27 Ağustos 2019 Salı

Lösev projeleri

Daha çok çocuğumuza ve hastamıza ulaşmamıza yardımcı olan tüm destekçilerimize şükranlarımızı sunarız. Lösev Onkoloji Kenti projeleri. Hastanede poliklinik odalarından biri Ferko İnşaat adını taşıyacak. Birçok ülkede hayata geçirilen.


Burada lösemiyi yenmiş çocuklarla eğitim yapmak benim için çok değerliydi.

Eğitimdeki her çocuk çok güçlü ve çok başarılıydı. Aynı zamanda yurt dışında aynı kaderi paylaşan çocuklarımıza rehberlik edebilmek adına tercüme konusunda da destek verebilirsiniz.


X Electrical Vehicle ve boyutlu yazıcı firması Polymaker, boyutlu baskıdan otomobil üretmek için önemli bir işbirliğine gitmişti. Youth Projects Group, ulusal ve uluslararası çapta düzenlenen projelerden haberdar olmayı, etkin ve hızlı şekilde ulaşabilmeyi sunan bir internet platformudur. Her Kurban Lösemili Çocuklara Can! Vekaleten kurban kesiyoruz çünkü.


Her kurban lösemili çocuklara can!

KURBANLARINIZI VEKÂLETEN TÜRKİYE’DE KESİYOR VE DA�. Lösemili çocukları tedavi amacıyla SSK Ankara Çocuk Hastanesine yatırdığımız ilk günlerdi… Hastane yönetiminden çocukların odaları için küçük bir televizyon talebine aldığımız olumsuz yanıt sonrasında o hastanede çalışan doktorlar, hemşireler ve personel, aramızda para toplayarak.


Proje kapsamında, farkındalık yaratmak için Bilişim Zirvesi katılımcılarının, kağıt katlama sanatı olan Origami’yi kullanarak turna kuşu yapmalarını sağladık. Doğal olarak üretilen gıda ve hediyelik eşyaların tüm geliri lösemi ve kanser hastası çocukların tedavisinde kullanılıyor. LSV Dükkân’da katkı maddesi kullanılmadan, doğal yollarla, tarhanadan salçaya anne kurabiyelerinden reçellere kadar.


Kendim bilgisayar mühendisiyim, çevremde çeşitli mesleklerden yakın arkadaşlarım var. Projenin başlatılabilmesi için de yapılması planlanan şeyler var ise yardımda bulunabileceğim şeylerse yardım etmek isterim.


Düşünceniz için şimdiden tebrik ediyorum. Kraliyet kasasında biriken tüm parayı ve kendi şahsım adına 10gb bağış ile ilk adımı atıyorum. Star Wars themed Flashmob - Duration: 6:25.


Orhan Zaim Konferans Salonu’nda Atılım Üniversitesi Yabancı Diller. Sanalika’nın en çok ziyaret alan reklam alanı olan Sanalika. Bu şubelerin tamamı bulunduğu bölgelere hizmet vermektedir.


Her ilin bir sorumlusu var. Aylık yapılan düzenli ziyaretlerle hem o ildeki hastalarımızı, hem gönüllerimizi, hemde. YENİ kişiye kanser tanısı konmaktadır.

Kanser, yüksek maliyetli bir hastalık ve her hasta son teknolojilere, yeni çıkan ilaçlara ulaşamıyor! Türkiye İstatistik Kurum. Zeka Gücü Projesi’ne kaldığımız yerden devam ediyoruz.


OLAN ARSAMIZ KUPON KONUMDADIR YAPILAN ÇALIŞMALARA GÖRE TAKRİBİ 6. MKAPALI ALAN İNŞAATI YAPILABİLMEKTEDİR. Rönesans Hastane Projeleri Ankara Bilkent Atatürk Hastanesi Ankara Etlik Hastane Ankara.


LÖSEV ’den Büyükşehir’e teşekkür. Tüm öğrencilerimizle duyarlı davranışları için gurur duyuyor, teşekkürlerimizi sunuyoruz.


Garanti BBVA İnternet Bankacılığı’ndan kolayca yapabilirsiniz. Permakültür, sürdürülebilirlik, organik tarım, terapi ve rehabilitasyon gibi kavramların önemsendiği tasarımda, doğal çevrede var olan biyolojik çeşitliliğin korunması, Anadolu.


Bu tarz projeleri sosyal medya üzerinden de iyi duyurmak gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.