilirsiniz.

Okuyucu oyları ve anket sonuçlarıyla dünyanın en yakışıklı erkekleri belirlendi. Listede sürpriz isimler var. Game Of Thrones dizisiyle büyük bir yükseliş yapan Kit Harington 33. Jiménez-Ruiz için olası bir açıklama, şiddetli covid-vakası olan hastaların, kronik obstrüktif akciğer hastalığı ve hipertansiyon gibi İspanyol erkekleri arasında tipik olarak daha yaygın olan önceki hastalıklara yakalanma olasılığının daha yüksek olduğudur.


Binlerce kişi tarafından takip edilen, sevilen ve kendilerine hayran bırakan sosyal medyanın en çekici erkeklerini bir araya getirdik. Erkekleri Sıcakkanlı, yakışıklı, bakımlı, hızlı konuşan, düşünceli ve romantik erkeklerdir. Tabii hepsi böyle değildir ama sizi böylesini bulun çünkü hiç de az.


Hangi Ülkenin Erkekleri Yatakta Nasıl? Yapılan bir araştırmaya göre, ülkelere göre ne iyi ve en kötü sevişen erkekler seçildi. Son Güncelleme: 14. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir - Masaüst ü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.