20 Ağustos 2019 Salı

Güvenli sürüş teknikleri

Beceri ve yetenekleri bakımından sürücülüğe çok uygun oldukları halde bir çok kişinin bu açıdan daha zayıf kişilere kıyasla daha tehlikeli. Otorite Programı 14. Son Dakika Haberleri. Cengiz GÜLER Sürüş Akademisi M. Müzerine kurulu özel eğitim parkurumuz ile farklı hava ve zemin koşullarında aracınızın kontrolden çıkması durumunda ileri sürüş teknikleri ve güvenli sürüş teknikleri ile nasıl müdahale edeceğinize dair eğitimleri Skid Car.


Zengin kaza istasyonları ve teknik olarak trafik kazalarının en kurtulamaz durumlarında nasıl kurtulacağınız odaklı yaklaşımlarımız ve detaylı teknik bilgi vermemiz sonucunda eğitimlerimiz olumlu oluyor.

Trafik işaret ve levhalarına dikkat edin, tüm trafik kurallarına uyun. Güvenli Sürüş Teknikleri Nelerdir? Raporlama hazırlayıp kaza yapmaya uygun bölümleri düzenlemelerini sağlıyoruz. Hız Körlüğü: Seyir halinde artan hız sonucunda sürücünün yol ve etrafına yönelik görselleri, nesne ve hareketleri algılayamama durumudur.


Viraj giriş ve çıkışı, savrulma kontrolleri, kaymadan araç kullanma, kaygan zemin türleri ve teknikleri, takla atma nedenleri, manevra çalışmaları, engelden kaçma, optik yanılma, fren mesafesini onda bir oranında düşürme, dar alan geçişleri, slalom gibi kontrolü ve apexi öğrenirsiniz. Hız ve görme açıcı ters orantılıdır, hız arttıkça görme açısı daralır.


Trafikte güvenli sollama nasıl yapılır,Sollama yaparken hız ne kadar olmalıdır,Öndeki aracı takip mesafesi. Off-Road Sürüş Teknikleri Trafiğe kapalı alanda hazırladığımız off-road parkurumuzda 4xsürüş teknikleri, arazide grup halinde hareket etme,araçları tamir etme ve güvenli kurtarma tekniklerini kazandırma.


GÜVENLİ SÜRÜŞ TEKNİKLERİ.

Daha önceden motosiklete binmekte olan binicilere daha ileri seviye motosiklet kontrol tekniklerini kazandırır. Sürüş halinde motorunuzun başına gelebilecek bir durumda bir telefon kadar uzağınızday.


Trafikte araç kullanır iken araç kullanma sitiliniz yanlışlarını ve hatalarınızı düzeltir ve kontrol ederiz. Bundaki en büyük sebep ülkemizdeki ehliyet eğitiminin yetersiz olduğunun düşünülmesidir. Bu tarzda belgeleri edinerek çok daha kolay bir şekilde iş bulabilirsiniz. Bu dersin süresi saattir.


Sürücülerin sahip olmaları gereken en önemli nitelik güvenli araç kullanabilme bilgi ve becerisine sahip olabilmesidir. Arabanızda değişmesi gereken ya da eskiyen, bozulan parçalar olabilir. Bunları fark edebilmek için bakımlarını ihmal etmeyin. Katılımcıların trafik ortamındaki tutum, davranış ve risk algısı gözlemlenerek düzeltilmesi amaçlanmaktadır.


Gece otomobil kullanırken nelere dikkat edilmeli? Acil durum araçlarına nasıl yol verilmeli?


Biz size güvenli sürüş teknikleri eğitimi yerine sizin için önemli olan ve bilmedikleriniz nedenli sorunlar oluşan sürüşünüzü zorlayan durumlara karşı off road eğitimi verelim. Bugün günümüzde telekomünikasyon işi yapıp güvenli sürüş eğitimi alan bir çok firmanın aslında yanlış eğitim aldıklarını biliyoruz.


Sizleri daha dikkatli sürücüler olmaya davet etmekle birlikte güvenli sürüş tekniklerini uygulayabilmek için yapmanız gerekenleri sizler için maddeler halinde sıraladık. Yiğit Dedeoğlu Blog.


Aşınmış lastikler kullanılması halinde frenleme mesafesi uzar. Kışın çekici lastiklere zincir takılır.

Tır, kamyon gibi ağır vasıtalarda ise tahrikli dingildeki lastiklere zincir takılır. Geçmeye başlamadan önce, öndeki araca en çok ne kadar yaklaşılır? A) İki araç boyu kadar.


B) Takip mesafesi kadar. C) Üç araç boyu kadar. D) Bir araç boyu kadar. Bu güvenli sürüş teknikleri eğitiminde ki amaç sürücü kişilere trafik esnasında daha güvenli ve de daha.


Bu konuda kurumumuz profesyonel destek vererek güve. Aracın iki saniyede kat edeceği yol. Bir ehliyetiniz var ve artık trafiğe çıkmak için hazırsınız. Ancak araç sürmeden önce, trafiğe çıkmanın aracınızdaki sevdikleriniz ve çevrenizdeki diğer sürücüler açısından ciddi bir sorumluluk olduğunu kavramış olmalısınız.


Merve Sürücü Kursunun davetlisi olarak ilimize gelen Çetin Büyükçınar, sürücü adaylarına yaklaşık iki saat süren “ileri sürüş ve güvenli eğitim sürüşü” hakkında ders verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.