29 Temmuz 2019 Pazartesi

Google fotoğraflar masaüstü uygulama

Kullanılabilir kısayol tuşlarını görmek için soru işaretine basın. Tüm fotoğraflarınız güvenli bir şekilde yedeklenir, otomatik olarak organize edilir ve etiketlenir.


Böylece onları hızlıca bulabilir ve istediğiniz şekilde paylaşabilirsiniz. Yeni özellik: Telefonunuzun gizli fotoğraflarına masaüstü tarayıcıda göz atmak için tek bir tıklamayla! Fotoğraflarınızı, resim ve videolarınızı galerinizden gizleyin.


Neyi görenleri kontrol etmenizi sağlar ve mahremiyetinizi korumanıza yardımcı olur. Kolay, basit ve ücretsiz! Ufak da olsa karışıklığı engellemek için güzel bir özellik olan kopyaları silme sayesinde tüm fotoğraflarınızdan sadece bir adet yer alır.


Google fotoğraflar masaüstü uygulama

Tespit edilen kopyaların fazla olanları otomatik. Biri kaldırmak istemedin. Kitaplığınıza tekrar geri. Yedeklenebilecek dosya türleri.


Ancak bu özelliğin sıkıntı yarattığı bir durum da var elbette. Soru 2: En iyi ücretsiz Fotoğraf Slayt Gösterisi Maker nedir? Tarayıcıda sorunsuz çalışsa da bir uygulama olmamasının eksikliği muhakkak hissediliyor.


Masaüstü uygulamasını kullanmaya devam edebilir miyim? Daha önce indirmiş olanlar için uygulama bugünkü gibi çalışmaya devam edecektir. Ancak, uygulamayı daha fazla geliştirmeyecek ve gelecekte güncellemeyeceğiz. Kullanıcılar bulut hizmetine fotoğraflarını yedekleyip, servisine bağlı tüm cihazları arasında erişilebilir.


Artık uygulama, fotoğraflarınızdaki nesneleri tanıyacak. Yapay zeka kullanılarak, yüz ifadeleri, hayvanlar ve özel renkler gibi objeleri, resim. Sizin için otomatik olarak düzenlenmiş ve arama yapılabilir duruma getiren uygulama, tüm fotoğraflarınızı kişilere, yerlere ve nesnelere göre organize edilmiş. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az.


Misafir - Masaüstü. Mac veya Windows bilgisayarınızdan, akıllı telefonunuzdan, kameradan veya depolama kartlarından otomatik fotoğraf yükleyin. Bu yeni uygulama her ne kadar yeteri kadar gelişmemiş olsa da bir çok konuda kolaylık sağlıyor. Güncellemenin temelinde yapay zekâ var.


Nesneye göre arama yapmanın yanı sıra uygulama şimdi yeni bir numaraya daha sahip oldu. Artık bir metin araması yaptığınızda o metne sahip tüm fotoğraflarınız getirebileceksiniz. Bu uygulama ile birlikte verilen özelliklerin ve hizmetlerin çoğunun bir süre tartışıldığı halde, bilmediğiniz temel ötesi hileleri aşağıda bulabilirsiniz. Kişiler, Yerler ve Nesneleri Arayın.


Google fotoğraflar masaüstü uygulama

Başlığı okuduktan sonra, bir sorunuz olabilir ve bu, neden bir odayı (mecazi olarak) sınırsız depolama alanı? Cevap sorunun kendisinde. Her şeyi ve her şeyi bir odada tutabilirsiniz, ancak yine de sadece ilgili olanı ve diğer şeyleri sadece çatı katına, arka bahçeye veya hatta çöp.


Herhangi bir fotoğraf ve videoyu telefonunuzdan firmanın çevrimiçi sunucularına kaydedebilir ve İnternet bağlantısıyla başka herhangi bir yerden erişebilirsiniz. P video sınırlaması koyuyor.


Büyük fotoğraf arşivlerine sahip kişilerin. Alakalı fotoğraflar : hd duvar kağıdı hd arka plan duvar kağıdı 3d duvar kağıdı 85. Uygulama Android telefonlarda kurulu olarak geliyor.


Google fotoğraflar masaüstü uygulama

En güzel arka plan resimlerini sizin için bu sayfada derledik. Peki bu uygulama nasıl çalışır ve burada ne gibi özellikler elde edersiniz? Bu rehberde keşfedelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.