27 Ağustos 2019 Salı

Hafif ticari araçlar için src gereklimi

Sürücü belgesi B sınıfı ise SRC ve SRC belgesi, C, D ve E sınıfı ise SRC ve SRC belgesi almak için başvuruda bulunabilirler. Taşımacılık, acentelik ve taşıma işleri komisyonculuğu ile nakliyat ambarı ve kargo işletmeciliği yetki belgesi alınabilmesi için taşıma işleri işletmecilerinin meslekî saygınlık, malî yeterlilik ve meslekî yeterliliğe sahip. SRC belgesi kendi içinde de beşe. Gerçekte “Sürücü” ifadesinin kısaltılmış halidir.


Resmi adı Mesleki yeterlilik. Okuyucularınızın merak ettiği hususlarda bizleri bilgilendirdiğiniz için sizlere bir kez daha teşekkür ederiz. Dacia Dokker aracımız ticari araç sınıfına girdiğinden dolayı gerekmektedir. Eger araç şirket üzerine kayıtlı ise “K” belgesi.


Aracı kullanan Sürücünün de “ SRC ” belgesi olması gerekir. Daha fazla yük taşıyabilen, parça fiyatları daha uygun olan, sağlam, güven veren ve dayanıklı bir hafif ticari otomobili kim istemez ki? Her koşulda yanınızda olan ve işlerinizi büyütmeniz için üretilen en iyi ticari araçları derledik.


Kimi yakıt ekonomisiyle kimi konforu ve sağlamlığıyla ön plana çıktı. Fakat listeyi oluştururken Türkiye pazarını baz aldık. Yılı İçin Src Belgesi Fiyatları Belirlenmiştir.


Ayrıntıları görmek için. Ki araçlar için K belgesi alındı demişsiniz, bu da ticari olduğunu gösteriyor, yani srcsiz süremezsiniz.


Hafif ticari araçlar için src gereklimi

Hususiler :) Ki geçenler çevirmede memur önce belgeleri kontrol etti, sonrasında k belgesini istedi ruhsatta göremeyince. Fiat markalı hafif ticari araçlar için, yetki belgesi alınması zorunlu değildir.


Hafif ticari araçlar için src gereklimi

Mehmet Bey kendi adına, FIORINO COMBI araç satın aldı. Bu aracı ailesi için ve eşini, dostunu gezdirip, evinin her türlü ihtiyacını evine getirip. Araç hafif ticari araç olduğu için bu tip araçlara %indirim uygulanmaktadır. Küçük gereçler ve paketlerin taşımacılığı, dağıtım kanalları ve servis.


Hususi veya ticari yazabilir, aracın ruhsatında cinsi yazan yerde “kamyonet” veya “kamyon” açıklamasının bulunması, yük taşımaya mahsus ve firmaya kayıtlı olması aracın KYetki Belgesi kapsamına girmesi için yeterlidir. Yük taşımacılığının mali şekli de önemlidir. Kamyonet kullanmak için hangi belgeler gerekir?


Eğer taşıdığınız yükle ilgili bir fatura taşıyorsanız mutlaka Kbelgenizin olması gerekir. TL ödemesi gerekirken, belge bitiş tarihinden önce başvurusunu yaparsa %indirimden yararlanır.


Hafif ticari aracı olan yetki belgesi sahibi belge harcı için normalde 3. TL yerine 2TL ödeyerek, 2. TL gibi büyük bir indirim kazanmış olur. Ruhsatta geçen ticari ve hususi ifadeleri Kbelgesinde bir şey ifade etmez. Ticari yazması şartı yoktur, ihtiyaridir. Src belgesi: zararlı madde taşımacılığı yapan ticari araçlar için zorunlu tutulan belgedir.


Src Belgesi Sınavı Nasıl Yapılır? Bu belgeyi almak için sınavsız da bir yol olduğunu söylemiştik. Src belgesi çeşitleri gördüğünüz gibi 5’e ayrılmıştır.


Fakat ehliyeti yeni olan sürücülerin çoğu bu belgeyi sınava. Sürücünün bu konuyla ilgili sivil toplum kuruluşları, belediyeler ve çeşitli kurumlar tarafından verilen hizmet içi eğitimler vardır.


Src Belgesi Eğitimi. K Belgesi ve SRC zorunluluğu da ticarileri durduramadı.


Sayılı Karayolu Taşıma Yönetmeliğine göre ticari araç kullanan sürücülerin mesleki yeterlilik ( src ) belgeleri almaları zorunlu hale getirilmiştir. Merhaba arkadaşlar fiat linea aracımızın bagajı bize yetmediği için ve geniş araç gerekli olduğu için doblo almaya karar verdik ancak araca kbelgesi gerekiyormuş araçla ticari amaçla taşımacılık yapmıcaz ben size detayları belirteyim -Yılda defa memlekete gidip ordan patates soğan falan.


Hafif ticari araçlar için src gereklimi

Ben src belgesini ticari amaçla kullananlar için gerekli diye biliyorum ama bi kaç tanıdıgım doblo caddy connetc gibi ailesi için kullananların bile src belgesi alması gerektiğini söylüyor ? Kısaca benim en fazla yüküm köye giderken küçük eşyalarımdır ailecek biniyoruz bi çoğumuzda bu belge.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.