19 Ağustos 2019 Pazartesi

Güvenli satış sistemi

Lütfen bilgilendirme formunu okuyup, onaylayınız. Vakıfbank güvenli araç satış sistemi nasıl kullanılır ? Noterlerde eş zamanlı satış bedeli tahsili ve devir işlemi yapılabilecek. Satış kaydı ile birlikte satıcı ve alıcıya işlem referansı sms ile bildirilir. Resmi Gazete yayımlanan yönetmelikte güvenli ödeme sistemi ikinci el satışlarında zorunlu hale geldi.


Güvence Sistemi ’ne para yatırıldıktan sonra herhangi bir nedenden kaynaklı olarak alım satım işleminden vazgeçilmesi halinde işlem iptali yapılmaktadır.

Güvenli Satış Sistemi Hem Hızlı Hemde Çok Güvenli. Bunu bugün için lira olarak belirledik, her sene bu rakam yeniden değerleme oranında artacak.


Bu sistemle satış bedeli ile aracın mülkiyeti eş zamanlı olarak devredilecek. Sistem sayesinde artık vatandaşımız, daha güvenli, daha hızlı ve daha az maliyetli bir ödeme sistemi ile taşıt alım satım işlemini gerçekleştirecek. Son dönemde sık sık yaşanan dolandırıcılık olayları sonrasında ikinci el araç satışı için güvenilir bir satış sistemi ihtiyacı ortaya çıkmıştı. Sistemi kullanmak isteyenler ise TL tutarında sembolik bir para ödeyecek.


Ancak maalesef kimi. TL Altın 40TL Dolar TL Euro TL.

Tereddüdün sebebi satış sözleşmesinde “bedeli aldım” yazması, üstelik imzayı attıktan sonra parasını alamayarak dolandırılan birçok kişi de var. Bu tereddüdü aşmak ve dolandırıcılığı önlemek için yılbaşından beri güvenli araç satış sistemi devrede ancak halen birçok kişi uygulamadan haberdar değil.


Noter lerde eş zamanlı satış bedeli tahsili ve devir işlemi yapılabilecek. Alım satım ve devir işlemlerinde bir takım sıkıntılar yaşanıyor. Bakan Pekcan duyurdu!


Araç alış satışlarında yeni dönem başlıyor. GÜVENLİ ÖDEME SİSTEMİ ’NDE PARA İLE TEMAS DA SIFIRLANIYOR. Böylelikle, ikinci el işlemlerde tarafları mağdur eden dolandırıcılık gibi olumsuzluklara engel olunacak.


Satın aldığınız ürün size ulaştıktan sonra Aynı gün içerisinde ürünü inceleyerek seçtiğiniz ürün olduğundan emin olursunuz. Aksoyhlc Script Satış Ve Paylaşım Sistemi. GET sistemi C2C Eticaret türlerinde yoğun olarak kullanılmaktadır.


Ayrıca hafta içi mesai saatleri nedeniyle araç alım-satım işlemlerine zaman ayıramayan müşteriler, İnternet Bankacılığı veya Ziraat Mobil kanalıyla işlem başlatarak nöbetçi noterlerde hafta sonu da işlem yapabilirler. Online satış sistemi güvenli midir?


Kredi kartı ile yapılan ödemelerde kart sahibinin kart güvenliğini sağlamak amacıyla bankaların firmalar ile yaptığı ortak çalışmaya 3D Secure denir. D Secure ile yapılan ödemelerde banka ve kullanıcı ekranında, banka tarafından sunulan özel bir 3D işlem ekranı açılır ve alışveriş yapılan kredi kartının sahibinin cep. Araç güvenli satış sistemi hakkında bilmek istediğiniz herşey burada.


Taşıt Takas taraflara güvenli, nakit taşıma riski olmadan, düşük maliyetli ve hızlı ödeme kolaylığı sağlar.

Alışverişi güvenli bir hale getirmesi ve insanların ekstradan masraflarla karşılaşmaması, kart sistemi tarafından sağlanmaktadır. Böylelikle ek ücret gibi problemlerle karşılaşmak söz konusu olmamaktadır. Birçok internet sitesi üzerinden kullanılabilen kart sistemi, alışverişi daha avantajlı bir hale getirmektedir.


Güvenilir ödeme sistemi sayesinde internetten güvenli bir şekilde alışveriş yapabilir, ister yeni ister ikinci el ürünü teslim alır ve görüp onayladıktan sonra satın alırsınız. Yapılan tüm işlemlerde alıcı ve satıcı anlık olarak SMS ile bilgilendiriliyor. Noter işlemi sırasında sorun çıkması halinde ve alıcı ile satıcının anlaşamaması gibi durumlarda ise satış işlemi gerçekleştirilmeden iptal edilebiliyor.


Alıcı taraf, cep telefonuna gelen referans numarası ile alıcı kaydını yaparak işlemi onaylar. Alıcının hesabındaki araç karşılığı olan tutar, Ziraat Bankası tarafından güvence altına alınır.


Mesafeli Satış Sözleşmesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.